חזרנו מטיול אבא-בן שנתפר עבורנו ע"י חברת קוקופלי. מהקשר הראשון הזמינות, האדיבות והרצון לסייע... קרא עוד
אנו ממליצים בחום על חברת קוקופלי. מרגע שפנינו (לפני למעלה מחצי שנה) לבניית טיול עצמאי הרגשנו שאנחנו בידיים טובות. איש הקשר שלנו היה אלון. הוא היה קשוב לכל בקשותינו ובנה עבורנו מסלול למטיילים עצמאיים. מה כלל השירות? הזמנת רכב (גדול, מרווח, אוטומטי),
מלונות נהדרים (לרוב עם בריכה) ועם חצי פנסיון (סידור מעולה ממש לאזור הפירנאים) וכמובן מסלול טיול מפורט עם כל מה שצריך לדעת (מידע על אתרים, מפות, שעות של רכבת, רכבל ושאר מידע נחוץ. ביום שהגענו אלון פגש אותנו במלון והביא לנו את הרכב (שירות נוח ביותר.) ביום האחרון שלח נציגה מהמשרד לאסוף את הרכב כך שלא היינו צריכים לבזבז זמן על קבלת רכב והחזרתו. במהלך הטיול אלון היה זמין לכל שאלה.
כמובן שתוכנית הטיול נשלחה מבעוד מועד ולוותה בפגישת זום לקבלת דגשים. כמו כן קיבלנו את ספר הטיול גם כקובץ קשיח וכרוך. המלצות על ספא (באנדורה) ועל יקב היו מצוינות. לסיום, אין ספק שמקצועיות ותודעת שירות גבוהה מאפיינים את החברה.
חזרנו מטיול מהנה בן 6 ימים בפירנאים הספרדיים דרך חברת קוקופלי - התנהלנו מול איש הקשר אלון מורגן שהיה קשוב זמין ואמין. היינו קבוצה של 10 אנשים בטיול נהדר פרטי שתוכנן בקפידה וכלל הכל - אוטובוס עם נהג טוב ונחמד מאוד, בתי מלון בדרגה טובה מאוד, חצי פנסיון - אוכל מקומי טעים ובשפע ואירוח נהדר, טיולי גיפים והמון טבע נפלא! בהדרכת איתי אילדיס שהיה מעולה! איכפתי, אדיב, סבלני, נבון, נעים הליכות קשוב ובעל ידע נרחב בהיסטוריה , גיאוגרפיה וגיאולוגיה של האיזור - פשוט נהדר!! עמדו בצפיות - הכל היה בדיוק כמו שהובטח, ממליצה בחום - גם על החברה וכמובן גם על איתי אילדיס המדריך. תודה רבה !
חזרנו מטיול אבא-בן שנתפר עבורנו ע"י חברת קוקופלי.
מהקשר הראשון הזמינות, האדיבות והרצון לסייע אפיינו את כל התקשורת ביניינו. בחרנו בעונה מאתגרת לפירנאים והמעטפת שצוות החברה יצר, במומחיות גדולה, האלטרנטיבות למסלולים, הייעוץ והזמינות בזמן הטיול עצמו היו מעל ומעבר לציפיות שלנו.
שמח להגיד שחוות הדעת המצויינות שקיבלנו על החברה הוכיחו את עצמן ויותר. איפשרתם לנו חוויה חד פעמית בלתי נשכחת.
תודה לכם! אנחנו שמחים לשמוע שהצלחנו לעמוד בציפיותיכם ולייצר עבורכם חוויה שכזו! הרצון שלנו הוא תמיד לספק את המיטב על מנת לתכנן טיול מושלם ומלא זיכרונות - בכל תנאי מזג אוויר! =)
המון תודות ומקווים שנטייל שוב בעתיד!
הטיול בפירנאים הקטלוניים תוכנן כחלק הראשון של ירח הדבש שלנו; ידענו שנרצה לשלב בין טיולי שטח, ספורט אתגרי, ובעיקר לחוות את הטבע הקסום והתרבות המקומית. הניסיון הקודם עם חברת קוקופלי (מסע בפורטוגל) הפך את הבחירה לקלה, ולא הוטל צל של ספק (אף לא לרגע אחד) כי זאת תהיה החברה איתה נצא להרפתקה אמיתית!
החבר'ה מאחוריי הקלעים (שאפו לאלון התותח) דאגו לכל פרט קטן, התחשבו בכל הבקשות שלנו, (למעשה בנו לנו מסלול מותאם אישית), ואף שילבו אטרקציות שלא העלנו על דעתינו אשר היו עוצמתיות בטירוף ומהן יישארו לנו זיכרונות מיוחדים! קיבלנו שלל פינוקים להם לא ציפינו - הדברים הקטנים שעושים את ההבדל המשמעותי!
וכמובן הדובדבן שבקצפת - המדריך בו זכינו בתור שותף אמיתי לאורך כל הדרך - מרקו!!!
לראשונה נפגשנו בבית קפה קטן באחת השדרות המרכזיות של ברצלונה - פסאו דה גראסיה. "האם אתם יודעים כי לרחוב הזה ישנה היסטוריה בת מאות שנים...?" ומצאנו את עצמינו מאזינים לסיפורים המרתקים של מרקו במשך דקות ארוכות בלי לשים לב לזמן!
מרקו לקח אותנו למקומות עוצרי נשימה - הנופים הסודיים של הרי הפירנאים, דרכי המבריחים הנסתרות לעיני התיירים, מסלולי שטח הידועים למקומיים בלבד; עברנו בין עמקים לפסגות, חצינו לא פעם את הגבול לצד הצרפתי ואף ביקרנו בנסיכות אנדורה, זללנו במסעדות מעולות, והתנסינו בפעם הראשונה בפעילויות אתגריות כגון "ויה פרטה" ו"קניוניג"; מרקו פשוט זרם עם כל הרעיונות המשוגעים שלנו והפך אותם למציאות.
צברנו כל כל הרבה ידע על התרבות וההתפתחות ההיסטורית של קטלוניה בפרט ושל חצי האי האיברי בכלל; קיבלנו הסברים מפורטים, הקשבנו לאגדות מופלאות, ספגנו מאורח החיים של תושבי הכפרים בפירנאים - כל זאת ועוד הרבה רק בזכותו של מרקו!
לא נשאר לנו אלא להמליץ על טיול עם קוקופלי בהדרכה צמודה של מרקו!
אימי,אחי ואני יצאנו ליום של טיול ונהיגת שטח בפירינאים.המדריך שלנו היה מרקו,שאסף אותנו מהמלון בברצלונה.מרקו הוא מקצוען,בעל ידע רב וחוש הומור.
אחי ואני נהגנו בג'יפ בשטח הפירינאים.חוויה מדהימה ונופים עוצרי נשימה נתגלו לנו.הנוכחות של מרקו והניסיון שלו בנהיגה בשטח נסכו בנו ביטחון.
אכלנו ארוחת צהריים קלילה על שפת האגם שמרקו ארגן עבורנו,ולבסוף ביקרנו בכפר מהמאה ה 17 באזור ההרים.
בשם משפחתי ובשמי,תודה רבה למרקו המדריך על יום מהנה וגדוש בחוויות.היה מוי כייף :)
תודה לכם! אלו בדיוק סוג החוויות שאנחנו נהנים לחלוק עם המטיילים שלנו!
יצאנו לטיול ג'יפים בהרי הפירנאים בחוסר וודאות ועברנו חוויה מדהימה,נעימה ומשכילה ביותר וכל זאת בזכות המדריך שלנו מרקו שהיה מקצוען בעל ידע רחב וחוש הומור.בזכותו של מרקו טיול הג'יפים שעשינו הפך מעוד טיול ג'יפים לטיול מדהים מאתגר שהרחיב את השכלתנו על הרי הפירנאים בפרט,קטלוניה וספרד בכלל.
מרקו השרה אווירה מדהימה ונעימה לכל אורך הטיול.
ככל שאתם רוצים לעשות טיול בפירנאים אנחנו ממליצים בחום רב על מרקו מחברת קוקופלי.
יובל ומיכל.