המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (2,234)
סנן חוות דעת
2,234 תוצאות
ציון המטיילים
1,446
557
155
55
21
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
1,446
557
155
55
21
קרא מה אומרים המטיילים:
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 2,234 חוות דעת
חוות דעת נכתבה 31 בינואר 2018

BEST HOTEL EVER. EVERYTHING WAS PERFECT. 10 STARS.
מלון מצוין, אוכל מושלם, חדרים מדהימים. שירות מעל לכל רמה מוכרת.
ללא ספק אחד המלונות הטובים בעולם. במרכז מדריד, מרחק הליכה לכל אתר, תחנת מטרו וכו'.
הדבר היחיד שהפריע הוא שהחדרים חשוכים למרות שמדליקים את האורות. מפנקים כל ערב בדבר אחר לחדר-קאווה, מים, שוקולד. נותני השירות מסבירי פנים, עוזרים. כל מה שמבקשים לחדר מגיע תוך שניות.

  • שהו בתאריך : ינואר 2018, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
    • תמורה
    • מקום
    • איכות השינה
    • חדרים
    • מידת ניקיון
    • שירות
חוות הדעת התקבלה בשיתוף פעולה עם מלון זה
תודה, 675orlyb
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hotel-cmanager, other בנכס ‪Hotel Urban‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 5 בפברואר 2018
תרגום של Google

Dear Guest,

Thanks for your comment on Urban hotel.

We're thrilled you appreciated the service provided. Your mention on the food and rooms is valued.

Thanks for praising our location near Puerta del Sol and transportation.

Note that there is a light system to change the room ambiance. We're at your disposal for any assistance.

We hope to welcome you again.

Antonio Martín, Deputy manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 24 בדצמבר 2017 באמצעות התקן נייד

בקרנו במלון אורבן בדצמבר השנה המלון נקי ומטופח ומיקום שלו מעולה ארוחת בקר לפי תפריט מנות גורמה מיוחדות הצוות אדיב מאוד אפילו רכשנו דרכם כרטיסים למשחק של סופר קלסיקו החל מפקידי הקבלה המיצרים וכל נותני השרות אני מבקרת בהרבה מלונות 5 כוכבים בעולם אבל הם המצוינים
תשומת לב לפרטים הקטנים
השרות היה פנטסטי מכל הבחינות
המינוס היחיד הוא בכך שהחדרים דיי קטנים אבל מעוצבים בצורה נוחה ופרקטית כמו כן אין אפשרות לטיפולי מסז במלון

שהו בתאריך : דצמבר 2017, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
תודה, Venture705556
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hotel-cmanager, Deputy manager בנכס ‪Hotel Urban‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 27 בדצמבר 2017
תרגום של Google

Dear Guest, Thanks for your review.
We're pleased you liked the Art Deco style of our interiors. We truly appreciate your compliment towards the team. Thanks for mentioning the good service, cleanness and quality food. Note that we offer larger rooms. We hope you visited sights like the Prado and Puerta del Sol.
We'd be thrilled to see you again.
Antonio Martín, Deputy manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 9 באוגוסט 2017 באמצעות התקן נייד

טיול מאורגן כמו בכול דבר בחיים יש יתרונות ויש חסרונות. טיול ממדריד עד מלגה אזור מדהים אך מומלץ לעשותו בשתי פעימות לאור המרחקים הרבה זמן איכות מבוזבז על נסיעות, ובמידה ויש תקלות אין חברת הנסיעה נושאת באחריות לא לטיב השרות בבתי המלון לרבות מיזוג וכדומה, קיבולת האוטובוס ביחס לקבוצה והתאמתו למזג האוויר והכי חשוב לבדוק הרכב הקבוצה הגילאים דבר המשפיע על הקצב והמימוש של התכנית, לסיכום. ברגע ששילמתם על הטיול כול האחריות היא שלכם ורצון טוב של נותני השירות בארץ היעד.

שהו בתאריך : יוני 2017, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
תודה, Shaul1162
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hotel-cmanager, Directeur général בנכס ‪Hotel Urban‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 13 באוגוסט 2017
תרגום של Google

Dear Guest, Thank you for your summary concerning your experience at Urban Hotel.
We sincerely hope you managed to enjoy your stay at our modern 5*GL Hotel in the centre of Madrid, during your organised trip.

We encourage all our guests to make us aware of any issues that arise, as soon as possible.
I look forward to the pleasure of welcoming you back, again! Many thanks,
Felipe Turell, General manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 16 בדצמבר 2015

היינו במלון 3 לילות, צוות המלון מהמם, תמיד קיבלו אותנו בברכה ונתנו לנו הרגשה של מאוד רצויים במלון, המלון קרוב לרוב האטרקציות במרחק הליכה, ארוחת הבוקר של המלון מעולה, החדרים מאוד מפנקים, המיטה לא ענקית אבל די נוחה, יש מכונת קפה בחדר, קרוב למטרו. בקיצור ממליצה מאוד!! על המלון הזה, שווה כל שקל, העיצוב שלו מהמם וגם הבר פעיל כל שעות היום. מלון על רמה

  • שהו בתאריך : דצמבר 2015, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
    • מקום
    • איכות השינה
    • שירות
תודה, Anat_sh1
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
DireccionDerbyHotels, Subdirector בנכס ‪Hotel Urban‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 בדצמבר 2015
תרגום של Google

Dear guest,
Firstly, I would like to apologize to you since I do not speak your language.
Thank you very much for your kind comments and for sharing your opinion with us.
We are delighted to know that you loved our customer service, our rooms and our breakfast.
We look forward to welcoming you again,
Kind regards
Antonio Martín
Assistant Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
חוות דעת נכתבה 5 באוגוסט 2018 באמצעות התקן נייד

שהו בתאריך : ספטמבר 2017, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hotel-cmanager, Deputy Manager בנכס ‪Hotel Urban‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 באוגוסט 2018
תרגום של Google

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות