המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ארוחת ערב”
חוות דעת על ‪Rosi La Loca Taberna‬

‪Rosi La Loca Taberna‬
מדורג מס' 68 מתוך 14,133 מסעדות במדריד
תעודת מצוינות
טווח מחירים: ‏7 $ - ‏13 $
סוגי אוכל: ים תיכוני, ספרדי
פרטים נוספים אודות המסעדה
פרטי מסעדה
אפשרויות לארוחות: שעות הלילה המאוחרות, הזמנות
שכונה: סנטרו
חוות דעת נכתבה 13 בספטמבר 2019

אני ובעלי היינו בחופשה במדריד והגענו בהמלצה למסעדה, בהחלט לא התאכזבנו. השירות בעיקר הוא מעל ומעבר,רציתי לציין את, ריצ'י, פלורין ואיסמעיל, שדאגו, ענו על כל שאלה והיו מקצועיים, נעימים ואדיבים ביותר, עובדה שהפך את הערב לנעים ביותר. האוכל טעים עם מגוון של אפשרויות. מומלץ לארוחת ערב רומנטית, בהחלט היה כייף להתארח שם.

תאריך הביקור: ספטמבר 2019
תודה, irith69
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Rosi L, Public Relations Manager בנכס ‪Rosi La Loca Taberna‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: לפני 4 שבועות
תרגום של Google

Hi irith,

Thank you for visiting Rosi La Loca and for sharing your review with us

We’re delighted to read that you enjoyed your experience with us!

Your kind words are highly appreciated. We are so happy that you enjoyed our dishes and our service offered by Richie, Ismail and Florin!


My team and I look forward to the pleasure of welcoming you back for another memorable experience

Kind regards

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
כתוב חוות דעתחוות דעת (5,871)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

1 - 5 מתוך 5,876 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 4 בספטמבר 2019

אני ובת הזוג שלי קיבלנו שירות מעולה במסעדה מאלכס וג'ורג'!
הזמנו טטאקי טונה שהיה מדהים, הטאקוס שלהם גם היו מעולים ובקיצור הכל טעים ובמחירים סבירים ביותר.
ממליץ בחום!

תאריך הביקור: ספטמבר 2019
תודה, ADL1994
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Rosi L, Public Relations Manager בנכס ‪Rosi La Loca Taberna‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 בספטמבר 2019
תרגום של Google

Hi Adl

Thank you for visiting Rosi La Loca and for sharing your review with us

We’re delighted to read that you enjoyed your experience with us!

Your kind words are highly appreciated. We are so happy that you enjoyed our dishes and our service offered by Alex and George!

My team and I look forward to the pleasure of welcoming you back for another memorable experience


Kind regards

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 21 באפריל 2019 באמצעות התקן נייד

בן זוגי ואני באנו לארוחת ערב בשעות השיא. למרות שלא היה מקום בהתחלה, המארחת היתה מאוד נחמדה ואמרה לנו כמה זמן צריך לחכות ומה המצב של ההמתנה בכל רגע נתון. בסופו של דבר לא חיכינו יותר מכמה דקות. במסעדה עצמה הזמנו את הסלט גבינת עיזים, שהיה מאוד טעים, וגם את הסטייק עם תפוחי האדמה, שהיה מצוין. יש להם מנות קטנות וגם מנות שרינג לשניים.
המלצרים אלכס וריצ'רד היו מאוד אדיבים ואוהבים ישראלים. קיצר, ממש מומלץ!

תאריך הביקור: אפריל 2019
תודה, 262naamak
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Inclán B, Public Relations Manager בנכס ‪Rosi La Loca Taberna‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 22 באפריל 2019
תרגום של Google

Hi Naamak,

Thank you for visiting Rosi La Loca and for sharing your review with us
.
We’re delighted to read that you enjoyed your experience with us!

Your kind words are highly appreciated. We are so happy that you enjoyed our dishes! and our attentive service offered by Richard and Alex!

My team and I look forward to the pleasure of welcoming you back for another memorable experience!

Kind regards!

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 4 באפריל 2019 באמצעות התקן נייד

אכלנו ארוחת צהרים מעולה במחיר סביר, התמנון המעושן למנה ראשונה והפאייה פירות ים זוגית + למנה עיקרית היו מעולים. שרות אדיב ביותר במיוחד מגו'רג' ומייק. ממולץ בחום.

תאריך הביקור: אפריל 2019
תודה, nissanav
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Inclán B, Public Relations Manager בנכס ‪Rosi La Loca Taberna‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 10 באפריל 2019
תרגום של Google

Hi Nissanav,

Thank you for visiting Rosi La Loca and for sharing your review with us
.
We’re delighted to read that you enjoyed your experience with us!

Your kind words are highly appreciated. We are so happy that you enjoyed our Dishes and our attentive service offered by Jorge and Mike!

My team and I look forward to the pleasure of welcoming you back for another memorable experience!

Kind regards!

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 28 בינואר 2019 באמצעות התקן נייד

אוכל מעולה ושירות מצוין !! הזמנו טאטקי טונה שהיה מדהים עם הגשה יפה. סטייק שהיה עסיסי במידת עשייה בדיוק כפי שביקשנו וקינוח מעולה! מסעדה שאסור לפספס.

תאריך הביקור: ינואר 2019
תודה, 160maayanm
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Rosi L, Public Relations Manager בנכס ‪Rosi La Loca Taberna‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 29 בינואר 2019
תרגום של Google

Hi Maayanm,

Thanks for your feedback!

We are happy that you had a great experience in our restaurant and enjoyed our dishes!

Hope to see you again

Greetings

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.

מטיילים שצפו ב‪Rosi La Loca Taberna‬ צפו גם ב-

מדריד, קהילת מדריד
מדריד, קהילת מדריד
 
מדריד, קהילת מדריד
מדריד, קהילת מדריד
 
מדריד, קהילת מדריד
מדריד, קהילת מדריד
 

ביקרת ב‪Rosi La Loca Taberna‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך