המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (852)
סנן חוות דעת
852 תוצאות
ציון המטיילים
621
179
28
20
4
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
621
179
28
20
4
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 852 חוות דעת
12 באפריל 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון נחמד, חדש, מעוצב ממש יפה, במיקום שקרוב להכל, בקצה שכונת מונטי המגניבה.ממש מול ארמון התערוכות שמצידו השני ארמון הנשיא. 7 דק' הליכה למדרגות/ מזרקת טרווי/ או הצד השני- ויקטוריו עימנואלה והקולוסיאום.
לקחנו חדר עורפי, והאמת שקצת התלבטנו אם כדאי להחליף כי אין שום נוף, אבל שקט..
חשוב לדעת שאין מחיצה בין המקלחת לבין איזור השינה, בעיני זה גם גורם לכך שממש קפוא כשיוצאים מהמקלחת (הדלקתי את הפן כדי להתחמם..). ההרגשה היתה שהצוות טיפה לא קשוב- לקח להם יומיים וכמה תזכורות להביא לנו מחיצה, המתלה של המגבות היה שבור ולמרות שהערנו כבר בהתחלה הם לא תיקנו..
ארוחת הבוקר נהדרת- גרנולה, פירות, גבינות, נקניקים, קצת ירקות, מאפים, קפה, מיצים, עוגות. ביצים בהכנה אישית בתוספת תשלום (תוספת תשלום גבוהה ולא הגיונית, לא הרגשנו שצריך). בסה'כ אחלה מלון, לא זול אבל בהחלט נעים.

תאריך השהייה: אפריל 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
1  תודה, saharmisk
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
24 באוקטובר 2018-חוות דעת נכתבה ב

מלון מרכזי, מצוחצח ונקי
שירות מעולה ומרחק הליכה לכל האטרקציות המרכזיות למעט הותיקן.
חיסרון אחד יש חדרים שפונים לרחוב הראשי ושם ישנו מעט רעש מהכביש.
שורה תחתונה מומלץ מאד לא זול אבל לדעתי שווה כל יורו.

תאריך השהייה: אוקטובר 2018
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • תמורה
    • איכות השינה
    • שירות
תודה, Avi K
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Pietro G, Direttore בנכס ‪The Glam Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 24 באוקטובר 2018
תרגום של Google

Dear Avi K ,

Thank you for your nice review! We are happy to read you enjoyed your stay and the Rome Glam Hotel was up to your expectations.

We are looking forward to welcome you again in the future!

Best regards,

The Management .

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
27 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מומלץ מלון נקי ,מיקום מצויין , קרוב במרחק כ 10 דקות מרוב האתרים , חדר מרווח , ארוחת בוקר טעימה ישנה מסעדה נחמדה בגג שאפשר להתאוורר בה אחרי יום ארוך . צוות המלון עוזר בסבלנות בכל שאלה. משדרג את השהות ברומא ....

תאריך השהייה: יולי 2018
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
1  תודה, _L4413US
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Pietro G, Direttore בנכס ‪The Glam Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 30 ביולי 2018
תרגום של Google

Dear _L4413US ,

Thank you for sharing with us your feedback.

At Rome Glam Hotel , we give a great value to every single detail in order to enhance our guests’ experience, including the quality of our service.

We will keep improving our commitment to create a truly exceptional service and we hope to welcome you back soon!

Best regards,

The Management.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
2 ביוני 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון עם מיקום טוב מאוד,חדרים חדשים נקיים מאוד.בצק אין עושים הסבר עם שירות יוצא מם הכלל.ארוחת הבוקר פשוט נדירה.צוות הקבלה והמסעדה אדיבים .רוצה לציין את claudio.taleb.leandro. צוות אדיב מקסים ושירותי מאוד פשוט קסם של מלון

תאריך השהייה: יוני 2018
סוג טיול: נסיעה לרגל עסקים
תודה, AvivitE3
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Pietro G, Direttore בנכס ‪The Glam Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 5 ביוני 2018
תרגום של Google

Dear guest,

Thank you for your wonderful review! We are so happy to hear that you have enjoyed your stay here Rome Glam Hotel On behalf of our Management and Staff, We wish you all the best and we hope to welcome you here again in the future!

Warm regards,

The Management

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
2 ביוני 2018-חוות דעת נכתבה ב

שהינו במלון 6 לילות והוא במרחק הליכה לכל האטרקציות המרכזיות של רומא
בנוסף מקבלים טלפון עם גלישה חופשית שעזר להתמצאות קלה
המלון ממוקם ברחוב ראשי אך למרות זה בחדר היה שקט
החדר היה מרווח וגדול למדי
ארוחת הבוקר טובה אך המבחר לא גדול ודי קבוע

עצה לגבי חדרים: לקחת חדר הפונה לחוב פנימי
תאריך השהייה: ספטמבר 2017
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • תמורה
    • איכות השינה
    • שירות
תודה, dtt10
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Pietro G, Direttore בנכס ‪The Glam Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 5 ביוני 2018
תרגום של Google

Dear Dtt10,

First We would like to thank you for your wonderful review.

It’s a pleasure for us to read that you had such a good experience at Rome Glam Hotel .

We look forward to welcoming you again as our guest.

Kind regards,

The Management

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות