המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פתוח היום: 0:00 - 23:59
ציטוטים בולטים מחוות דעת
שירות מושלם - מבחינתי רק רומיו

‪אני טסה לרומא כל מספר חודשים ותמיד תמיד בוחרת את שירות ההסעה של רומיו? למה? שירות לקוחות מהיר...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה אתמול
orly g
‏,
חיפה, ישראל
מומלץ

‪שירות מצוין, גם בהסעות וגם בסיור של רומא הנסתרת. נהגים אדיבים ומדריכה מקצועית ונעימה. בהחלט נמליץ...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה אתמול

סנן
מעדכן רשימה...
66 - 71 מתוך 308 חוות דעת
31 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

הזמנו שאטל מראש דרך חברת ROMIO, משדה התעופה למלון ביום הנחיתה ברומא ובחזרה ביום הטיסה לישראל.
חשוב לציין כי הטיסה שלנו איחרה בשעה והנהג חיכה לנו במקום המפגש בנמל התעופה.
הנהג שאסף אותנו מהמלון לשדה התעופה הגיע בדיוק בשעה המדויקת שנקבעה.
השירות אדיב ומצוין !
תודה רבה ולהתראות בפעם הבאה ברומא.

תודה, traveler_09988
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
29 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

הסיורים מעניינים, צוות צעיר ומקצועי, המתאים עצמו לקבוצה.
הסיורים מרתקים ומהנים.
ההסעות למלון ובחזרה ממנו גםהם היו חוויה טובה מאד., השירות של נציגי רומיו מסור ומקצועי. יחס מכבד וזמינות גם בארץ וגם ברומא.
נהגים נעימים ואדיבים.
תודה על הכל🪷
מומלץ מאד!!!!!

תודה, Departure18665512752
29 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

ברצוני להביע לחברת ROMIO את תודתנו והערכתנו, בשם משפחתי ובשמי (היינו קבוצה של 15 איש), על השירות המעולה, על הדיוק והנוחות בהסעות, על אדיבות הנהגים (Luca בהחלט שווה מחמאות). זכינו לכל זאת במהלך 4 ההסעות שעשינו עם חברת ROMIO בין התאריכים 13.7.23-24.7.23. אנחנו בהחלט ממליצים על חברת הסעות זאת ונשמח לחזור ולהשתמש בשירותיהם בעתיד.
בברכה,
ד"ר טומי הרשקוביץ.

תודה, HerTommy
24 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

הנסיעה היתה נהדרת!
הצוות היה בזמן, בדיוק במקום שנקבע, אדיב ויעיל.
לא פעם ראשונה שנוסעים אתכם וכמובן לא האחרונה.
יישר כוח!

תודה, netzachf
20 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

השירות של רומיו והנסיעה איתם היו פשוט מצויינים! הגענו בגל חום לרומא, וכשבדקנו על תחבורה ציבורית ראינו שהשירות של רומיו עולה ממש קצת יותר ולכן החלטנו לנסות, ולא התחרטנו. הכל היה מאוד מסודר, הנהגים הקדימו וחיכו בסבלנות ובהכלה עד שכולם יסיימו להתארגן. עצם העובדה שההסעה ממוזגת לעומת התחבורה הציבורית ברומא הייתה שווה כל שקל. ממליצה בחום (רותח!)

1  תודה, Noy P
הצג חוות דעת נוספות