המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ויאטנמית טובה במרכז העיר”
חוות דעת על ‪Boa-Bao‬

‪Boa-Bao‬
מדורג מס' 425 מתוך 5,568 מסעדות בליסבון
טווח מחירים: ‏11 $ - ‏45 $
שכונה: קיאדו וקרמו
פרטי מסעדה
שכונה: קיאדו וקרמו
חוות דעת נכתבה 3 באוקטובר 2021 באמצעות התקן נייד

מסעדה מאוד מבוקשת וברור גם למה
. מחירים מאוד סבירים, מנות טובות, מתובלות היטב
אנחנו ישבנו בחוץ בערב אז היה קצת קריר
, ממליצה לבוא מוקדם להירשם ולהמשיך להסתובב עד שהתור מגיע.

תאריך הביקור: אוקטובר 2021
3  תודה, nogaoz
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Boa-Bao, Marketing בנכס ‪Boa-Bao‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 4 באוקטובר 2021
תרגום של Google

Thank you so so much for your kind review, nogaoz. We are happy to know you enjoyed your #BoaBaoExperience to the fullest. We'll be waiting for your next "check-in", the Boa-Bao team

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
כתוב חוות דעתחוות דעת (1,024)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

1 - 5 מתוך 1,024 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 4 בינואר 2020

מנות טעימות ומגוונות. שירות מהיר ונעים. מחירים סבירים. אוירה צעירה אבל מתאים גם לזוגות מבוגרים. הליכה קצרה עם עליה של כ-50 מטרים מעל כיכר רוסריו.

תאריך הביקור: דצמבר 2019
    • תמורה
    • שירות
    • אוכל
4  תודה, Shianert
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Boa-Bao, Guest Relations Manager בנכס ‪Boa-Bao‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 בינואר 2020
תרגום של Google

We really appreciate your kind and straight to the point review, Shianert. We work very hard to provide the best experience to all our "passengers" and feel very grateful to receive such positive feedback. You are always welcome, the Boa-Bao team

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 29 בנובמבר 2019 באמצעות התקן נייד

מסעדה אסייתית עם מבחר מנות מגוונות וקוקטלים טעים ושונים , מקום עליז , אוכל מצויין שירות של צוות ברמנים מלצרים מארחים נחמד ואדיב, המקום לא ניתן להזמין מקום יש צורך להגיע ולחכות , שווה ביותר !

תאריך הביקור: נובמבר 2019
5  תודה, IditB10
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Boa-Bao, Guest Relations Manager בנכס ‪Boa-Bao‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 4 בדצמבר 2019
תרגום של Google

Wow, עידית ק… You can’t imagine what joy it brings our whole team to read feedback like yours! We work very hard to provide the ultimate experience to everyone that boards with us at Boa-Bao and to see that we managed to conquer you through our variety of dishes, great cocktails and friendly staff is simply amazing :) We hope you stamp your passport at Boa-Bao again soon and we thank again for leaving us such kind words! The Boa-Bao team.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 28 באפריל 2019 באמצעות התקן נייד

בלב שכונה נחמדה שוכנת לה מיסעדה אסייתית טובה ,אכלתי מרק מעולה ולא יכולתי לאכול דבר נוסף כי היה עשיר וממלא מספיק לשתים
צריך להזמין מקום המקום מלא כל הזמן

תאריך הביקור: אפריל 2019
4  תודה, Orrlisker
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Boa-Bao, Guest Relations Manager בנכס ‪Boa-Bao‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 29 באפריל 2019
תרגום של Google

Orrlisker, we don’t even know how the thank you for such an incredible review :) It’s an amazing reward to know that you enjoyed this Asian experience we work so hard to provide. Thank you so much! Hope to see you soon, the Boa-Bao team.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 25 במרץ 2019

קודם כל, קחו בחשבון שההליכה (אם עושים אותה ברגל) - היא די ארוכה, בעליה תלולה ברובע צ'יאדו. יחסית לעובדה שליסבון שורצת מסעדות מבאסות, עם אוכל מקומי (שמשום מה הפורטוגזים עדיין מאד מתגאים בו, לא ברור למה) - המסעדות האתניות המעטות רחוקות זו מזו. בבואה-באו אי אפשר להזמין מקום מראש, צריך לבוא ולהמתין וההמתנה שלנו נמשכה כמעט שעה. בזמן הזה הלכתי לראות מה עוד טעים באזור. אה. לא משהו. המטבח התאילנדי די שווה את זה. כולנו אכלנו באו ברווז, שהיה מעולה. אחר כך אכלתי לאקסה טובה מאד, הבת שלי ביקשה פאד-תאי בלי ירקות, וקיבלה עם ירקות (באסה), ובעלי אכל פירות ים ונהנה מאד. הקוקטייל שלי היה ירוק ונורא (הייתי הרפתקנית ושילמתי ביוקר) והמלצרים לא מאד זמינים ללקוחות, אבל האוכל טעים מאד, ובליסבון זה עניין גדול.

תאריך הביקור: מרץ 2019
2  תודה, LioraG20
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Boa-Bao, Guest Relations Manager בנכס ‪Boa-Bao‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 26 במרץ 2019
תרגום של Google

LioraG20, thank you for checking-in and for your patience to board. We’re sorry to hear that your order had a few mistakes and that you didn’t like your cocktail. On the other hand, we’re very glad you thought our food options had a lot of flavor and that you enjoyed them very much. We hope you have the chance to come back again for another (and even more positive) journey! See you soon :) Once again, thank you! The Boa-Bao team.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.

מטיילים שצפו ב‪Boa-Bao‬ צפו גם ב-

ליסבון, מחוז ליסבון
 
ליסבון, מחוז ליסבון
ליסבון, מחוז ליסבון
 

ביקרת ב‪Boa-Bao‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך