המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (972)
סנן חוות דעת
972 תוצאות
ציון המטיילים
638
220
66
22
26
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
638
220
66
22
26
קרא מה אומרים המטיילים:
סנן
מעדכן רשימה...
2 - 7 מתוך 972 חוות דעת
חוות דעת נכתבה 5 ביוני 2017

שהיתי במלון בין ה 1-4.6 סה"כ 3 לילות

המלון ברמת 5 כוכבים וממוקם ממש במרכז חוף צ'אונג מון וסמוך לכביש הראשי
בקרבת המלון 7-eleven ומסעדות מקומיות

הריזורט נמצא על חוף צ'אונג מון הידוע בתור החוף היפה ביותר בקוסמוי, עם רצועת חוף רחבה, חול לבן ומי טורקיז שקטים.
הריזורט היפיפה נמצא על שטח קטן יחסית, מתפרס לאורך מהכביש עד חוף הים ומעוצב בסגנון תאילנדי מסורתי עם המון צמחייה וחלוקי נחל וכן בריכה גדולה צופה לים, שבילי הגישה במלון הם מצדדיו (אחד בכל צד)

ארוחת הבוקר עשירה, מגוונת וטעימה מאוד
העובדים במלון חייכנים ונחמדים והשירות נפלא.
במיוחד טרינה (מנהלת קשרי הלקוחות)

לסיכום:
מדובר על ריזורט ישן יחסית אולם החדרים ענקיים, נקיים, מאובזרים ומתוחזקים היטב
עיצוב פסטורלי לצד שירות, חוף ים, מיקום ואורחת בוקר נפלאים ביותר!

עצה לגבי חדרים: pool suite room is amazing
  • שהו בתאריך : יוני 2017, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
    • תמורה
    • איכות השינה
    • שירות
תודה, psykick1
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Muang Samui S, Group Resort Manager בנכס ‪Royal Muang Samui Villas‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 7 ביוני 2017
תרגום של Google

Dear psykick1,

Greetings from Royal Muang Samui Villas!

Thank you for your recent stay with us and I am thrilled that your holiday has exceeded your expectations. It is great that you enjoyed your time relaxing at our private beach, you liked the lush gardens and our team has exceeded your expectations both in hospitality and service wise.

I will forward your kind words to Treenah and the whole team and I am certain it will encurage them to keep up the great service.

Should you return to our tropical island in the future please feel free to let me know.

With Warmest Regards,

Adisorn Charoensuk
rm_msm@muangsamui.com
Group Resort Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 12 במאי 2017

חזרנו פעם שנייה,הפעם כזוג ללא הילדים,קבלת פנים חמה,כמו לחזור הבייתה, צוות מדהים מהקבלה,דרך שירות לקוחות ועד לחדרניות ולאיש בריכה, כולם עם חיוך, הרבה צ'ופרים כלקוחות חוזרים, החדר עם הבריכה מהמם,ענק,מקלחת ענקית, גקוזי ומקלחת עם ראש גשם ענקי שממנה יציאה ישר למדרגות לבריכה.
הצוות שמח לעזור בכל בקשה וזוכר כל פרט עליך.
החוף מהמם ,מפרץ קטן עם מספר קטן של מלונות, שקט ויפה.
הרחוב בחוץ קטן ושקט אך מכיל כל מה שצריך מסעדות,צ'נג, 7/11, חנויות וכמובן מסאג'ים והכל שקט בלי הרעש של צאונג.

עצה לגבי חדרים: ישנם חדרים עם בריכה לזוגות ווילות עם בריכה למשפחות אלו ואלו מושלמים!
  • שהו בתאריך : מאי 2017, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
    • איכות השינה
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, Glazer E
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Muang Samui S, Group Resort Manager בנכס ‪Royal Muang Samui Villas‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 15 במאי 2017
תרגום של Google

Dear Glazer E,

Warmest greetings from Royal Muang Samui Villas, Thai Tradition & Intimate Hospitality!

We would like to thank you for choosing us again in as accommodation of choice on your recent holiday and for taking your valuable time sharing your fantastic review.

We are delighted to hear your stay was yet again memorable with us and that you enjoyed the spacious suites with well equipped shower, the swimming pool, the friendliness of our staff and overall the facilities and hospitality we provided.

We are hoping to welcome you back "home" again very soon.

Should there be any assistance we can be of service, please do not hesitate to contact me personally.

Adisorn Charoensuk
Rm_msm@muangsamui.com
Group Resort Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 25 בינואר 2017

מלון מפנק מאוד, האווירה והשירות היה מצויין. קיבלנו חדר בקומה השנייה עם ריח לא נעים ולמחרת כבר סידרו לנו חדר אחר ואף שידרגו לקומת קרקע עם בריכה. ארוחת בוקר מצויינת חוף מדהים שקט ויש בו הכל, אנו בטוח נחזור למלון זה.

  • שהו בתאריך : ינואר 2017, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
    • תמורה
    • מקום
    • איכות השינה
    • חדרים
    • מידת ניקיון
    • שירות
חוות הדעת התקבלה בשיתוף פעולה עם מלון זה
תודה, tzipi2017
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
RMSVillas, The Management בנכס ‪Royal Muang Samui Villas‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 30 בינואר 2017
תרגום של Google

Dear tzipi2017,

Greetings from Royal Muang Samui Villas, The Finest Thai Luxury Beachfront Resort!

Thank you very much for sharing your experience during your recent stay at Royal Muang Samui Villas.

We are delighted to have been the main factor of your successful holiday. It is a pleasure to hear of your satisfaction and be a part of something positive. Your feedback is always taken positively as it helps us to improve further our service and guest experience.

We do hope that you will have an opportunity to return to Koh Samui in the future, however please do accept our apologies regarding about the bad smell in the room.

We would be very happy to see you again and hope that it will be soon!


דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 18 באוקטובר 2016 באמצעות התקן נייד

מלון יפה, חדרים ענקיים בעיצוב תאי מודרני.
יתרונות:
חוף מדהים, גדול, חול רך ונעים.
אוכל על החוף מעולה ( תירס, חזה עוף, פירות).
מעט מוכרים על החוף.
ארוחת בוקר מצויינת.
בריכה טובה.

חסרונות
אין שום מקום מרכזי ממוזג, לא הלובי ולא המסעדה, הכל פתוח.
מיקום שמחייב מונית להגיע לצוואוונג ביץ.

מומלץ למשפחות, הייתי חוזר בכיף.

שהו בתאריך : אוקטובר 2016, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
תודה, zivg37
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
RMSVillas, Royal Muang Samui Villas בנכס ‪Royal Muang Samui Villas‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 3 בנובמבר 2016
תרגום של Google

Dear ziv g,

Best greetings from Royal Muang Samui Villas, The Finest Thai Luxury Beachfront Resort!

First of all, thank you for sharing us your time giving us an magnificent description of your reviews on how you spent your family vacation with us.

Every single details about how amazing the location of our hotel is, the excellent foods on our restaurants, the amenities and facilities made our heart felt overwhelm about it. It's just clearly saying that yes you did enjoy staying with us. Thank you very much ziv g and we will be looking forward to welcome you once again here. Warm welcome will be for sure happen on your next vacation.

Just in any case if there will be any assistance we can be of service, please do not hesitate to contact us at your most convenient time.

We are looking forward to welcome you once again on your next future plan vacations!

Yours sincerely,
The Management
Royal Muang Samui Villas

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 5 בספטמבר 2016

מלון מקסים!
בריכה ענקית עם זרנוקי מים מפנקים,
חוף לבן ומים צלולים,
במלון כמו ברשת כולה - צוות מקסים וחם שרוצה לעזור
הרבה מיטות ליד הבריכה ועל החוף כולל כורסאות מפנקות,
על החוף עצמו מסעדות טובות וגם בכביש הראשי,
למלון יש שירות הסעות למלון השני בצ'וואנג

  • שהו בתאריך : אוגוסט 2016, מאפיין הטיול חופשה עם חברים
    • חדרים
    • מידת ניקיון
    • שירות
2  תודה, Limor B
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Royal Muang S, Royal Muang Samui Villas בנכס ‪Royal Muang Samui Villas‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 8 בספטמבר 2016
תרגום של Google

Dear Limor B,

Warmest greetings from Royal Muang Samui Villas, Thai Tradition & Intimate Hospitality!

We would like to thank you for choosing Royal Muang Samui Villas in Cheong Mon Beach as accommodation of choice on your recent holiday getaway and for taking your valuable time sharing your astonishing review.

We are definitely delighted to hear your stay experience with us was of a grateful and charming one and you enjoyed the facilities and hospitality we provided.
Allow us to thank you for these wonderful thoughts for us. The way that you mentioned and detailed the facilities and services that we offer truly made us heart-pounding. Thank you very much Limor B, that we had met your vacation desires. We will ensure you that we will be remain as it is to serve our guest the best.

Meanwhile, should there be any assistance we can be of service, please do not hesitate to contact us at your most convenient time.

Look forward to the possible opportunity to welcome you to stay with us again on your future holiday calendar.


Yours sincerely,
The Management
Royal Muang Samui Villas

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות