המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (1,269)
סנן חוות דעת
1,269 תוצאות
ציון המטיילים
526
472
170
56
45
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
526
472
170
56
45
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
2 - 7 מתוך 1,269 חוות דעת
1 בנובמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

מלון מצוין מבחינת כל פרמטר ובמיקום מרכזי שקרוב למרבית האתרים במרחק של עד 10 דקות הליכה. פניתי ישירות אל המלון וקיבלתי הצעת מחיר טובה יותר מאשר באתרי האינטרנט השונים. הגענו למלון בשעת בוקר מוקדמת ואפשרו לנו לבצע צ'ק אין ולקבל את החדר כבר בהגעתנו ללא תשלום נוסף. מאחר והטיסה שלנו הייתה בשעות הערב המאוחרות ביקשנו לבצע צ'ק אאוט מאוחר ואפשרו זאת בעלות סמלית.
קיבלנו חדר מרווח מאוד שפונה לכיכר סינטגמה ומהמרפסת ניתן לראות גם את הפרלמנט. בחדר המתין לנו בקבוק יין ובכל ערב ניתנו לנו בקבוקי מים קטנים. חדר האמבטיה מרווח ונוח ומסופקים גם חלוקי רחצה ונעלי בית. ניכרת מחשבה רבה בארגון החדר לנוחות האורחים. יש הרבה אזורי אחסון והרבה קולבים, הטלוויזיה בעלת זרוע, ישנה דלת נוספת בין החדר למסדרון, ישנן מראות בכל אחד מהאזורים ועוד. למרות שהחדר פונה אל הכיכר המרכזית באתונה כמעט ולא שומעים את המולת הרחוב פרט לרעשי קיצון כגון הופעה שהתקיימה בכיכר או צופרים של ניידת משטרה.
ארוחת הבוקר הייתה עשירה מאוד ומהטובות יותר בהן אכלתי. חלל חדר האוכל נעים וכורסאות הישיבה בו נוחות באופן יוצא מהכלל. השירות של צוות חדר האוכל אדיב ולא מעיק. בימים בהם מתאפשר (לא מתקיים כנס) הבופה נמצא מחוץ לאזור הישיבה וכך האווירה יותר נעימה ושקטה. בכל בוקר גילינו מנות חדשות וגם במהלך הארוחה ניכר גיוון והחלפת חלק מהמנות. מהמלצרים ניתן להזמין איזה סוג קפה שרוצים וכל המנות היו טעימות באופן יוצא מהכלל.
רמת השירות במלון יוצאת דופן לחיוב. את החדר ניקו וסידרו פעמיים ביום. כל אנשי הצוות חייכנים, אדיבים ושמחים לעזור. אנשי דלפק הקבלה משמשים גם כקונסיירז'ים והצליחו להזמין עבורנו מקומות במסעדות מבוקשות בהתראה של יומיים. עיצוב המלון נעים ומשרה יוקרה וחמימות. בכל קומה על יד המעליות ישנה יוזמה ברוכה של מיכל איסוף תרומות של בגדים.
הכניסה למלון נגישה לנכים אך איני יודע אם ישנו חדר נגיש המותאם לכיסאות גלגלים. כשהזמנתי את החדר ביקשתי מהמלון לספק לי קרש ישיבה לאמבטיה והם סיפקו זאת ללא בעיה.
זהו אחד מהמלונות היותר טובים בהם יצא לי להיות והוא נותן תמורה מעולה לכסף. כשאחזור לאתונה אבחר בו שוב.

תאריך השהייה: אוקטובר 2019
    • חדרים
    • מידת ניקיון
    • שירות
1  תודה, GoPlaces706051
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Marilena Z, Public Relations Manager בנכס ‪NJV Athens Plaza‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 במאי 2020
תרגום של Google

Dear Guest,
Warm greetings from Athens! Our sincere apologies for the late reply!
We would like to thank you for choosing our property for your stay in Athens and for such an amazing review of our property and services! We were delighted to read that all your expectations were so very well met! Such positive reviews are a complete reward for all of us at the NJV Athens Plaza. We sincerely thank you for recommending our hotel and for providing such an analytical description.
Once again, a sincere thank you for your trust and loyalty.
We hope to have the pleasure of welcoming you back soon, when it is safe for you to travel.

Kind regards,

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
23 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב

מיקום מרכזי! אין יותר מרכזי מזה!
הצוות מקסים, שירותי, אדיב.
חדרים נעימים, נקיים ומרווחים.
ארוחת בוקר- אפשר יותר, אבל בסה"כ בסדר גמור.
עדיף חדרים שלא נמצאים על הכביש הראשי בגלל הרעש.
הייתי חוזרת בהחלט למלון הזה.

עצה לגבי חדרים: עדיף חדר שלא על הכביש הראשי
תאריך השהייה: יולי 2018
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • מקום
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, Carmit S
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Marilena Z, Public Relations Manager בנכס ‪NJV Athens Plaza‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 בספטמבר 2018
תרגום של Google

Dear Guest,
Greetings from the NJV Athens Plaza!
Thank you for choosing our Hotel for your stay in Athens and for praising our top location in the heart of Athens city center very close to all major attractions. We were delighted to read that the allocated room met all your expectations and you enjoyed breakfast provided.
Thank you for praising the top performance of our staff, their friendliness and kindness; it is always very rewarding when such generous reviews are expressed!
Thank you for sharing such a positive review about our property; we hope to have the pleasure of welcoming you back in the future.
Kind regards,

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
10 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב

מלון שממוקם בטבור של אתונה התיירותית, צוות גדול ,אדיב שמצליח לכסות היטב על מלון דיי מיושן עם אבזור דיי סטנדרטי .
כשהגעתי עם חבילת נופש הכי בסיסית הצלחתי לשדרג בעבור 100 יורו ללילה תוספת ל: LATE CHECKOUT + ארוחת בוקר כלולה ל (2 אנשים) ועוד סיוטה 2 חדרים בקומה האחרונה עם מרפסת ענקית ונוף מדהים לאקרופוליס.
הייתי מוותר מראש על ארוחת הבוקר היקרה שלא שווה את המחיר,

עצה לגבי חדרים: מומלץ לשדרג לסוויטה עם נוף מלא לאקרופוליס
תאריך השהייה: יוני 2018
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • תמורה
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, 67ari13
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Marilena Z, Public Relations Manager בנכס ‪NJV Athens Plaza‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 23 באוגוסט 2018
תרגום של Google

Dear Guest,
Greetings from the NJV Athens Plaza!
Thank you for choosing our Hotel for your stay in Athens and for sharing a review through Trip Advisor.
Thank you for praising our top location in the heart of Athens city center very close to all major attractions and the excellent performance of our staff, which does its best to satisfy all guests’ expectations. It is always rewarding for us when such generous reviews are expressed!
We were delighted to read that you had the opportunity to upgrade your stay to the 8th floor and that you enjoyed the Acropolis view from our fabulous verandas.
Regarding the hotel’s condition please be advised that we are in the process of planning partial renovations to our rooms so as to offer a most memorable stay to all our Guests.
During 2016 and 2017 there were several renovations performed (Lobby, Plaza Café, Presidential Suite, Exterior of our building, other Suites) while at this time our Conference Halls are being renovated.
Finally, and regarding breakfast prices, we kindly inform you that we keep them in line with all other same category hotels in Athens city center.
Thank you once again for staying with us; we hope to have the opportunity of welcoming you again in the future.
Kind regards,

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
21 בינואר 2018-חוות דעת נכתבה ב

המלון נמצא במרכז אתונה על כיכר אינסטגמה מלון 5 כוכבים עם ארוחת בוקר מפנקת מכל טוב. מזמינים אספרסו קפוצינו אצל המלצר האדיב .
החדרים מפנקים ומרווחים אנחנו קיבלנו חדר דלוקס היוקרתי .
המלון קית יקר אבל למי שאןהב מקום מרכזי ומעולה שווה מאד.

עצה לגבי חדרים: יש לבקש חדרים לחזית ואז משקיפים על ככר אינסגמה ובנין הפרלמנט בלילה מראה מרהיב .
תאריך השהייה: ינואר 2018
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • חדרים
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, ישראל ע
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Marilena Z, Public Relations Manager בנכס ‪NJV Athens Plaza‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 במרץ 2018
תרגום של Google

Dear Guest,
Greetings from Athens!
Thank you for staying with us at the NJV Athens Plaza and for sharing such a kind review with Trip Advisor. We were delighted to read that your experience was so positive Thank you for praising our top Location in the heart of Athens and for appreciating our spacious rooms and services.
We hope to have the pleasure of welcoming you again in the future.
Kind regards,

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
28 ביוני 2016-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

המלון ממוקם סינטגמה, מרכזי מאוד, ליד הפרלמנט.
הגענו בסביבות 11.3 וקיבלנו מייד את החדר, ביקשנו לשדרג לאחר שנכנסנו לחדר, תוך כמה דקות הגיעה נציגה עם מפתח לחדר אחר. רמת השרות גבוהה, צוות אדיב ותמיד מסייע בחיוך.

תאריך השהייה: יוני 2016
סוג טיול: נסיעה בזוג
1  תודה, Ofra S
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Marilena Z, Public Relations Manager בנכס ‪NJV Athens Plaza‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 18 ביולי 2016
תרגום של Google

Dear Guest,
Thank you for sharing your wonderful experience at the NJV Athens Plaza. We are thrilled to hear that your request for a room upgrade was taken care of so promptly. Your comments regarding our staff’s friendly and attentive nature are highly appreciated by the whole team. We truly hope to have the opportunity to welcome you back to Athens soon. Kind Regards,

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות