המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
‪Eleonora Boutique Hotel‬(אניסראס)(תמורה מצוינת!)
‪$ ‎55‬
Booking.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • חניה חינם
  • בריכה
Mitsis Laguna Resort and Spa(אניסראס)
‪$ ‎393‬
‪$ ‎353‬
Expedia.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • חניה חינם
  • כולל ארוחת בוקר
Serita Beach Hotel(אניסראס)
‪$ ‎225‬
Cancelon
הצג הצעה
  • חניה חינם
  • כולל ארוחת בוקר
Paradise Island Villas(אניסראס)
Expedia.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • חניה חינם
‪Villa Marina‬(אניסראס)
Booking.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • חניה חינם
  • בריכה
‪Evalia Apartments‬(אניסראס)
Booking.com
הצג הצעה
  • Wi-fi חינם
  • חניה חינם
‪Aelia Apartments‬(אניסראס)
Booking.com
הצג הצעה
Hotwire.com
הצג הצעה
  • Wi-fi חינם
  • חניה חינם
חוות דעת (1,159)
סנן חוות דעת
1,159 תוצאות
ציון המטיילים
550
372
158
60
19
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
550
372
158
60
19
קרא מה אומרים המטיילים:
סנן
מעדכן רשימה...
3 - 8 מתוך 1,159 חוות דעת
חוות דעת נכתבה 22 באוגוסט 2017

שבוע מהנה עם זוג ילדים ,חדרים סבירים פלוס ,צוות אדיב ונעים .אין ממש מועדון ילדים ,אוכל בשפע אבל לא מדהים ,סביר .הייתה חופשה מהנה והבחירה הייתה טובה עבורנו .חשוב לדעת שאין SNACK BAR כל היום אלא נפתח רק ב16-18 בכל יום .שתיה וגלידות ליד הבריכה יש לאורך כל היום .

  • שהו בתאריך : אוגוסט 2017, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
    • תמורה
    • איכות השינה
    • שירות
2  תודה, בני א
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
nikos58, Γενικός Διευθυντής בנכס Aquis Bella Beach, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 23 באוגוסט 2017
תרגום של Google

Dear Guests,

Let me thank you for dedication time to write your review on TripAdvisor.
We are pleased to note that the overall experience during the recent stay met your expectations, you had a pleasant and enjoyable stay with us and that you were satisfied by the services, the rooms, the food and our helpful & kind staff .
Thank you once again for your review and the comments made. We continuously try to meet and exceed our Guest’s expectations and demands.
We look forward to your next stays with us on your future holidays in Crete.

With kind regards,

Nikos Dandaris
Hotel Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 16 באוקטובר 2016

קיבלנו חדר הפונה לים בקומת קרקע. חדר רחב ומרווח ומצויד היטב. מיטה רחבה. טלוויזיה. מיני בר. ערכת קפה. עם רחבת מרפסת הפתוחה ליציאה לחוף. חדר שרותים ומקלחת גדול מרווח ומודרני.
היחס של צוות המלון היה נהדר. החל מצוות הקבלה וכלה בצוות חדר האוכל וכל השאר.
האוכל היה טעים באיכות גבוהה ומגוון מאד. כולל לצמחוניים. מתכונת הכל כלול לא פגמה באיכות ובמגוון המאכלים.
רמת הסדר והניקיון במלון ובחדרים היתה מצוינת.
בריכת שחייה חיצונית גדולה ונעימה מאד לשחייה כולל מיטות שיזוף ושמשיות. בר צמוד לבריכה.
יש בריכה מקורה קטנה יחסית וכן חדר כושר ומכון ספא (בתשלום)
חוף ים פרטי נוח ומצויד כולל מיטות שיזוף ושמשיות. בר צמוד לחוף.
בחלק מהערבים היו הופעות אמנותיות (זמרים ורקדנים)
טעון שיפור: האינטרנט האלחוטי עובד אבל די חלש כשמדובר בלפטופ. טוב מספיק עבור הנייד.
לבקשתי קיבלתי חדר עם חיבור לאינטרנט קווי
בסה"כ מצוין !

עצה לגבי חדרים: ממליץ על חדרים הפונים לים
  • שהו בתאריך : אוקטובר 2016, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
    • חדרים
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, 11,111,827
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
nikos58, Γενικός Διευθυντής בנכס Aquis Bella Beach, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 17 באוקטובר 2016
תרגום של Google

Dear Guests,

Thank you to describe your impressions on your kind review regarding your recent stay at Bella Beach Hotel on Tripadvisor.
Our team is more than happy to know that the Hotel exceeded your expectations, found it excellent and enjoy your one week vacation, you liked our facilities & All Inclusive services, found the food delicious, of high quality and varied with a lot of options for vegetarians, the cleanliness in the whole Hotel excellent, the rooms spacious and well equiped and all the Hotel staff great, from reception to restaurants.
We hope to have the pleasure to welcome you again in the near future at our Bella Beach Hotel.

With kind regards,

Nikos Dandaris
Hotel Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 20 בספטמבר 2016 באמצעות התקן נייד

מלון מאוד יפה עם חוף מדהים, מומלץ לקחת חדרים שפונים לים. האוכל בחדר אוכל הרגיל סביר, אבל יש אפשרות לאכול במסעדות במלון (מסעדת דגים או יוונית, שתיהן בחינם בחינם) בהן האוכל היה נחמד. אנשי הצוות אדיבים. מומלץ

שהו בתאריך : אוגוסט 2016, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
1  תודה, ShyPie12345
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
nikos58, Γενικός Διευθυντής בנכס Aquis Bella Beach, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 בספטמבר 2016
תרגום של Google

Dear Guests,

We would like to thank you for staying at the Bella Beach Hotel and for sharing your kind review on Tripadvisor.
Our team is more than happy to know that the Hotel exceeded your expectations, found it very nice & excellent, you enjoy our facilities & All Inclusive services, found the beach beautiful, the buffet in the main restaurant good, both theme restaurants nice and our staff polite.
We hope to have the pleasure to welcome you again in the near future at our Bella Beach Hotel.

With kind regards,

Nikos Dandaris
Hotel Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 31 ביולי 2016

הגענו למלון 4 חברים, 2 זוגות אמצש בשביל להנות קצת מבטן גב במלון על בסיס הכל כלול. גיל ממוצע 22.
האוכל מעולה ומגוון, הצוות אדיב מאוד וסבלני.. החדרים נקיים ומרווחים.. יש צוות בידור אדיר והפעלות כמו יוגה, זומבה, אימונים בתוך המים, סוגי ספורט כמו כדורעף ופינגפונג..
אבל
חדר הכושר בתשלום
האלכוהול הוא זול, והקוקטיילים נוראיים
הספא גם הוא בתשלום (אני מדברת נגיד על חמאם, סאונה וגקוזי -בלי מסג', ברור)
כן , גם בהכל כלול
אני, בניגוד לשאר הקבוצה, קיוויתי לחוות גם את כריתים קצת..לא רק את המלון. מי שמקווה כמוני חחח אל תגיעו לאיזור בכלל. זה מתחלק בין שממה לבין חנות מזכרות.

  • שהו בתאריך : יולי 2016, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
    • תמורה
    • איכות השינה
    • שירות
3  תודה, Dasha R
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
nikos58, Γενικός Διευθυντής בנכס Aquis Bella Beach, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 1 באוגוסט 2016
תרגום של Google

Dear Guests,

Thank you for spending your holiday at the Bella Beach Hotel and for sharing your kind review on Tripadvisor.
We appreciate that you have taken the time to give us your feedback and comments regarding beverages and kindly note that as per Hotel and Tour Operator description, the Spa services are payable.
However our team is happy to know that you found our Hotel nice, the rooms clean & spacious, the animation team nice with a lot of activities, the food excellent in quality and diversity and the staff gentle & friendly.
We hope to have the pleasure to welcome you again in the near future at our Bella Beach Hotel.

With kind regards,

Nikos Dandaris
Hotel Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 30 ביולי 2016 באמצעות התקן נייד

הגענו בעקבות ביקורות טובות ברשת וחייבת לציין שאנחנו התאכזבנו. מלון שלא הייתי נותנת לו 4 כוכבים. אין מזגן בלובי, חדרים לא נקיים, אחרי כל מקלחת הרצפה מוצפת מהביוב, ביקשנו מגן למיטת ילדים ואין להם, ביקשנו להחליף מגבות מחדרנית שעברה ואמרה שזה לא האזור שלה ושלחה אותנו לחפש את החדרנית האחרת. בכניסתנו לחדר המשקוף נפל ויצא המון חול מהקיר.. אמרו שיבואו לסדר ולא הגיעו! אני בסוף נקיתי לבד. לילדים משעמם כאן לגמרי. המלון שקט ללא שום פעילות איכותית או מורגשת. האוכל בסדר. בשבע בבוקר הבריכה מלוכלכת עוד מיום קודם ( מאפרות מלאות, כוסות). כלום לא מרגיש נקי. אפילו ברחשים באזור האוכל. ממש ממש לא מומלץ! המלון הצמוד " ליטוס" בו היינו שנה קודם... 4 כוכבים ומומלץ פי אלף! לא להתקרב למלון הזה מי שרוצה חופשה איכותית במלון 5 כוכבים. מאכזב!

שהו בתאריך : יולי 2016, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
3  תודה, Doriny123
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
nikos58, Γενικός Διευθυντής בנכס Aquis Bella Beach, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 31 ביולי 2016
תרגום של Google

Dear Guests,

We would like to thank you for staying at the Bella Beach Hotel and for sharing your review on Tipadvisor.
We have carefully read your comments and we feel sorry that our hotel has not managed to reach your expectations. We continue our efforts in order to improve our services, based on the suggestions of our guests as well.
We believe that it would be nice if you had shared your thoughts with us during your stay, so we would have the chance to react accordingly.
We really hope to welcome you again in future in our Bella Beach Hotel and comply you with the best possible services.

With kind regards,

Nikos Dandaris
Hotel Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות