המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (2,262)
סנן חוות דעת
2,262 תוצאות
ציון המטיילים
1,381
628
191
34
28
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
1,381
628
191
34
28
קרא מה אומרים המטיילים:
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 2,262 חוות דעת
9 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היינו כל המשפחה, הורים ושלושה ילדים גדולים ביוני 2018, היה מושלם. הריזורט על החוף כך שצריך ללכת רק כמה עשרות מטרים עד המים, שרות מעולה, חדרים מרווחים ומצוחצחים, מיקום מצויין באלונדה וקרוב לאיוס ניקולאוס, ( רבע שעה נסיעה). המלון רק מעל גיל 18, כך שאין ילדים קטנים והתוצאה היא שקט מדהים. הריזורט נמצא על גבעה המשתפלת לים כך שהתנועה בתוך הריזורט היא בעליות או בירידות מתונות. לקחנו במלון רק ארוחת בוקר ואת ארוחת הערב אכלנו בטברנות נחמדות בסביבה. במלון יש וויפי בחינם חזק מאד בכל המתחם גם בחדרים וגם בחוץ, מצויין. קיים ספא מעולה ומגרש טניס משובח, בקיצור ערוץ החיים הטובים, ממליץ בחום. חופשה ברמה גבוהה.

שהו בתאריך : יוני 2018, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
תודה, uzig2014
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
General M, General Manager בנכס Aquila Elounda Village Hotel, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 10 ביולי 2018
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you for sharing your experience at the Sensimar Elounda Village Resort & Spa by Aquila and for providing us with an excellent review.

As a valued guest, we appreciate your feedback and are delighted to hear that you had a great stay. With a spirit to serve, we take great pride in not only meeting, but exceeding your expectations.

Your feedback is integral to our ability to continue to improve our service. Thank you again for your time and come visit us again soon!

Kindest regards
Michalis Volyrakis
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
14 ביוני 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

חופשה זוגית חלומית! מקום מדהים, נקי ומסודר. היינו בבונגלו עם בריכה פרטית. הכל תוכנן בצורה מושלמת. אוכל טעים מאוד בארוחת הבוקר. מסעדת ״Mirabello" עלתה על כל הציפיות.
איזור הכי מוצלח באלונדה. נוף עוצר נשימה. ים נקי ויפה!
צוות אדיב, משקיע בלקוחות.
ו... ספה... יוצא מהכלל.
מומלץ לזוגות אוהבים ומחפשים שקט.

שהו בתאריך : יוני 2018, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
תודה, D3311NG_
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
General M, General Manager בנכס Aquila Elounda Village Hotel, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 15 ביוני 2018
תרגום של Google

Dear Guest

Thank you for choosing the Sensimar Elounda Village Resort & Spa by Aquila and for taking the time to provide us with your excellent review.

I was delighted to learn that you loved our hotel so much and that we exceeded your expectations. Our aim at the Sensimar Elounda Village Resort & Spa by Aquila is to ensure that our guests receive a first class service and it is wonderful to receive such a positive, personal recommendation, one which we highly value and appreciate.

Please be assured that your praise has been shared with the whole of my team and I am sure they would ask me to pass on their thanks to you. It means a great deal to my team and I to know that our efforts have been appreciated.

I was also pleased to learn that you were impressed with the location of our hotel. Our position does mean we offer guests an idyllic setting and relaxed atmosphere, which we feel are some of our key selling points, and as you will see from other reviews, most guests are very impressed with this.

It was a great pleasure to host you and thank you once again for taking the time to provide us with your valuable feedback. We look forward to welcoming you back in the very near future.

Kindest regards
Michalis Volyrakis
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
20 במאי 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

חזרנו מספש חמישי-ראשון בבית המלון.מלון מעוצב מקסים ורואים שחשבו על כל פרט ופרט. נקי מאוד.אוכל נהדר ומגוון. שירות מסביר פנים ומפנק מכל אנשי הצוות.הכל היה מעל ומעבר למצופה ממלון.נא לקחת בחשבון שנדרש רכב כדי להסתובב בסביבה או שלוקחים מונית. אם מחפשים חופשה רומנטית, ללא ילדים, שקטה ואיכותית, זה המקום!

שהו בתאריך : מאי 2018, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
תודה, ChenToren
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
General M, General Manager בנכס Aquila Elounda Village Hotel, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 במאי 2018
תרגום של Google

Dear Guest

Thank you for the choosing the Sensimar Elounda Village Resort & Spa by Aquila and for providing us with your excellent feedback.

I am delighted to know that our hotel exceeded your expectations and my team are extremely proud, as am I; that you enjoyed your time with us so much. Our aim at the Sensimar Elounda Village Resort & Spa by Aquila is to ensure that you experience a wonderful stay and so it is a great pleasure to be provided with such positive comments in respect to our facilities and the service we provide.

It was our great pleasure to host you and we look forward to welcoming you when you return again, which we hope is very soon.

Kindest regards
Michalis Volyrakis
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
22 באוקטובר 2016-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

המלון נמצא במדרון של ההר ממש קרוב לים. יש חוף פרטי עם מיטות שיזוף פרטיות. בנוסף יש שתי בריכות קטנות. האוכל בחדר אוכל טעים ומגוון. החדרים מינימלים אבל נחמדים. חלקם חדשים יותר ולכן שווה לבקש לראות כמה סוגים.

שהו בתאריך : אוקטובר 2016, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
תודה, OrL88
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
General M, General Manager בנכס Aquila Elounda Village Hotel, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 25 באוקטובר 2016
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you for choosing the Aquila Elounda Holiday Village and for providing us with your positive review. Your comments are gratefully received.

It is clear that on the whole your time with us was both memorable and enjoyable and it is such a pleasure to hear your kind words.

It was a delight to host you and we look forward to welcoming you back again in the very near future.

Kindest regards
Michalis Volyrakis
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
23 ביולי 2016-חוות דעת נכתבה ב

מלון מושלם לנפוש בו. רצוי להזמין חדרים עם נוף לים. הצוות היו קשובים ועזרו לנו בפתרון החדרים. תודה להנהלה.
חדרים נקיים, אוכל טעים ומגוון. המפרץ אחד המקומות היפים באלונדה. חופשה שקטה ומדהימה. אשמח לחזור שנית

עצה לגבי חדרים: בונגלוס עם נוף לים. חדרים יקרים יותר וקרובים לים.
  • שהו בתאריך : יולי 2016, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
    • מקום
    • איכות השינה
    • שירות
1  תודה, anat1984
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
General M, General Manager בנכס Aquila Elounda Village Hotel, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 26 ביולי 2016
תרגום של Google

Dear Guest
We are delighted to know that you had such a wonderful vacation and we thank you very much for choosing the Aquila Elounda Village.

I am so pleased that you loved the beautiful bay of Elounda and that our hotel fulfilled all of your holiday needs. We are also thrilled to learn that you wish to return again very soon and we very much look forward to welcoming you back.

We are always very appreciative of all feedback we receive and thank you for taking the time to provide your review.

Kindest regards
Michalis Volyrakis
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות