המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (662)
סנן חוות דעת
662 תוצאות
ציון המטיילים
378
171
77
22
14
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
378
171
77
22
14
קרא מה אומרים המטיילים:
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 662 חוות דעת
24 בספטמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

ריזורט מדהים, חוף ים פרטי המכיל גם בריכה.
שירות אישי, אדיב.
חדר האוכל מפואר , האוכל בארוחות הבוקר והערב -עשיר, מגוון, מעניין ומתחלף כל יום.
חדרים גדולים ובמרפסות פונות לים.
קירבה של 10 דק לאילונדה העיירה
15 דק (מונית של 14€) לאיוס ניקולאס.
חופש לנשמה.
ממליצה מאוד

שהו בתאריך : ספטמבר 2018, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
תודה, BeataKr
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
14 בספטמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב

מלון ברמת 5 כוכבים מקסים ושקט.
ביקרנו משפחה, זוג + 3 ילדים, כשעה ורבע נסיעה משדה התעופה.
שירות ברמה גבוהה בכל מקום במלון. חוף ים מקסים ורגוע, ספורט ימי צמוד :)
רוב החדרים עם בריכה פרטית או בריכה משותפת (ל-4-5 חדרים), אנחנו היינו בשני חדרים צמודים עם בריכה משותפת והבריכה הענקית הייתה לגמרי פרטית שלנו.
יש גם בריכה מקורה ובריכה על החוף.
לא מומלץ להזמין אחרי אמצע ספטמבר בגלל מזג האויר, מתחיל להיות סגרירי.

עצה לגבי חדרים: חדרים עם בריכה משותפת עדיפים על חדרים עם בריכה פרטית קטנה
  • שהו בתאריך : ספטמבר 2018, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
    • תמורה
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, אריק ד
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
ManagerPortoElounda, Διευθυντής בנכס Porto Elounda Golf & Spa Resort, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 2 באוקטובר 2018
תרגום של Google

Dear Guest ,

Thank you very much indeed for your excellent review and marks.
We are all very happy that you enjoyed and appreciated your recent stay and hope to have the pleasure of welcoming you back in the not distant future.
With our warmest wishes and regards,

Nikos Kallergis
Hotel Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
16 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב

מלון 5 כוכבים טוב העיצוב קלאסי ולא חדשני רמת השרות טובה מאוד רמת נקיון טובה , האוכל מגוון וטעים הנוף של מפרץ מיראבלו מדהים .
למלון חוף ים פרטי מטופח ובסמוך לו ברכה כך שאין צורך להזמין חדר עם ברכה פרטית שרות מקצועי של צוות המלון .
המלון עצום בגודלו כך שצירך ללכת או להשתמש בשרותי ההסעה של המלון לים וחזור לקבלה .
בסמוך יש משרדי השכרת רכב וכדאי לצאת לסיורים בעיר הסמוכה איוס ניקאלואוס העיירה אלונדה אי המצורעים הסמוך וכפר תיירותי בשם קריצה.

  • שהו בתאריך : יולי 2018, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
תודה, Trail649509
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
ManagerPortoElounda, Διευθυντής בנכס Porto Elounda Golf & Spa Resort, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 18 באוגוסט 2018
תרגום של Google

Dear Guest ,

Thank you very much for your positive review of our property and for taking the time to share it with other fellow readers and reviewers of Tripadvisor.
We are delighted that you had a really enjoyable stay in Porto Elounda Golf & Spa resort and that you thoroughly enjoyed all the facilities our property offers to its guest.
Your kind comments towards our personnel will be communicated to them and we are sure that they will certainly appreciate your opinion for their professional service and expertise.
We will be more than happy to welcome you back to our property at any time of your choice.

From me personally and all our teams please accept our warmest regards.

Nikos Kallergis
Hotel Manager


דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
23 ביוני 2018-חוות דעת נכתבה ב

שהינו במלון על שלושת ילדינו ובני זוגם + נכדה קטנטנה, ונהנינו מאוד

המלון מקסים, "יושב על נוף יפהפה - מפרץ מיראבלו.
במלון חוף ים פרטי ומקסים, במתחם קסום שיש בו גם בריכה ומסעדות יפות.
המלון מעוצב נעים אם כי לא חדשני, אבל מתוחזק לעילא .
שרותיות הצוות יוצאת מגדר הרגיל,
הספא מעולה.

האוכל ניתן בשפע, חביב , אך לא מדובר בחוויה קולינרית יוצאת דופן

עבור נכדתנו הקטנה לקחנו חדר עם ברכה פרטית, אבל בדיעבד לא היה בכך צורך, היא נהנתה מאוד מבריכת המלון.

עצה לגבי חדרים: גם החדרים הצנועים מקסימים
  • שהו בתאריך : יוני 2018, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
    • תמורה
    • מידת ניקיון
    • שירות
2  תודה, GilaC15
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
ManagerPortoElounda, Διευθυντής בנכס Porto Elounda Golf & Spa Resort, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 29 ביוני 2018
תרגום של Google

Dear Mrs Gila C

Thank you for having chosen Porto Elounda Golf & Spa resort for your holidays in Crete.
We are really glad that you liked and enjoyed all the facilities of our property, and mostly that you took the time to share your satisfaction through Tripadvisor.

We will be glad to welcome you back at any time of your convenience for another memorable experience.

Warm Regards
Nikos Kallergis

Hotel Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
9 ביוני 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

ראשית אציין שהמלון נחמד מאד.שעה+ משדה"ת.
אפרט דברים שלא יספרו לכם לפני ההזמנה.
המלון ישן ומתוחזק.אבל יש לו אגף חדש גם כן !.לי נתנו חדר בקומה ראשונה באגף הישן שבדרך אליו בפרוזדור היה ריח חזק מאד של ביוב.גם בידר היה ריח כזה מאד לא נעים.סרבתי לקבלו וגם חדר בקומה השניה היה די דומה...
בליווי מנהל המלון הראו לי חדר(עם בריכה פרטית )בקומה שלישית באגף החדש ואין מה להשוות.
יש לציין לטובה את רצונו הטוב של המנהל לעזור ולתת שירות מעולה לאורח.
לגבי המזון: ארוחת הבוקר בסדר גמור לא חסר כלום.(תרצו קפה הפוך תבקשו,הם לא מציעים מלבד הקפה הרגיל). ארוחת הערב לוקה בחסר אין מספיק מבחר (כמי שמבינה בקולינריה ובאוכל ברמה טובה ויותר הייתי מדרגת לטוב-מינוס).
אין שום אירועים במלון.
השירות שלהם מצויין אוזן קשבת לאורח.

שהו בתאריך : יוני 2018, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
תודה, _m_benshoham
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
ManagerPortoElounda, Διευθυντής בנכס Porto Elounda Golf & Spa Resort, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 15 ביוני 2018
תרגום של Google

Dear Mrs Benshoham

We would like to thank you for choosing Porto Elounda Golf & Spa resort for your Holidays in Crete and for taking the time to share your experience with other past or potential guests of our property.

We are sorry that you encountered a problem with the initial room allocated to you , but I believe that it was taken care very quickly and efficiently , and I personally thank you for your evaluation of our excellent customer service.

Regarding the food in Porto Elounda we would like to inform that there are several options apart from the buffet of the Half Board Guests which you found very good , 6 more a' la carte restaurants are available for all guests in rotating operation in order to please every culinary preference of our guests.
Also about the events i am not aware if it has been communicated to you or not and i apologize if it hasn't , but you could attend during your stay the Cretan Night event in Porto offering a splendid buffet full of Cretan traditional recipes and Cretan & Greek folklore music and dances, as well as the Fish Night event taking place in our sister property Elounda Mare Relais & Chateaux offering a lavish selection of fresh fish & seafood accompanied by the fine tunes of Jazz live music.

In any case we are glad that you thoroughly enjoyed your stay here and me personally together with all the teams of Porto Elounda Golf & Spa resort look forward to welcome you back , for another enjoyable and relaxing holiday experience at any time of your preference.

Kind regards

Nikos Kallergis
Hotel Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות