המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (811)
סנן חוות דעת
811 תוצאות
ציון המטיילים
407
237
96
39
32
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
407
237
96
39
32
קרא מה אומרים המטיילים:
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 811 חוות דעת
26 באוגוסט 2016-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

אתחיל ואומר שבגדול- אנחנו מרוצים אבל חשוב לי לשים דגש על דברים שלא נכתבו כאן לפניי.
1. חלק גדול מהמלון מאוד מיושן- ברמה שלא מצדיקה אפילו 4 כוכבים. ליפול על חדר כזה ולשלם על זה 1000 דולר בסוף שבוע זה אוי ואבוי!
2. יש במלון הרבה מדרגות וההליכה עם עגלה לא כל כך נוחה. כדי להגיע למסעדה הראשית בה אוכלים ארוחת בוקר וערב צריך לטפס סביב ה-15 מדרגות.
3. הם נכנסים פה לחדרים 100 פעם ביום (לא ברור למה) והעירו את התינוקת שלי פעמיים היום.
4. ארוחת בוקר נפלאה אך ארוחת הערב בינונית מאוד. לא שווה לקחת חצי פנסיון, יש מבחר מעולה באיזור.
5. זה 5 כוכבים של יוון, לא של אוסטריה/גרמניה.
6. הדלתות לא מספיק עבות, יש רעש מהמסדרון.

אנחנו ישנו בחדר דלוקס עם נוף לים, החדר סבבה לגמרי והמקלחת מפנקת.
הצוות נחמד ונותן שירות טוב.
אין פה הרבה ישראלים ובכללי די שקט ונעים גם באיזור הבריכה. המתקנים של המלון מצוינים והכל נקי.

אני חושבת שהחיסרון העיקרי זה המבנים המיושנים, המעליות בנות ה200 והשטיחים המלוכלכים משנות ה60.

תבלו!

תאריך השהייה: אוגוסט 2016
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
6  תודה, Shiri M
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
ManagementCrete, Quality Assurance בנכס Elounda Bay Palace, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 8 בספטמבר 2016
תרגום של Google

Thank you for the review of your stay on Trip Advisor. We greatly appreciate our guests’ feedback, which is also taken into consideration when we make changes and improvements to the Elounda Bay Palace holiday experience. It is our surprise to read that you find the dinner “mediocre” as at the Main Restaurant for Buffet Dinner, 5 chefs cook on show delicious and freshly specialties for our guests. Also, they are on hand to fulfill any special dietary requirements. For guests who do not like Buffet basis, there are 6 different a la carte restaurants within, located rights at the water’s edge and offering fine dining; therefore, it would be our pleasure to welcome you back to the Elounda Bay Palace, when you will have the chance to enjoy your dinner at any of our award winning, a la carte restaurants at the Elounda Bay Palace or at our sister hotel Elounda Beach.

Kind regards,
Marianna Kafetzaki
Quality Assurance

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
15 בספטמבר 2015-חוות דעת נכתבה ב

חזרנו מחופשה חלומית במקום שהשאיר טעם של עוד , טעם של לחזור אליו שוב ואין ספק שנחזור אליו בקיץ הבא. הגענו למלון , שידרגו לנו את החדר כבר כשהגענו , קיבלנו חדר עם בריכה פרטית. רמת הנקיון הדהימה אותנו כל פעם מחדש , החדר "קיבל טיפול" 3 פעמים ביום. בכל מקום שביקרנו במלון רמת השירות היתה מדהימה - הם פשוט נותנים לך הרגשה שרק אתה שם ואתה הכי חשוב להם.
הנוף במלון עוצר נשימה , המרחבים והגודל עצומים , ומגוון אפשרויות הבילוי
המסעדות במלון הם חוויה קולינרית עם רמת שירות מהגבוהות ביותר. ארוחת בוקר היתה מפנקת מאוד עם שפע של טעמים שיכולים להתאים לכל אחד, ארוחת הערב שופעת ומפנקת - ומי רצה קיבל זיכוי של 25 יורו לסועד לאחת מהמסעדות של המלון. זאת פעם ראשונה שאנחנו בחופשה ולא יוצאים מהמלון. אין ספק שזאת אחת החופשות הכי מדהימות שחווינו.

תאריך השהייה: ספטמבר 2015
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • תמורה
    • איכות השינה
    • שירות
4  תודה, yehuda t
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
ManagementCrete, General Manager בנכס Elounda Bay Palace, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 19 בספטמבר 2015
תרגום של Google

Thank you for sharing a review on TripAdvisor. We are delighted that you enjoyed your stay at the Elounda Bay Palace. Our staff is glad to see that they all managed to meet and exceed your expectations for a holiday to remember. The ambience of the hotel combined with our friendly Cretan hospitality and the perfect Mediterranean setting make the Elounda Bay Palace the icon it is. This is reflected by the number of satisfied repeat guests who return to our hotel year after year. We sincerely hope to welcome you again to the Elounda Bay Palace for another stay of completely satisfying stress free days.

Kind regards,
Manolis Rassoulis
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
1 באוקטובר 2014-חוות דעת נכתבה ב

נסענו לטיול בלתי נשכח במלון אילונדה ביי. קבלנו חדר דה לוקס שמשקיף לים ולבריכה נוף מדהים!!החדר גדול מרווח ומאוד נקי (מנקים את החדר 3 פעמים ביום) מרפסת גדולה מרווחת עם מיטות שיזוף יש אמבטיה גדולה עם אופציה לג׳קוזי וסאונה. מיטה מתכווננת המון מקומות איכסון טלויזיה בחדר שינה בסלון ובשירותים חחחחחח. כשהגענו חיכו לנו בחדר פירות טריים ובקבוקי מים. ביום ההולדת שלי דאג המלון ופרגן לנו לחדר שפנייה עם תותים ושוקולד איזה צוות מקסים!!! השירות של צוות כולו במלון מצויין ואדיב יוצא מין הכלל!! ארוחת הבוקר אומנם חוזרת על עצמה יום אחרי יום..אבל מגוונת ומאוד טובה!! ארוחת הערב מעולה יש מבחר גדול של מאכלים וקינוחים מדהימים!!! הדבר היחידי שמבאס הוא בארוחת ערב המים הם בתשלום של 3 יורו לבקבוק!!! כדאי להתפנק באחד הערבים במסעדת לגונה ביץ האסייתית המצויינת לא פחות!!! שנמצאת במלון הסמוך אילונדה ביץ. שקט שלווה נוף מדהים בריכה נקייה פשוט מומלץ בחום!! מרבית התיירים הם מגרמניה ברוניה ורוסים ישראלים אפשר לספור שם על יד אחת.... יש לציין שהמלון מאוד יקר אבל שווה כל שקל אנחנו נחזור לשם גם בשנה הבאה :-)))

תאריך השהייה: ספטמבר 2014
    • תמורה
    • מקום
    • חדרים
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, 47,012,345
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
ManagementCrete, General Manager בנכס Elounda Bay Palace, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 9 באוקטובר 2014
תרגום של Google

Thank you very much for writing such a descriptive review on TripAdvisor website. We are pleased to read that you had a memorable trip to the Elounda Bay Palace. Our hotel is located in a 1000m coastline, with 4 sandy beaches, at the Mirabello Bay, offering amazing views and the ideal atmosphere to relax. Among our 22 different room types, our dedicated reservation team may assist you choosing the ideal accommodation according to your expectations. Guests are invited to use venues and outlets in both hotels, Elounda Beach and Elounda Bay Palace; therefore, they can choose among 9 restaurants, all of which offer a wide variety of freshly cooked dishes. We hope we shall have the pleasure of welcoming you again at the Elounda Bay Palace, for another memorable stay with us.

Kind regards,
Manolis Rassoulis
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת זו תורגמה מאנגלית. הצג את המקור
9 בפברואר 2014-חוות דעת נכתבה ב

ה-Elounda Bay Palace נמצא במיקום אידיאלי לכל הנופשים מילדים קטנים ועד מבוגרים. המלון ממוקם בצורה נהדרת, במרחק יריקה ממפרץ 'מירבלו' ובמרחק הליכה קצר דרומית לכפר 'אלואנדה'. הנופים מעלפים!! ואתם תרותקו מנופי הרי כריתים שבאופק והוא רק במרחק של 15 דקות הליכה מחנויות ומסעדות.

ארוחת הבוקר, מהמסעדות ב-EBP שממש נמצאות ממש עם המים, היא פשוט חובה. אני ממליצה בחום על ת'אלאסה, המרוהטת במעשי מקלעת לבנים. בר ה'סייל אין' הוא יותר יומיומי וכדאי ללכת אליו לפני שהולכים ל-Elounda לארוחת ערב והליכה ליד קו המים. האווירה נהדרת ונהדר פשוט לשבת ולהירגע ;-), אתם תרגישו כאילו אתם על סירה יותר מאשר בבר, חחח ;)

ישנו חום מהמם עם המון מיטות שיזוף ושמשיות ואם אתם אוהבים לפנק את עצמכם אז אחרי יום שלם של השתזפות אני אמליץ בחום על מסאג' בספא היוקרתי ואולי איזה מניקור ופדיקור. הם יגרמו לכם להרגיש כמו בני מלוכה מהרגע שאתם נכנסים.

נראה כי לכל הדירות יש נוף מעלף מכל הזוויות. אמליץ על מקום זה בחום לזוגות ומשפחות, אך לא לקבוצות של צעירים מאחר ואני חושבת שזה עלול להרוס את האווירה במלון, (בלי לפגוע, אבל כולנו יודעים שקבוצות של צעירים יכולים להיות רועשים). מלון נהדר, צוות נפלא והכל במרחק של 15 דקות הליכה מהכפר.

נסענו לשם ב-2012 אך לא יכולנו להזין את זה בשדה "מתי טיילתם".

2  תודה, Kate H
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.נשלח במקור באנגלית ב-www.tripadvisor.co.uk. הצג את המקור
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
31 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

תאריך השהייה: יולי 2018
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
ManagementCrete, General Manager בנכס Elounda Bay Palace, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 2 באוגוסט 2018
תרגום של Google

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות