המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פתוח היום: 9:00 - 17:00
שמור
ציטוטים בולטים מחוות דעת
חוויה מדהימה עם איסלנד אחרת!

‪בסוף ספטמבר נסעתי עם אבי לטיול של תשעה ימים בדרום איסלנד דרך חברת 'איסלנד אחרת'. הטיול היה מאורגן...‬ קרא עוד

10 באוקטובר 2023-חוות דעת נכתבה ב
OnAir44338597634
‏,
בעולם
טיול סולו עם איסלנד אחרת

‪תודה לאיסלנד אחרת על טיול מופלא! ניכר שאתם בסביבה הרבה זמן עם הרבה ידע וניסיון. האפליקציה מצויינת...‬ קרא עוד

4 באוקטובר 2023-חוות דעת נכתבה ב

סנן
מעדכן רשימה...
80 - 85 מתוך 263 חוות דעת
13 בספטמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

חוזר הביתה עכשיו מטיול לא פחות ממושלם! חברת Another Iceland בתמיכתם האינסופית של ניר וגיא תפרו לנו חוויה שלא תישכח לעולם. עשרה ימים עם לנדקרוזר למקומות הכי מטורפים והכי יפים בעולם. תודה לכם חברים על המקצועיות שאין שנייה לה, לא נשכח את הטיול הזה לעולם!

4  תודה, ShaharK18
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
10 בספטמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

הזמנו טיול לאיסלנד באמצעות another iceland
היתה חבייה יוצאת מין הכלל של אתרי טבע מדהימים נופים מקסימים מפלים וגיזרים.
אנו מבקשים להודות במיוחד לניר על הקשבה ,סבלנות ,אירגון מופתי של הטיול ודאגה לכל ההיבטים הלוגיסטים: רכב ומקומות לינה.
היתה חוויה מיוחדת במינה
ממליצים בחום

4  תודה, Shaharzuk
10 בספטמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

טיול משפחתי 6 נפשות עם 4 בוגרים 18-28) , חוויה יוצאת דופן, טיול במאדים, נוף משתנה , קרחונים, אש, פיורדים , גייזרים, לוחות טקטוניים, מעינות רותחים, אופנועי שלג, דילוגים מעל סדקים בקרחון ועוד ועוד. חוויה שלא תישכב לעולם, תודה רבה לניר - מעבר לתכנון הנפלא של השיגור למאדים, שהתאים לצרכינו - זו התמיכה והעזרה בכל מקום ובכל שעה שביקשנו את עזרתו.

3  תודה, Avidan A
8 בספטמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

טיילנו באיסלנד בטיול שאורגן ע"י Another Iceland.
מעבר לאיסלנד, שהיא מדינה מדהימה ומפתיעה וגם מאוד מגוונת, הטיול אורגן למופת על ידי החברה. לנו נשאר רק להגיע ולהינות מכל הטוב שיש למדינה הזו להציע. מומלץ בחום.

תודה, lavia2013
7 בספטמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

אז את הטוב כתבתי בכותרת. חוברת המסע/טיול בהחלט מצויינת ואפשרה לנו לטייל בביטחון רב. שכן באיסלנד יש כבישים שהמהירות הממוצעת (F ROADS) היא 30 קמ"ש ונהיגת שטח לא פשוטה. ללא משהוא שמכיר היטב את איסלנד לא היינו מעיזים להכנס למסלולים האלה.
המלונות היו טובים מאוד (לקחנו את היקרים יותר). כמובן בקנה מידה איסלנדי.
אז למה לא 5 כוכבים?
1. התגובה לבעיות ובקשות מאוד איטית. קבלנו את חוברת הטיול רק כיומיים לפני הנסיעה.
2. בארץ נהגתי לעשות הרבה מאוד טיולי שטח. יש לנו לנד קרוזר. גיא שכר לנו קיה ספורטז. שתיים מהדרכים (F ROADS) הם טיולי שטח לכל דבר. לא קל יותר מטיול שטח בנגב. אבל הרבה יותר ארוך והרבה מאוד מעברי מים. בסך הכל הקיה הסתדרה אבל כל מעבר מים היה מאוד מפחיד. מספיק שנכנסים מים לפילטר אוויר וגמרנו.... היינו מרגישים הרבה יותר בטוח וטוב עם לנד קרוזר. לטעמי זה חובה במסלולים כאלה. ההמלצות וההזהרות של גיא לא היו מספיק טובות וברורות. אני בחיים לא הייתי שולח אנשים ללא הדרכה טובה למסלולים האלה.

תאריך החוויה: אוגוסט 2019
תודה, idoamir