בסוף ספטמבר נסעתי עם אבי לטיול של תשעה ימים בדרום איסלנד דרך חברת 'איסלנד אחרת'. הטיול היה מאורגן... קרא עוד
תודה לאיסלנד אחרת על טיול מופלא! ניכר שאתם בסביבה הרבה זמן עם הרבה ידע וניסיון. האפליקציה מצויינת... קרא עוד
ניר מדהים!
הטיול היה מתוכנן עד הפרטים הכי קטנים ואף דאג לנו לשדרוג של כמה מהחדרים בזכות הקשרים שיש לו באיסלנד! הכל היה מתוקתק וברור ויש לציין שסגרנו טיול של שבועיים תוך 24 שעות. מומלץ ביותר!
הטיול היה מאורגן מסודר בתי מלון טובים והמסלול מעניין
דבר אחד צריך לבדוק מיד בהתחלה ולא לוותר שברכב יש מזגן והוא תקין, אחרת קשה לטייל בלי לפתוח חלונות שזה לא תמיד אפשרי
טיילנו באיסלנד שני זוגות (60+) ע"פ התכנית שבנה לנו ניר רביד. התכנון היה מעולה, מפורט ומקצועי, עלה על כל הציפיות שלנו. מעולם לא יצאנו לייעד לא ידוע עם כל-כך הרבה מידע. לוגיסטית - לא היו תקלות כלל, החל מקבלת הרכב, דרך הזמנת המלונות ועד לפעילויות שהזמנו דרכו. התחושה הייתה שאנחנו בידיים מקצועיות. ניר היה זמין לכל שאלה ובקשה, הן לפני המסע וגם במהלכו (ביקשנו וקיבלנו את עצתו פעמיים. במהלך הטיול). ממליצים בחום על חברת Another-Iceland ותודה רבה לניר.
ליאורה ונעם פינסקי
פנינה ויוסי שמר
שבנו מטיול עמוס חוויות מאיסלנד.
ראשית, חשוב לציין, שהטיול המקורי היה אמור לצאת לפועל בקייץ 2020. בשל הקורונה הוא בוטל , אבל ניר דאג להחזר מלא של כל המקדמות ששולמו.
הקשר עם החברה בכלל וניר בפרט היה מצוין כבר משלב ההכנות ועד לקבלת ההצעה הסופית. כאמור, בעצם חידשנו הזמנה עם שינוי קל בתאריכים.
קיבלנו מידע מפורט על המסלול בו ניסע, על האטרקציות המרכזיות וגם על אופציות נוספות, בתי המלון היו מצויינים ובכולם (ללא יוצא מהכלל) לא נזקקנו אפילו להצגת השובר. הם פשוט זיהו אותנו בשמנו - ונתנו לנו את החדרים.
הרכב השכור גם הוא היה ברמה שאיפשרה לנו תנועה חופשית בשטחים קשים וחציית נהרות.
לא נזקקנו לכל סיוע במהלך הטיול אבל אני משוכנע, שאם היינו זקוקים - היינו נענים.
את הטיול שלנו תפר ניר מ-Another Iceland, אליו פנינו בהתאם להמלצות קודמות.
היינו, חזרנו, ואפילו לא נזקקנו לעזרת החברה במהלך השהייה.
הכל פשוט תיקתק מצוין. התכנון, הארגון והביצוע היו מעולים.
ממליצים בחום.
נהננו מאוד מהשירות המצויין שקיבלנו מהחברה. הכל דפק כמו שעון שויצרי. ניר נותן תשובה לכל בעיה גם כאשר התקשורת היא מולו מאיסלנד. בתי המלון היו טובים ותאמו את רצונותינוץ אנו בני 65 והתאמת המסלול היתה יוצאת מן הכללץ חשוב לציין שהחברה אירגנה לנו טיול בנהיגה עצמית עם מסלול בתי מלון והשכרת רכב.
לסיכום יש לנו רק מילים טובות .