המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פתוח היום: 9:00 - 17:00
ציטוטים בולטים מחוות דעת
איסלנד אחרת - חוויה נהדרת

‪חזרנו משבועיים נפלאים של טיול לאיסלנד המדהימה. ברצוננו לציין את העזרה והטיפול המקצועי והאדיב של...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני 2 ימים
Dream05259672754
יחס חם

‪יחס חם וצמוד בניית תוכנית מפורטת ששונתה לפי בקשתינו ואחד היעדים היפים שראינו בחיים תמיכה בשטח ומתן...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני 3 שבועות

סנן
מעדכן רשימה...
23 - 28 מתוך 284 חוות דעת
26 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היי ניר "מאיסלנד אחרת" סיימנו טיול עצמי של 17 יום. תודה על כל הארגון תכנון המסלול רכב ומלונות. לא ציפינו לכזה ארגון מוצלח. המסלולים היו מדהימים. 0 תקלות. תודה על האוזן הקשב על תגובה מהירה על כל בקשה בארץ לפני ובאיסלנד במהלך הטיול.

תודה, Navigate19990745949
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
24 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

לניר ולצוות איסלנד האחרת, תודה על חוויה מדהימה שחווינו בזכותכם בטיול לאיסלנד. משלב התיכנון עם ניר האזן הקשבת, הסבלנות, הרצון להגיע לתוכנית מושלמת עבורנו הפכה את הטיול לחוויה מההתחלה.
בזכות האפליקציה המדהימה עם ההסברים המעניינים והמעשירים הניווט הקל ,הזמינות של ניר לכל
.שאלה ובקשה , המלונות המעולים והאטרקציות המטורפות , הטיול היה מושלם נהנינו מכל רגע
ממליצים עליכם לכל חברינו בלב שלם
מוטי וסימה

2  תודה, Moti195
23 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

ניר, תודה ענקית על ליווי סבלני ונעים לטיול הפתעה לבעלי ולבנים שלי - הוא בן 50 ולהם בר מצווה :) כל הגילאים נהנו מאוד וחזרו עמוסי חוויות וזיכרון מעולה לחיים. האפליקציה פשוט מושלמת והלוואי והיתה לכל מדינה כזאת אפשרות :)

תאריך החוויה: יוני 2023
1  תודה, etinathan
18 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

נחשפתי לפרסום של החברה דרך הפייסבוק. האמת שהחלטנו די ברגע האחרון (מרץ זה רגע אחרון במונחי איסלנד). ניר ארגן לנו טיול מצוין, עמוס מקומות אבל מאורגן טוב מאוד עם הרבה אופציות לבחירתנו. היתה הדרכה טלפונית טובה לפני וזמינות בוואטסאפ לאורך כל הזמן. אנחנו בהחלט הלקוחות המרוצים.

1  תודה, vamron
13 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

לניר ולצוות איסלנד אחרת,
תודה על חוויה נהדרת שהענקתם לנו בטיול שלנו לאיסלנד, הטיול תוכנן בקפידה
וכללה את כל בקשותינו ומעבר לכך. האפליקציה שלכם עבדה נהדר עם כל ההסברים
המורחבים
והמקוצרים על כל מקום אליו ניווטה אותנו. המלונות שבחרתם היו טובים, חברת ההשכרה היתה מצויינת, ומעל הכל, הליווי הצמוד שלכם לפני הטיול ובמהלכו עם סבלנות רבה לכל בקשה שאלה והיקש. וגם… ניר, אנחנו רק יכולים לומר תודה ו EXCELLENT JOB על תפעול החילוץ שלנו
אחרי שנתקענו בסלע והלך לנו גלגל בעומק השטח 40 קמ מאסקיה. אז שוב תודה.
יוסי ובתיה

תאריך החוויה: יוני 2023