חזרנו משבועיים נפלאים של טיול לאיסלנד המדהימה. ברצוננו לציין את העזרה והטיפול המקצועי והאדיב של... קרא עוד
יחס חם וצמוד בניית תוכנית מפורטת ששונתה לפי בקשתינו ואחד היעדים היפים שראינו בחיים תמיכה בשטח ומתן... קרא עוד
ניר שלום,
אתמול חזרנו מטיול בן 10 ימים בנהיגה עצמית וברצוני להודות לך על תרומתך בחוויה בלתי רגילה.
איסלנד היא גן עדן עלי אדמות, המפלים, הקרחונים, המרחבים, הנופים הבתוליים.... אין מלים לתאר את היופי הטבעי "הבראשיתי" של ארץ זאת.
באשר לחלקך בחוויה: התיכנון, ה"טיפים" הקטנים והגדולים, בחירת המסלול, בתי המלון, בקיצור הכל ראוי לדברי שבח.
אנחנו מטיילים לא מעט אך דבר כזה עוד לא ראינו.
ושוב תודה בברכה
פנחס ביבלניק
היי ניר "מאיסלנד אחרת" סיימנו טיול עצמי של 17 יום. תודה על כל הארגון תכנון המסלול רכב ומלונות. לא ציפינו לכזה ארגון מוצלח. המסלולים היו מדהימים. 0 תקלות. תודה על האוזן הקשב על תגובה מהירה על כל בקשה בארץ לפני ובאיסלנד במהלך הטיול.
לניר ולצוות איסלנד האחרת, תודה על חוויה מדהימה שחווינו בזכותכם בטיול לאיסלנד. משלב התיכנון עם ניר האזן הקשבת, הסבלנות, הרצון להגיע לתוכנית מושלמת עבורנו הפכה את הטיול לחוויה מההתחלה.
בזכות האפליקציה המדהימה עם ההסברים המעניינים והמעשירים הניווט הקל ,הזמינות של ניר לכל
.שאלה ובקשה , המלונות המעולים והאטרקציות המטורפות , הטיול היה מושלם נהנינו מכל רגע
ממליצים עליכם לכל חברינו בלב שלם
מוטי וסימה
ניר, תודה ענקית על ליווי סבלני ונעים לטיול הפתעה לבעלי ולבנים שלי - הוא בן 50 ולהם בר מצווה :) כל הגילאים נהנו מאוד וחזרו עמוסי חוויות וזיכרון מעולה לחיים. האפליקציה פשוט מושלמת והלוואי והיתה לכל מדינה כזאת אפשרות :)
נחשפתי לפרסום של החברה דרך הפייסבוק. האמת שהחלטנו די ברגע האחרון (מרץ זה רגע אחרון במונחי איסלנד). ניר ארגן לנו טיול מצוין, עמוס מקומות אבל מאורגן טוב מאוד עם הרבה אופציות לבחירתנו. היתה הדרכה טלפונית טובה לפני וזמינות בוואטסאפ לאורך כל הזמן. אנחנו בהחלט הלקוחות המרוצים.
לניר ולצוות איסלנד אחרת,
תודה על חוויה נהדרת שהענקתם לנו בטיול שלנו לאיסלנד, הטיול תוכנן בקפידה
וכללה את כל בקשותינו ומעבר לכך. האפליקציה שלכם עבדה נהדר עם כל ההסברים
המורחבים
והמקוצרים על כל מקום אליו ניווטה אותנו. המלונות שבחרתם היו טובים, חברת ההשכרה היתה מצויינת, ומעל הכל, הליווי הצמוד שלכם לפני הטיול ובמהלכו עם סבלנות רבה לכל בקשה שאלה והיקש. וגם… ניר, אנחנו רק יכולים לומר תודה ו EXCELLENT JOB על תפעול החילוץ שלנו
אחרי שנתקענו בסלע והלך לנו גלגל בעומק השטח 40 קמ מאסקיה. אז שוב תודה.
יוסי ובתיה