המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
פנה למקום האירוח לבירור זמינות.
יש מלונות דומים זמינים.
הצג הכול
Ayelet
ישראל

ממליצה בחום. מלון מהמם חופשה מדוייקת צוות ניקיון שירות חשבו על כל פרט.

5.0 מתוך 5 בועותחוות דעת נכתבה 2 באוג׳ 2023באמצעות התקן נייד
זו פעם שניה שלנו במלון
מלון לזוגות ללא ילדים.
מלון יפה עם שירות מדהים
אנחנו נהנים פה מכול רגע.
האוכל הצוות הניקיון. והספא מהמם
הפעם נתנו לנו שירות בספא
Jocmna המנהלת של הספא.
ו3 מטפלות מטןרפות.
Laura טיפלה בן שעה וחצי כאילו היא מכירה את הגוף שלי כל החיים. אחד בטיפולים הטובים שקיבלתי בלי להגזים.

בבעלי טיפלה Victoria גם מטפלת משובחת. ידיים טובות. מגע מקצועי חזק יציב איכותי.
אני עשיתי עוד טיפול ארוך עם Ellana שגם היה מעולה.
ממליצה בחום.
חופש איכותי. לא צריל לצאת מפה לשום מקום. יש פה הכול בכול רגע נתון.
תאריך השהייה: אוגוסט 2023
עצה לגבי חדרים: אנחנו חברים ברשת המלונות שלהם. מקבלים 10 אחוז הנחה. מזמינים ישירות דרכם לא צריך בןקיניג
סוג הטיול: נוסע כזוג
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Marios Vassiliou, General Manager בנכס ‪Amavi, MadeForTwo Hotels – Paphos‬, הגיב לחוות דעת זו
התגובה נרשמה: 2 באוג׳ 2023
Dear Ayelet,

Thank you for your stellar rating and review. We're delighted to know that you had wonderful vacation and enjoyed your overall experience.

Your lovely comments regarding our beautiful location, cleanliness and all-around service is very much appreciated. Our exceptional Spa team are thrilled to receive your compliments and know that they provided great service. We will thank Ioanna, Laura, Victoria and Ellada for their efforts that ensured it was an experience to both remember and treasure.

On behalf of myself, the staff and Management of the Amavi Made For Two, we certainly looking forward to welcome you back to enjoy another amazing holiday with us in the near future.

Sincerely,
Marios Vassiliou
General Manager


תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
מלונות בסביבה
‪₪ ‎887‬
  • Expedia.com
    ‪₪ ‎1,064‬
  • Agoda.com
    ‪₪ ‎759‬
  • Hotels.com
    ‪₪ ‎1,058‬
0.2 ק"מ מ‪Amavi, MadeForTwo Hotels – Paphos‬
Wi-fi חינם
חניה חינם
‪₪ ‎1,067‬
Fully refundable
אין צורך בתשלום מראש
  • Expedia.com
    ‪₪ ‎1,068‬
  • Lol.travel
    ‪₪ ‎898‬
  • Hotels.com
    ‪₪ ‎1,061‬
0.6 ק"מ מ‪Amavi, MadeForTwo Hotels – Paphos‬
Wi-fi חינם
חניה חינם
‪₪ ‎1,266‬
אין צורך בתשלום מראש
  • Hotels.com
    ‪₪ ‎1,259‬
  • Agoda.com
    ‪₪ ‎1,051‬
  • Trip.com
    ‪₪ ‎1,133‬
2.7 ק"מ מ‪Amavi, MadeForTwo Hotels – Paphos‬
Wi-fi חינם
חניה חינם
‪₪ ‎514‬
אין צורך בתשלום מראש
  • Bookcyprus.com
    ‪₪ ‎523‬
  • Vio.com
    ‪₪ ‎426‬
  • Hotels.com
    ‪₪ ‎518‬
0.4 ק"מ מ‪Amavi, MadeForTwo Hotels – Paphos‬
Wi-fi חינם
חניה חינם
‪₪ ‎681‬
Fully refundable
  • Expedia.com
    ‪₪ ‎682‬
  • Vio.com
    ‪₪ ‎542‬
  • Hotels.com
    ‪₪ ‎677‬
1.7 ק"מ מ‪Amavi, MadeForTwo Hotels – Paphos‬
חניה חינם
בריכה
3
‪₪ ‎170‬
  • Expedia.com
    ‪₪ ‎173‬
  • Agoda.com
    ‪₪ ‎162‬
  • Hotels.com
    ‪₪ ‎170‬
2.4 ק"מ מ‪Amavi, MadeForTwo Hotels – Paphos‬
חניה חינם
בריכה
‪₪ ‎369‬
  • Expedia.com
    ‪₪ ‎462‬
  • Agoda.com
    ‪₪ ‎323‬
  • Priceline
    ‪₪ ‎343‬
3.2 ק"מ מ‪Amavi, MadeForTwo Hotels – Paphos‬
חניה חינם
בריכה
‪₪ ‎814‬
  • Expedia.com
    ‪₪ ‎816‬
  • Vio.com
    ‪₪ ‎756‬
  • Hotels.com
    ‪₪ ‎809‬
0.9 ק"מ מ‪Amavi, MadeForTwo Hotels – Paphos‬
Wi-fi חינם
סמוך לחוף הים
‪₪ ‎526‬
  • Expedia.com
    ‪₪ ‎571‬
  • Vio.com
    ‪₪ ‎457‬
  • Priceline
    ‪₪ ‎499‬
3.5 ק"מ מ‪Amavi, MadeForTwo Hotels – Paphos‬
חניה חינם
בריכה
‪₪ ‎1,964‬
Fully refundable
בלי עמלות, רק מבצעים מעולים
  • StayForLong
  • Vio.com
    ‪₪ ‎1,856‬
  • Expedia.com
1.1 ק"מ מ‪Amavi, MadeForTwo Hotels – Paphos‬
Wi-fi חינם
חניה חינם
הצג מלונות נוספים בפאפוס
חוות דעת (1,872)
סנן חוות דעת
1,875 תוצאות
ציון המטיילים
1,717
111
35
4
8
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
1,717
111
35
4
8
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 1,875 חוות דעת
29 במאי 2023-חוות דעת נכתבה ב

מלון למבוגרים בלבד, מיקום מעולה באיזור הנמל בפאפוס על הטיילת כששומעים את רחש גלי הים בחדר, מלון חדש מטופח ומתוחזק באופן מוקפד ומצויין, כל שרותי המלון: האוכל, הספא, הלובי, החדר פשוט מצויינים ואני בהחלט ממליצה ואף אחזור לשם

תאריך השהייה: מאי 2023
  • סוג טיול: נסיעה לבד
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
1  תודה, Daniella S
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Marios Vassiliou, General Manager בנכס ‪Amavi, MadeForTwo Hotels – Paphos‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 29 במאי 2023
תרגום של Google

Dear Daniella S,

Many thanks for your lovely review – we appreciate each and every recommendation from our guests as they give us the strength to continue with our efforts to provide a quality, memorable experience for all travelers who choose us.

It is always encouraging to hear positive feedback, particularly when it comes from those who matter the most – you! By taking pride in putting people first, we are not only executing the mission of our founders but exceeding the expectations of our valued guests.

On behalf of myself, the staff and Management of the Amavi Hotel We really appreciate you taking the time to share your thoughts and comments about your stay in our hotel and we will be looking forward to welcome you for another holiday with us.

Best Regards,
Marios Vassiliou
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
4 בפברואר 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון 5 כוכבים ששוה כל כוכב .
חדרים מעולים , שרות במלון ובחדר האוכל 10.
.האוכל דורש שיפור אך עדיין הוא בסדר
בהחלט אחזור למלון שוב
המלון במקום מרכזי קרוב לנמל הליכה של 10 דקות גג.
מלון רגוע למבוגרים בלבד שווה כל מחיר .

תאריך השהייה: פברואר 2023
סוג טיול: נסיעה בזוג
2  תודה, haim64
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Marios Vassiliou, General Manager בנכס ‪Amavi, MadeForTwo Hotels – Paphos‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 7 בפברואר 2023
תרגום של Google

Dear haim64,

Thank you for choosing Amavi and for your review.

We are truly touched by your very kind words and recommendation.

Moreover we are committed to providing a luxurious experience, without any pretentiousness and whilst the balance can be challenging, we believe, as you so kindly note, that we are achieving this.

Service is absolutely key, and we have a wonderful team of staff, including those you have singled out for individual praise who are certainly a big part of our success.

Your compliments will be shared with Kiki and all the team, and we all hope you will choose to revisit for another great stay soon.

Sincerely,
Marios Vassiliou
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
11 בדצמבר 2022-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון מהמם ביופיו, נקי ומצוחצח, צוות אדיב שעושה הכל מעל ומעבר כדי לעזור לאורחים - שוער המלון, מלצרים, בקבלה, בספא - כולם כולם נותני שירות מהמעלה הראשונה. המלון מציע איזור ספא מדהים ומפנק, ארוחות בוקר וערב עשירות וטעימות והחדרים -ליגה אחרת!!! מרווחים, גדולים ומפנקים.
מלון שקט ורומנטי - פשוט תענוג אמיתי.

תאריך השהייה: נובמבר 2022
סוג טיול: נסיעה בזוג
1  תודה, Hadarhoresh
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Valentin Osolos, General Manager בנכס ‪Amavi, MadeForTwo Hotels – Paphos‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 בדצמבר 2022
תרגום של Google

Dear Hadar H,

Thank you for your sharing your experience here at the Amavi Hotel.

We make every effort to ensure your expectations are exceeded and we sincerely appreciate you taking the time to share your personal experience and acknowledge the daily efforts of our team.

On behalf of myself, the staff and Management of the Amavi Hotel We really appreciate you taking the time to share your thoughts and comments about your stay in our hotel and we will be looking forward to welcome you for another holiday with us.

Best Regards,
Valentin Osolos
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
1 באוגוסט 2022-חוות דעת נכתבה ב

המלון היה מושלם! האוכל מעולה השירות הכי טוב שנתקלתי בחיי, יהיה לנו מאד קשה ללכת למלונות אחרים אחרי הביקור במלון כזה. בנוסף מכיוון שחגגנו יום נישואין קיבלנו שידרוג לחדר וקיבלנו חדר קבאנה עם בריכה פרטית שהיה פשוט מדהים ושווה כל רגע.
גם חוף הים הצמוד מאד נחמד. ללא ספק אחד המלונות הטובים שיש
הקוקטיילים בבריכה מטורפים

עצה לגבי חדרים: חדר עם בריכה פרטית מסוג קבאנה מושלם!
תאריך השהייה: יולי 2022
    • מקום
    • איכות השינה
    • שירות
2  תודה, roni_michels_zrahia1
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Valentin Osolos, General Manager בנכס ‪Amavi, MadeForTwo Hotels – Paphos‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 2 באוגוסט 2022
תרגום של Google

Dear roni zrahia,


Thank you for taking the time to review our hotel.

We are happy to hear that you are so thoroughly enjoying your stay with us, with our team of staff impressing you with their consummate professionalism and friendliness.

We pride ourselves on not only being a beautifully designed hotel but on our exacting housekeeping standards, our high-quality food and drinks, and of course our exemplary service.

Our team of staff are absolutely committed to providing a relaxing, quality, memorable stay and will be happy to hear you enjoyed this visit so entirely.

On behalf of myself, the staff and Management of the Amavi Hotel We really appreciate you taking the time to share your thoughts and comments about your stay in our hotel and we will be looking forward to welcome you for another holiday with us.

Best Regards,
Valentin Osolos
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
7 ביולי 2022-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

חוזרים כבר שנה שלישית, מלון פשוט מדהים! השירות יוצא מן הכלל, הצוות כל הזמן סביב האורחים, הנקיון, האוירה, הבריכה, השקט הכל פשוט מושלם!! הארוחות בבופה המרכזי מגוונות , כל יום בסגנון אחר ויש גם 3מסעדות ברמת מישלן. מומלץ!

תאריך השהייה: יולי 2022
סוג טיול: נסיעה בזוג
1  תודה, Shirly1975
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Valentin Osolos, General Manager בנכס ‪Amavi, MadeForTwo Hotels – Paphos‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 8 ביולי 2022
תרגום של Google

Dear Shirly netanel,

Thank you very much for your recent review.

It was a great pleasure to read that your stay was so wonderful and that you were so incredibly impressed with the warm welcome and the great service from all our staff.

It is always rewarding for our efforts to receive such excellent feedback.

Thank you once again for sharing your holiday experience with other reviewers and on behalf of myself, the staff and Management of the Amavi Hotel we are looking forward to welcome you back in our Hotel for another holiday with us.


Kind Regards,
Valentin Osolos
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות