בחופשת הפסח,התארחנו במלון בלו לגון הכשר בפאפוס שבקפריסין. היה אירוח מפנק- חדר האוכל בניהולו של השף אשר הוד-הציע ארוחות עשירות ואיכותיות. שכללו מגוון רחב של סלטים בשרים דגים ותוספות חמות. בארוחות החלביות גם גבינת ותבשילים חלביים. הכל היה טעים מאד לרבות הקינוחים הכשרים לפסח. השף אשר הוד ניהל את האירוע ביד רמה למרות מגבלות הכשרות לפסח -ללא קיטניות וללא שרויה -שזה אתגר לא פשוט.
חדר האוכל היה תמיד מאורגן ומוקפד וצוות המלצרים היה זמין במשך כל הארוחות וקשוב לכל בקשה.
בשבת היה מיחם מים רותחים להכנת קפה ותה ומגשי עוגות ועוגיות, הטרקלין ופינות הישיבה היוו סביבה נעימה לשהות בה ולהחליף חוויות.
הסוויטה היתה מרווחת ומאובזרת,ודאגו לנקות ולסדר בכל יום!
לנו באופן אישי היה קר בלילות כי אין מיזוג אויר אלא צ'ילר שמופעל בקיץ רק לקירור ובאפריל יש עדיין לילות קרים. חשוב לתת על זה את הדעת ולספק פתרון חימום נייד לאורח שמבקש.
9
11
3
5
9