המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
אדלר
פרסם
דואר נכנס
חיפוש
מלונות בסביבה
חוות דעת (1,341)
סנן חוות דעת
1,341 תוצאות
ציון המטיילים
954
279
65
21
22
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
954
279
65
21
22
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 1,341 חוות דעת
10 בספטמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

המלון נמצא באזור אדלר .מלון 5 כוכבים ארוחת בוקר סופר טובה נמצא בקרבת הים 10 דקות משדה התעופה של סוצי.נקי מאד .במלון גם מועדון לילה .מסעדה יפנית .מסעדת גריל.ומזנון ליד הברכה המגיש גם הוא ארוחות קלות.מרכז ספא

תאריך השהייה: ספטמבר 2019
תודה, israel835
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
RadissonBluSochi, Guest Relations Manager בנכס ‪Radisson Blu Resort & Congress Centre‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 13 בספטמבר 2019
תרגום של Google

Dear israel835,

Thank you for staying at Radisson Blu Resort & Congress Centre, Sochi and leaving such a positive review.
Thank you for giving such a high rank to the quality of service and giving a good note about your stay. It’s always great pleasure to know, that our guests consider us corresponding to the highest standards of the industry.
It will be a great honor to be your host again on your next visit to Sochi!

Sincerely yours,
Aleksandra Sinyatkina
Guest Experience Team
Radisson Blu Resort & Congress Centre, Sochi

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
4 בספטמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

מלון מפואר ונהדר ,,שתי בריכות וספא נפלא ,,אני לא נתתי חמישה כוכבים משתי סיבות ,,1 לא יכול להיות שבחדר יהיו רק שתי מגבות גדולות ,,וזה קשה להתקלח בצהריים ולאחר בערב ובבוקר אותה מגבת ,,2 ארוחת הבוקר נפלאה ומגובנת ,,אך לא מקובל עלי שארבעה לילות רצופים אותו הטפריט בארוחת הערב ,,

עצה לגבי חדרים: חדרים לכיוון הכפר האולימפי
תאריך השהייה: יולי 2019
    • תמורה
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, avibahar999
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
RadissonBluSochi, Guest Relations Manager בנכס ‪Radisson Blu Resort & Congress Centre‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 בספטמבר 2019
תרגום של Google

Dear avibahar999,

We appreciate your time which you spent to write your review.
I am very glad that you enjoyed your stay in our hotel, we try to do our best to make your stay with us unforgettable.
We are sorry for thee inconveniences you faced with the lack of towels in your room, our Housekeepink department is always ready to provide our guests any additional items they need anytime.
We also appreciate your comment regarding our dinner menu. We will try to improve this moment in the future.
I hope you will visit us again!

Sincerely yours,
Aleksandra Sinyatkina
Guest Experience Team
Radisson Blu Resort & Congress Centre, Sochi

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
25 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון 5 כוכבים בסוצי,קרוב למרכז האולימפי ,רחוק ממרכז העיר סוצי.מלון מפנק מאוד ,חדרים גדולים,בכל חדר יש מתקנים לשתיה,2 בריכות גדולות בחוץ ואחת בפנים,מסעדה אסייתי בפנים,ניתן לרכוש כרטיסים למופעים במלון. ארוחת בוקר עדירה מאוד,לא אפרט אבל ממש לא חסר כלום ,כנל לגבי ארוחת ערב.מומלץ בחום

תאריך השהייה: אוגוסט 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, malka5639
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
RadissonBluSochi, Guest Relations Manager בנכס ‪Radisson Blu Resort & Congress Centre‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 25 באוגוסט 2019
תרגום של Google

Dear malka5639‎,
Thank you for choosing Radisson Blu Resort & Congress Centre, Sochi and leaving a feedback for us and other travellers.
We sincerely thank you for all the positive moments mentioned in your review. it is nice to know that you enjoyed our rooms and facilities, as well as hotel restaurants. We always strive for the highest level of service provided and comments like yours inspire us to perform even better. We sincerely hope that on your next visit to Sochi you will stay at Radisson Blu Resort & Congress Centre, Sochi again!

Sincerely yours,
Alexandra Sinyatkina
Guest Experience Team
Radisson Blu Resort & Congress Centre, Sochi

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
17 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון סוף הדרך, מיקום,,שירות, אדיבות, ציון מעולה.
ארוחת בוקר אין דברים כאלה, שפע ועוד פעם שפע.
פינות ישיבה לילדים עם חשיבה מעולה איך לפנק אותם.
ארוחת בוקר עשירה עם הרבה הצעות ומטעמים, לא די בכל האושר.
ביציאה מחדר האוכל ארגזים של שפע פירות, בננות, נקטרינה, שזיפים, אגסים, תפוחים, על מנת לקחת.
סבלו י כל היום שתיה קרה, עוגיות וסוכריות,
מעולה❤️

תאריך השהייה: אוגוסט 2019
סוג טיול: נסיעה עם חברים
תודה, Elbazr12
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
RadissonBluSochi, Guest Relations Manager בנכס ‪Radisson Blu Resort & Congress Centre‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 18 באוגוסט 2019
תרגום של Google

Dear Elbazr12,
Thank you for choosing Radisson Blu Resort & Congress Centre, Sochi and sharing with us the impressions of your stay.
We constantly aim to exceed our guests’ expectations that’s why your feedback is very important to us.
Thank you again for sharing your experience. We sincerely hope that your stay in Sochi was truly memorable and we look forward to welcoming you back.

Sincerely,
Alexandra Sinyatkina
Guest Experience Team
Radisson Blu Resort & Congress Centre, Sochi

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
7 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב

מלון גדול ומפואר, באזור אדלר, קרוב מאד לכפר האולימפי. שתי בריכות וספא נהדר, חדר אוכל רחב ומגוון ארוחות בוקר צהריים או ערב מצוינות. יציאה ממתחם הבריכות לטיילת יפהפיה על חוף הים השחור, אזור המרינה, לא רחוק ממרכז קניות ובילוי. חדרים רחבים עם מרפסות לבריכה ולים, חלוקי מגבת ומגבות בשפע, שרות חדרים אדיב מצוין.
שילוב סיורים מאורגנים ברחבי סוצי והסביבה, כולל עיירות הנופש והסקי רוזה חוטור, סיור בהרי הקווקז הגבוהים וביקור ב מפלים מהווים שלל אטרקציות לטיול של מספר ימים.

תאריך השהייה: יולי 2019
    • מקום
    • איכות השינה
    • שירות
תודה, esteej2015
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
RadissonBluSochi, Guest Relations Manager בנכס ‪Radisson Blu Resort & Congress Centre‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 9 באוגוסט 2019
תרגום של Google

Dear Guest,

hank you so much for taking the time to share your impression about the hotel Radisson Blu Resort & Congress Centre. It is lovely to know that you appreciated so much about our hotel: advantageous location, wide spector of facilities for relax in the hotel, tasty food and cozy rooms. We put a lot of effort and passion on a daily basis to make sure that our guests have a great experience while staying with us, and getting to know this has been the case it is the biggest prize we can possibly ask for.
We hope you had an amazing time in the city as well and we cannot wait to see you again soon!

Sincerely yours,
Tatyana Zelenskaya
Guest Experience Team
Radisson Blu Resort & Congress Centre, Sochi

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות