הלכנו למסעדה כי חיפשנו מסעדת שף באזור הכנרת במסגרת טיול.
המסעדה עצמה נראית טוב ובמיקום מעולה, אבל כל שאר הדברים שקשורים בה פשוט מתחת לכל ביקורת:
- השירות היה בעייתי: לכל מנה לקח 40 דקות להגיע (למרות שלא הייתה תפוסה מלאה). הושיבו אותנו (עד שביקשנו לעבור ואחרי שכמעט רבנו עם המארחת, כי המלצרית סירבה) ליד השירותים, והדלת של השירותים לא נסגרת לבד, כך שאתה הופך לסוג של DoorMan שסוג את הדלת אחרי אנשים כדי שלא יהיו לך ריחות כשאתה אוכל.
- האוכל עצמו פשוט לא מוצלח ויקר להחריד. יש מנה של אולי 100 גרם סשימי מסוגים שונים שמגיעה על מצע קרח ענקי שעולה מעל 100 שקל (!!). גם מנת אספרגוס בקציפת פרמזן מכיל 4 (!) גבעולים דקים בלבד, וגם היא עולה ככה.
- המסעדה הזו לא מנוהלת כמו שצריך. 500 ש"ח לא הספיקו לנו אפילו לשבוע כמו שצריך מהארוחה, להתרחק מהמקום הזה