המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
נסעתי אל הצימר עם הבן זוג שלי חגגנו שנה ביחד, הגענו למקום וישר התאהבו בו, יש בו פשוט הכל. צימר מפנק, מקלחת מדהימה, ג׳קוזי מטורף עם פרטיות. טלוויזיה בתוך החדר, מקרר קטנטן, הספקה של מגבות ומה לא. פלוס בקבוק יין שקיבלנו מהמקום. אין יותר טוב מי זה.
תאריך השהייה: ינואר 2023
סוג הטיול: נוסע כזוג
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
עינב בחור מקסים ומארח מדהים קיבל אותנו במאור פנים. המקום מטופח, ייחודי ונקי מאוד בדיוק כמו בתמונות! לא היה חסר לנו כלום, נסכם שהיתה לנו חופשה נעימה ורומנטית שעלתה על כל הציפיות! תודה רבה!!! שירי ואיתי
תאריך השהייה: נובמבר 2022
שאל את Ambassador768234 לגבי הליוס סוויטות יוקרה
תודה, Ambassador768234
חזרנו מסוויטות אתמול מאוד מרוצים עם רצון לחזור פעם נוספת. מיקום מעולה, בעל הסוויטות עינב מאוד קשוב, נעים בשיחה, עוזר בכל מה שצריך. סוויטה ענקית ומפנקת. אווירה כפרית נעימה ומרגיעה. נקי,מסודר, בריכה מתוחזקת היטב כמו כל האתר
תאריך השהייה: אוגוסט 2022
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
שאל את igor_salitra לגבי הליוס סוויטות יוקרה
תודה, igor_salitra
מקום מדהים פנק בטירוף!!! רואים שהיה מחשבה רבה גם על הפרטים בקטנים ביותר היינו 2 זוגות חברים והיה סופש מושלם בריכה כיפית בטירוף ג'קוזי בכל סוויטה, מקלחת כפולה מיטה ענקיתתתת נוחה מאד, מטבח חיצוני סגור פינת על האש ממש מקום מדהים ומפנק ומארח קשוב ואדיב אין ספק שנבוא שוב
תאריך השהייה: מאי 2022
שאל את elitslugassi לגבי הליוס סוויטות יוקרה
תודה, elitslugassi
אז החלטנו בספונטניות לעשות לילה בצפון הגענו להליוס ומשם החופשה שלנו עלתה על דרך המלך נתחיל ונאמר שכבר מהרגע שהגענו ענב בעל הצימרים קיבל את פנינו בצורה הכי נעימה ונתן הסבר מפורט על כל המתחם המושלם הזה שמלא בכל דבר שצריך בשביל סופש מהסרטים !! המקום מאוד פסטורלי מלא בצמחייה כולל את כל המתקנים שהם מאסטטטטט !! בריכה מחוממת הכי שווה שיש, פינת מנגל עם מטבח מאובזר והבקתות המפנקות רואים שיש מישהו שחשב על כל הפרטים הגדולים והקטנים. אם אתם מחפשים חופשה מפנקת הגעתם למקום הנכון ביותר! ממליצים בחום 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
תאריך השהייה: מרץ 2022
שאל את Hadarbiton לגבי הליוס סוויטות יוקרה
תודה, Hadarbiton
Enav Mor, Owner בנכס הליוס סוויטות יוקרה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 30 במרץ 2022
אייזה כייף לקרא את המילים היפות הללו. הרבה אהבה אתם מוזמנים תמיד🙂
דווח על תגובה בלתי הולמתתודה. אנו מעריכים את המידע שאתה מוסר לנו.
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
התארחנו ביורט המפנק והייתה לנו חוויה מופלאה! המקום היה מפנק בכל רמה, המתקנים (הבריכה הגדולה והמחוממת, הג׳קוזי הענק והפרטי, המטבח הענקי והמאובזר), הנקיון והשקט. היה ממש מושלם ורומנטי ומפנק. פשוט חלום! ממליצים בחום רב!
תאריך השהייה: פברואר 2022
שאל את LIL_FLR לגבי הליוס סוויטות יוקרה