מסעדה טובה נהיה ויחסית לא יקרה, שירות טוב ומהיר מקום נקי ומסודר. אוירה טובה, האוכל מגש טרי. נהנו מכל ביס. יש חניה בשפע
הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.
1 - 5 מתוך 49 חוות דעת
דבר אחד ברור, במסעדת עותמאן יודעים כלכלה, יודעים שיש ימים שהם היחידים הפתוחים בסביבה, למשל היום.
והמחירים- בהתאם.
לגבי האוכל - בסדר.
מה שנקרא "מטבח ערבי ליהודים" בסגנון "חומוס/צ'יפס/סלט".
אין שום עידון של המטבח הערבי האנין.
קבב סביר, צ'יפס עייף, סלט שנחתך לפני כשעה, חומוס שאף אחד לא יכתוב עליו הביתה .
המחירים - אללה ירחמו.
מבוגר וילד:
קבב אחד, חומוס קטן, סלט ערבי קצוץ קטן, פטריות (מחוממות מקופסת שימורים) וקנקן לימונדה - 195 שקל, יעני 58 יורו (עם יורו חלש).
וואלה פריירים לא מתים, רק מתחלפים.
בקרנו. בעלי ואני במסעדת עותמאן שבגדרה. ומאוד נהננו...מהאוכל. הזמנו פרגיות הן הגיעו עם סלטים פיקנטים הכל היה בשפע בצלחות גדולות. ממש טעים, טרי ואיכותי. השירות היה מהיר מאוד.ובסוף הארוחה הוגש לנו קפה ובקלוואה וזה היה ממש במקום המתוק הזה.
בכל פעם שנוסעים לבקר את הילדים בשבת עוברים דרך עותמן ואוספים איתנו חומוס טחינה סלטים קובה פלאפל שירות טוב אוכל טרי וטעים
זכור לי שהיה סניף בנס ציונה, התחשק לי והגענו עד חדרה.
מזעזע.
הרגשתי סוג ב כי לא ערביה...
לא הביאו חצי ממה שמביאים בדרך כלל
3 פעמים ביקשתי סלט כרוב ובסוף גם לא הביאו.
כשביקשתי לארוז בשר שנשאר לי פשוט הביא לי קופסא שארוז בעצמי... ראיתי השולחנות אחרים יחס אחרי לגמרי
בסוף אפילו קפה ובקלאוות לא הביאו (לומדות שרשום בתפריט שמקבלים אחרי הארוחה על חשבון הבית)
הרגשה מגעילה. בחיים אני לא אחזור לשם וכל מי שירצה לבוא אמליץ לא לעשות טעות הזאת.
אז בני עמי היקרים
להחרים.