ראשית, אני ומשפחתי ביקרנו ב Carlsbad במהלך 7 שנים. היינו בהרבה בתי מלון , מ Carlsbad Plaza ועד Dvorak. הגענו לכאן לפני יומיים ושילמנו על full board , כולל חבילת ספא ל 10 ימים.
המלון ענקי, ומכיל שלושה חלקים. אף אחד לא עשה לנו סיור ולא הראה לנו איפה הספא. הלכתי לאיבוד ביום הראשון ולכן איחרתי לספא ב5 דקות והוא בוטל. הצוות מאוד חצוף ונוקשה, לא כמו במלונות אחרים ששהיתי בהם. מכיוון שזה מלון ספא, וכולם כאן בחופשה, הספא צריך להיות מעט יותר גמיש והצוות יותר נחמד ומנומס, כיוון שאנשים מגיעים להירגע ולא בשביל להיות במתח ובדאגות.
דבר נוסף, היה לנו full board , והאוכל במסעדה גרוע, הייתי אומר שזה אוכל שמתאים למלון שלושה כוכבים. שלישית, החדרים ממש קטנים וביום שהגענו שאלנו את המנקה אם כל החדרים בגודל כזה. היא הסבירה שיש לנו חדר די טוב בהשוואה לחדרים הרגילים, ואז היא שאלה אם אנחנו יכולים לזרוק את הנייר לאסלה ואת כל שאר הדברים לשקית. אני חושב שזה מאוד לא במקום ושזה נותן הרגשה של אכסניה או מוטל, ולא של מלון ספא. רביעית, בארוחת הצהריים הזמנו תה , שהיה כל כך חזק שאי אפשר לשתות אותו. ביקשנו מים חמים כדי למהול אותו, אבל המלצרית אמרה שזה לא אפשרי, וככה מגישים פה תה. אתם מבינים כמה זה לא הגיוני?! מזה התקופה הקומוניסטית או משהו?
נשארנו כאן יומיים, ובכנות, הרגשנו מאוד כעוסים ולא מרוצים מהשירות הירוד שקיבלנו. אני לא אמליץ על המלון לאף אחד, אפילו לא למי שאני שונא.