המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (1,617)
סנן חוות דעת
1,617 תוצאות
ציון המטיילים
1,005
506
67
21
18
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
1,005
506
67
21
18
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
2 - 7 מתוך 1,617 חוות דעת
15 ביולי 2019-חוות דעת נכתבה ב

ארוחת בוקר מעולה, השירות מאוד אדיב המלון מאוד נקי ושקט.
נהנו מכל רגע ואם נשוב לפראג חד משמעית נחזור למלון זה.
החדר היה מאוד גדול היינו 3 מבוגרים והחדר היה מחולק ל-2 חלקים חדר עם טלוויזיה להורים ועוד חדר עם מיטה נפתחת ענקית למבוגר נוסף החדר מאוד מרווח עם מכונת קפה וחלב וחדר האמבטיה היה גדול גם כן.

תאריך השהייה: אוגוסט 2018
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • חדרים
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, IgorGorenshtein
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Martina B, Manager בנכס ‪Hotel Clement Prague‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 18 ביולי 2019
תרגום של Google

Dear Igor,

Thank you very much for taking the time to write about your stay.

We are very pleased to know that you had a perfect stay with us in our Hotel Clement.

Thank you for highlighting our excellent breakfast, room as our courteous service as well.

Thank you for choosing to stay with us and we look forward to your return.

With Best Regards

Martina Blahutová
Hotel Clement Prague

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
2 ביולי 2019-חוות דעת נכתבה ב

מיקום טוב - קרוב להרבה דברים אבל ברחוב שקט. מלון יפה, חדר מושקע עם מרפסת בונוס. הודענו שמגיעים מוקדם טהחדר היה מוכו כולל צלחת פירות לקבלת פנים. בחדר מכונת נספרסו, חלוקים, החדר נקי. ארוחת בוקר טובה מאוד. שירות אדיב.

עצה לגבי חדרים: קומה עליונה עם מרפסת. עיצוב מיוחד והמרפסת נפלאה!
תאריך השהייה: יוני 2019
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
תודה, natidima
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Martina B, Manager בנכס ‪Hotel Clement Prague‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 4 ביולי 2019
תרגום של Google

Dear natidima,

Thank you very much for leaving such wonderful review about your recent stay with us.

I am happy you liked our location, brekafast selection. room facilities as our kindly staff as well.

I sincerely hope this visit will be the first of many and we look forward to your return.

With best regards

Martina Blahutová
Hotel Clement Prague

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
26 במאי 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

הגעתי עם הבן שלי לשלושה לילות, הגענו בשעות הבוקר וישר קיבלנו את החדר.
לקחנו סוויטה סופרייר, חדר גדול, מרווח, 2 אמבטיות, מעוצב בטוב טעם, בקבלה היו מאוד אדיבים ועזרו לנו בכל בקשה, המיקום של המלון מאוד נוח, כ 300 מטר מקניון הפלדיום, ארוחת הבוקר מעולה, בקיצור....מומלץ....מומלץ... מומלץ

תאריך השהייה: מאי 2019
סוג טיול: נסיעה עם חברים
תודה, Inbal B
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Martina B, Manager בנכס ‪Hotel Clement Prague‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 27 במאי 2019
תרגום של Google

Dear Inbal,

Thank you very much for your lovely review of your recent stay with us.

I am very pleased to know that you were happy with our superior suite and early check-in as well. I am also glad to hear you found our team friendly and helpful at all times and our location great. I will be sure to share your kind words with the whole of the team.

We very much look forward to welcoming you back on your travel to Prague.

With Best Regards

Martina Blahutová
Hotel Clement Prague

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
12 במאי 2019-חוות דעת נכתבה ב

הגענו למלון בתאריך 05-05-2019 בקבלה קיבלו אותנו בחיוך ובסבר פנים יפות מהרגע הראשון נתנו לנו הרגשה של אורחים רצויים
החדרים ממש נקיים וארוחת הבוקר מצויינת צוות המלון מתייחס ממש יפה לכל האורחים ומראה רצון לעזור בכל בקשה אין ספק שאים אני יחזור לפראג אני יחזור למלון הזה קרוב לכל האטרקציות בעיר ויחס נפלא של הצוות אמליץ לחבריי בחום רב על המלון הזה. ציון 10

תאריך השהייה: מאי 2019
תודה, ronit521966
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Martina B, Manager בנכס ‪Hotel Clement Prague‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 2 ביולי 2019
תרגום של Google

Dear Sir/Madam,

Thank you very much for your lovely review regarding your recent stay with us.

I am thrilled to learn that you enjoyed your time with us (location, room, staff), and in particular that our team was so friendly and attentive and made you feel special. Our team take great pride in delivering an exceptionally personalised service to all of our guests and will be delighted to hear that you had such a great experience.

We look forward to welcoming you back next time you are in Prague.

With Best Regards

Martina Blahutová
Hotel Clement Prague

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
17 במרץ 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

המלון מומלץ מאוד. ארוחת בוקר ברמה גבוהה מאוד, עם מבחר ענק.
החדרים ברמה האמצעית יפים ונוחים. נקי מאוד בכל מקום.
כעת מתבצע שיפוץ נרחב ברחבת הלובי, לא מפריע כל כך.
מיקום מושלם, חמש דקות הליכה מקניום paladium ו-namesti repibliky

תאריך השהייה: מרץ 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
1  תודה, 10liork
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Martina B, Manager בנכס ‪Hotel Clement Prague‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 22 במרץ 2019
תרגום של Google

Dear 10liork,

Thank you very much for your lovely review of your recent stay with us.

I am very pleased to know that you found our breakfast selection huge with a very high standard and our rooms beautiful and comfortable. Thank you also for highlighting our location as well. I will be sure to share your kind words with the whole of the team.

We very much look forward to welcoming you back on your travel to Prague.

With Best Regards

Martina Blahutová
Hotel Clement Prague

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות