המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (2,650)
סנן חוות דעת
2,650 תוצאות
ציון המטיילים
1,214
864
355
118
99
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
1,214
864
355
118
99
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
2 - 7 מתוך 2,650 חוות דעת
11 באפריל 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

נהנינו מאוד מהשהות. כל נותני השירות אדיבים מאוד, יש בריכה,באולינג ומסג' בתשלום. עשינו מסג' ומאוד נהנינו. ארוחת בוקר טובה ומשתדלים לגוון. יש בר וקזינו כל הלילה.חיסרון קטן זה המיקום אך יש תחנת מטרו במרחק הליכה.

תאריך השהייה: אפריל 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, avneri310595
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Jan Hotels P, Manažer בנכס Hotel Duo, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 17 ביולי 2019
תרגום של Google

Dear Guest,

I would like to thank you for your recent stay and for the opportunity to accomodate you at Hotel DUO.

Your detailed review will surely be appreciated by other travellers.

We are looking forward to your next visit in the near future.

With warmest regardsw,

Matúš Rudáš
Front Office Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
5 בנובמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב

שלום,
שהיתי במלון במשך 4 ימים. המלון מעולה! מצוין! תמורה מלאה למחיר. נהניתי מכול רגע.
חדרים נקיים מאוד, חדרים יפים, מרווחים ונוחים. המלון חדש יחסית וחדשני. המלון גדול מאוד, מעל 600 חדרים ובהתאם לכך כולל מספר חדרי אוכל, לובי ע-נ-ק עם המון פינות מפנקות, בסגנונות שונים (קפה, בר, פינות "סלוניות" וכו').
ארוחת בוקר נהדרת. יש בריכה גדולה למעוניינים, חדר כושר וסאונה כך שמדובר בהחלט במלון שיכול להתאים למטרות נסיעה שונות. נסיעה עסקית, טיול, נופש וכו'.
במלון טלויזה מרובת ערוצים - בניהם ערוץ ישראלי בעברית, למעוניינים :-).
הצוות נהדר - כולם מסבירי פנים וחייכנים. חדרניות, מלצרים, נציגים בדלפק וגם הצוות הניהולי. בייחוד מנהל המלון Yasser Abd El Wahab שנותן יחס אישי לאורחי המלון ובמיוחד לישראלים. המלון אגב, בבעלות של יהודי - ישראלי.
עם זאת, יש לקחת בחשבון שמלון ממוקם במרחק רב ממרכז העיר ומאתרי התיירות הפופולאריים. אני נעזרתי מאוד בתחבורה ציבורית. ישנה תחנת מטרו, קו C אדום (תחנת Střížkov ) בצמוד למלון. רכשתי כרטיס תלחבורה ציבורית המקנה אפשרות נסיעה חופשית בכל אמצעי התחבורה בפראג וזה היה נוח מאוד. אמנם מדובר על מרחק של 7 תחנות מהמרכז (כ- 17 דקות נסיעה) - אך זה לא מורגש כלל. מה גם שהנסיעה במטרו הנה חלק מחווית הטיול, לדעתי. כמו כן, המטרו בפראג יעיל מאוד! כמעט ואין זמן המתנה בתחנות... כל 2 דקות מגיעה רכבת. בקיצור, מושלם.
אני רוצה לשתף, שעל אף שטיילתי לבד בפראג, ודי חששתי מכך - הרגשתי ביטחון רב לגבי המיקום של המלון הנמצא באזור בטוח בפראג - שכונת מגורים שקטה. כמו כן, הרגשתי ביטחון רב להשתמש במטרו ובשאר אמצעי התחבורה האחרים.
סופר מרקט גדול ומרכז קניות - נמצא במרחק של תחנת מטרו אחת מהמלון.
בקיצור, אם אינכם חוששים מנסיעות בתחבורה ציבורית - זה המלון שלכם! תהנו! :-)

תאריך השהייה: אוקטובר 2018
  • סוג טיול: נסיעה לבד
    • איכות השינה
    • חדרים
    • שירות
4  תודה, Michal P
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Jan Hotels P, Manažer בנכס Hotel Duo, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 7 בנובמבר 2018
תרגום של Google

Dear Michael,

Thank you for your recent stay and your detailed review that is surely appreciated by other travellers.

We were pleased to read that you were happy with your stay at our hotel and we highly appreciate your kind comments in regard to the services provided and our staff.

Thank you again for your kind feedback and we are looking forward to welcome you back on your next visit to Prague or to Cesky Krumlov.

With warmest regards,

Matúš Rudáš
Front Office Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
30 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

שהינו במלון מה 26/8/2018 עד ה 30/8/2018
- החדר: קיבלנו חדר נקי ומסודר הכולל מקרר קטן וטלוויזיה עם ערוץ בעברית
- הצוות: אדיב שירותי סייע במתן עצות והכוונות והיה זמין לכול שאלה ובקשה
- חדר אוכל: ארוחת בוקר בלבד למעט לחמניות לא טריות ביום שני (בדומה לשבת אצלנו) אוכל טעים ומגוון כמו מרבית מלונות אירופה
- מרחק מהעיר: כ 20 דקות ברכבת תחתית בקו C האדום, ניתן לרכוש כרטיס נסיעה יומי או ל 3 ימים בחנות ליד הרכבת המידע נגיש ויעיל וקל להתמצא ולהגיע לכול יעד במהירות וביעילות ללא מוניות, התדירות 3 עד 5 דקות הכרטיס נסיעה מאפשר גם נסיעה החשמלית כך שניתן לנסוע כמעט בכול רחבי פראג (בטח באזורי תיירות)

לסיכום: מלון מומלץ מאד שקט ונעים המאפשר גישה נוחה למרכזי תיירות שונים בפראג

תאריך השהייה: אוגוסט 2018
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Roving401812
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Jan Hotels P, Front Office Manager בנכס Hotel Duo, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 3 בספטמבר 2018
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you for your recent stay and also for sharing your detailed review.

It gives me great pleasure reading that you were satisfied with your stay.

Look forward to your next visit with us.

With warmest regards,

Matúš Rudáš
Front Office Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
29 באפריל 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון מדהים, ארוחת בוקר מגוונת (לטוב ולרע)
השירות בקבלה מקסים ונחמד עם אנשים מאוד נחמדים.
המלון מעט מרוחק מהמרכז, כ10-15 דקות נסיעה במטרו שנמצא כ3 דקות הליכה מהמלון.
יש במלון בריכה, חדר כושר, באולינג, מסעדה, סאונה ועוד הרבה דברים.
ניתן לשים את המזוודות בשמירה בצ'ק אין ובצ'ק אאוט.

תאריך השהייה: אפריל 2018
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, 64batels
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Jan Hotels P, Front Office Manager בנכס Hotel Duo, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 11 במאי 2018
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you for recently staying with us and for your nice comment on your experience at the Hotel Duo.

We were pleased to read that you were happy with your stay at our hotel and we highly appreciate your kind comments in regard to the services provided. All of them we value as they help us to identify our guests’ needs, expectations and requirements.

We are all looking forward to host you in our Jan Hotels soon again.

With warmest regards,

Matúš Rudáš
Front Office Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
26 באוקטובר 2017-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון מומלץ מאד.מלון חדש ונקי צמוד לתחנת מטרו.הצוות תמיד נכון לעזור מספקים נתונים חשובים ,בודקים באינטרנט וגם מרימים טלפונים אם צריך ובמיוחד מנהל המלון המקסים יאסר.ארוחת הבוקר טובה מאד.גם הבאולינג במקום מוסיף.

תאריך השהייה: אוקטובר 2017
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
2  תודה, yoram S
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Jan Hotels P, Manager בנכס Hotel Duo, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 20 בדצמבר 2017
תרגום של Google

Dear yoram,

Thank you for sharing your nice experience from your recent stay with us.

We are very happy to hear that our staff and service met your needs and expectations.

We look forward to welcoming you back to our Hotel Duo in the near future.

With kind regards,
Hotel Management

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות