המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
בהתחלה כשהגענו אמרנו שנחזור לפה עם הילדים והרגשנו שמפנק פה אבל אחרי יומיים היחס נהיה מזלזל כי הגיעו איזה קבוצה מפילדלפיה ,לא הסכימו לנו להישאר שעתיים אחרי הצ'ק אאוט למרות שהיתה לנו הזמנה לספא,רצו שנשלם עוד 5 אירו למקלחת . בארוחת בוקר הרימו את הצלחות לפני שהספקנו להוריד את המזלג לצלחת .והמנהל קבלה פה נוראי .
תאריך השהייה: ינואר 2020
סוג הטיול: נוסע כזוג
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
התגובה נרשמה: 11 בפבר׳ 2020
תרגם חוות דעת
Dear Ruth012020, Thank you for sharing your feedback and for bringing this to our attention. We’re sorry your experience didn’t match your expectations. It was an uncommon instance and we'll strive to do better.
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
מלון מצוין, נקי ומסודר ,צוות המלון סבלני מאוד ונותן שירות מצוין, מתאים מאוד למי שחשוב לו שירות בעברית וכשרות ברמה גבוהה, כולל בית בנסת ומניינים, ארוחת בוקר מפנקת מאוד, קרוב מאוד למרכז העיר הלכנו כמעט לכל מקום ברגל,
תאריך השהייה: ינואר 2020
מקום
איכות השינה
שאל את ELIAYA לגבי מלון קינג דיוויד
1 תודה, ELIAYA
KING_DAVID_Prague, Reservation Supervisor בנכס מלון קינג דיוויד, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 11 בפברואר 2020
תודה לך שהקדשת מזמנך לכתוב לנו ביקורת, אנו שמחים לשמוע שהיה לך כיף!
דווח על תגובה בלתי הולמתתודה. אנו מעריכים את המידע שאתה מוסר לנו.
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
המלון נמצא במרחק של כמה דקות מהמרכז. החדרים מפנקים. ארוחת הבוקר מספיק עשירה. מי ששומר על כשרות אפילו חלקית מקבל מענה מצויין במלון. אפילו מדברים בעברית למתקשים. ממליצה בחום. סגרנו סיור בפראג מהארץ במחיר זול יותר. הסיור היה בתוך פראג מעניין מאוד. הצטרפנו לסיור נוסף של אותה חברה בדרזדן. ההסעה אספה אותנו מהמלון. ההדרכה היתה בעברית. המדריך היה מעולה. הסיורים היו מצויינים.
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את sh22081973 לגבי מלון קינג דיוויד
2 תודה, sh22081973
מלון בוטיק, קטן אך עם לב גדול. גב' סמיטנה בקבלה נתנה שרות גבוהה. צוות המלון היו מאוד סימפטיים ואדיבים. האוכל נהדר, מבחר רחב שלא כמקובל באירופה. נקי, שקט, קרוב למרכז במרחק הליכה של 5 דקות מהמרכז. מומלץ במיוחד.
מקום
שאל את Evelinacv לגבי מלון קינג דיוויד
2 תודה, Evelinacv
מלון מצוין, מיקום נוח בסמוך לקניון פלדיום, קוטבה, ומגדל אבק השריפה. מלון נקי ומסודר, חדרים מרווחים במלון קיים בית כנסת פעיל אכלנו ארוחות בוקר וערב מידי יום, אוכל כשר ברמה גבוהה מאוד ובשפע. מומלץ בחום רב
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את shmulik2071 לגבי מלון קינג דיוויד
3 תודה, shmulik2071
נהננו מכל רגע הלכנו אני ואשתי זוג חרדים לשבוע מראשון עד חמישי ופשוט נהננו מאוד האוכל היה מדהים השירות היה מצוין יש גם אפשרות לטיולים מאוד יפים שיוצאים מהמלון במחר לא יקר מדי המלון גם במיקום מעולה רק 15 שעה הליכה מהנהר
עצה לגבי חדרים: החדרים דלוקס הם פצצה
תאריך השהייה: פברואר 2019