המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
פראג
פרסם
דואר נכנס
חיפוש
מלונות בסביבה
חוות דעת (2,295)
סנן חוות דעת
2,295 תוצאות
ציון המטיילים
1,277
743
184
52
39
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
1,277
743
184
52
39
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
3 - 8 מתוך 2,295 חוות דעת
7 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב

המלון נקי, נעים, מסודר, מיקום מעולה, קרוב לכל מקום (5 דקות הליכה), החדר היה מרווח מאד והמיטות, כריות, שמיכות מאד נוחות ומפנקות.
היה אינטרנט אלחוטי מצויין, צוות המלון היה מקסים ונעים מאד.
ארוחת בוקר עשירה וטעימה.

תאריך השהייה: אוקטובר 2019
    • מקום
    • איכות השינה
    • שירות
תודה, קרן ר
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Nella N, Manažer komunikace s hosty בנכס ‪Grandium Prague‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: לפני 4 שבועות
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you for your time and writing your comment. We are glad you enjoyed your stay in our hotel and we hope to welcome you back again.

Kind Regards,

Nina Ferdova,
Guest Relations

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
17 ביולי 2019-חוות דעת נכתבה ב

.מרחק הליכה לכל האטרקציות בפראג.המלון במרחק הליכה מתחנת הרכבת
חדרים נוחים בעיצוב מודרני,ממוזגים ונקיים.
המלון מארח מטיילים רבים מהמזרח הרחוק בעת ששהינו במלון.
אוכל מגוון מאוד ,יש הכל מכל טוב ולמרות הגודל יש פינות נעימות שבו תרגישו לבד
תמורה טובה למחיר

עצה לגבי חדרים: החדרים שקטים ,חלונות בזיגוג כפול
תאריך השהייה: יוני 2019
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • מקום
    • חדרים
    • שירות
תודה, GY1234
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Nella N, Manažer komunikace s hosty בנכס ‪Grandium Prague‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 ביולי 2019
תרגום של Google

Dear GY1234,

thank you for your time and writing your review. We are really happy to know you enjoyed your stay in our hotel and we hope to welcome you back again.

Kind Regards,

Nina Ferdova,
Guest Relations

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
29 ביוני 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון במיקום מעולה רחוב מאחרי כיכר ואצלב, מלון אחרי שיפוץ אבל בעיצוב מזעזע, כל המלון עמוס במראות קירות מצופות בנירוסטה ורצפות מבריקות, לא ברור מה עבר למעצב בראש שתכנן את המלון, חדרים צרים וארוכים אם טפטים בצורת גלים ומראות בלי סוף.
ארוחת הבוקר טובה ומגוונת הצוות נכון תמיד לעזור ויש גם ספא נחמד למי שמעוניין.
סה״כ מלון בינוני עם מיקום טוב למרות שמדורג 5 כוכבים.

תאריך השהייה: יוני 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, amirmesi
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
ResidentMng, Manažer בנכס ‪Grandium Prague‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 1 ביולי 2019
תרגום של Google

Dear Madam, dear Sir,
dear amirmesi,

Thank you for your response.
We are sorry that the design of our hotel did not impress you, unlike other guests not.
But I hope you enjoyed your stay and we will be pleased to welcome you on your next trip to Prague.
With my deep respect
sincerely
Sonia Nedvedova, Resident manager
Hotel Grandium

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
13 במאי 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון יפה מאוד ונקי יחס הצוות מאוד אדיב ועוזר בכל בעיה או שאלה מיקום המלון מאוד נוח וקרוב לכל אטרקציה במרחק הליכה קצרה האינטרנט אלחוטי מאוד מאוד מהיר ביחס למלונות אחרים באירופה חבל רק שארוחת בוקר אותו אוכל כל הזמן ללא גיוון אבל בכל זאת אוכל טעים בהחלט נחזור למלון הזה שוב

תאריך השהייה: מאי 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, DIMAmig
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Nella N, Manažer komunikace s hosty בנכס ‪Grandium Prague‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 15 במאי 2019
תרגום של Google

Dear DIMAmig,

thank you very much for our time and writing your review. We are really happy to know you enjoyed your stay in our hotel and we cant wait to welcome you soon again.

Kind Regards,

Nina Ferdova,
Guest Relations

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
24 במרץ 2019-חוות דעת נכתבה ב

המלון יפה ונקי, החדרים וחדרי האמבטיה מרווחים.
ארוחת הבוקר טובה אך ללא גיוון בכלל, בכל יום אותו אוכל!
המסז' במלון מומלץ ולא יקר.
המיקום מצויין - קרוב להכל!
השירות במלון טוב בניגוד לשאר נותני השירות בחניות, בסופר ובמקומות הציבוריים - תושבי פראג כנראה מאסו בתיירים!!!

תאריך השהייה: מרץ 2019
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • תמורה
    • איכות השינה
    • שירות
תודה, lrdo
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Nella N, Manažer komunikace s hosty בנכס ‪Grandium Prague‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 28 במרץ 2019
תרגום של Google

Dear Irdo,

thank you very much for you time and writing your review. We are really happy to know you enjyoed your stay in our hotel and we cant wait to welcome you soon again.

Kind Regards,

Nina Ferdova,
Guest Relations

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות