המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (1,905)
סנן חוות דעת
1,905 תוצאות
ציון המטיילים
1,179
617
83
19
7
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
1,179
617
83
19
7
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 1,905 חוות דעת
22 באפריל 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

כשאני נוסעת לחו"ל אולי בניגוד להרבה אנשים לי חשוב מאד שהמלון יהיה טוב וכך לאחר המלצות שקיבלתי הגעתי למלון puro כבר בלובי הבנתי שהגעתי למלון טוב, לובי מקסים, חדשני, הכל נקי, מריח טוב, ריח פרשי, צוות הקבלה מסביר פנים, בלובי מכונת קפה חופשי בו משתמשים עם כרטיס החדר, אנחנו קיבלנו חדרים בקומה ה 5, גם במסדרונות אותו ריח של ניקיון, החדר גם כן נקי, בחדר מקרר קטן בו אפשר לאחסן שתיה וכדומה, חדר השירותים והאמבטיה נקיים ושקופים חחח ניתן לסגור חלקית עם וילון לי לא הפריע, ארוחת הבוקר הייתה מצוינת וכללה גבינות, סלט טונה, סלט ביצים, ירקות, לחמים טריים, ואפעלו ניתן לבחור את סוג הביצים אותם תרצו לאכול כגון אומלט עם תוספות ועוד, שתיה חמה וקרה. מול המלון במרחק של דקה וחצי נמצא קניון ענק עם כל המותגים האפשריים ומשם ניתן להגיע גם לתחנת אוטובוסים/רכבות מרכזית. 10 דקות מהעיר העתיקה. * חיסרון קטנטן הוא גודל המגבות הקטן נאלצנו לבקש כל יום מגבות גדולות אבל זה לא משהו שהיב קריטי והרס את שביעות הרצון מהמלון. דרך אגב מהיותו מלון חדשני בחדר יש טאבלט ממנו ניתן לשלוט על התאורה בחדר, טלפון לקבלה ולשרות חדרים, בקשה לסידור החדר , שליטה על הטליביזיה ועוד..
(בקניון ממול יש סופר ענק בקומה העליונה משם קנינו שתיה, לחמניות, גבינות , ירקות ופירות וזאת הייתב ארוחת הערב שלנו).
תהנו, אנחנו נהננו

תאריך השהייה: אפריל 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, Q1842PQ_
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Szczepan_Puro, Kierownik בנכס ‪PURO Kraków Stare Miasto‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 29 באפריל 2019
תרגום של Google

Dear Q1842PQ_,

Such a good start of the day reading your excellent review!
Breakfast is the most important meal of the day, so we attach great importance to it, thank you for recognition! I am sure, that everyone will find something for themselves, as you did. :)
Indeed, our hotel has great location for travellers, I am happy that it was perfect for your needs.

Once more thank you for your feedback and hope welcoming you back on many more occasions.

All the best,
Szczepan, Operations Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
13 באפריל 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היינו 2 זוגות לשלושה לילות-נתחיל במיקום שהוא מצויין ובטווח של הליכה קלה מכל האתרים המעניינים.
חדרים נעימים ונקיים. ארוחת בוקר מעולה. השירות של הצוות- יצאו מעורם על מנת לסייע. מומלץ בחום.
שימו לב שיש 2 מלונות בשם הזה-אנו מתכוונים לזה שמול הקניון הענק גלריה קרקובה.
טיפ: תזמינו מונית דרך המלון-הם יותר זולים..

תאריך השהייה: אפריל 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Sightseer19486700689
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Szczepan_Puro, Kierownik בנכס ‪PURO Kraków Stare Miasto‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 23 באפריל 2019
תרגום של Google

Dear Sightseer19486700689,

Great review, thank you!

I am absolutely delighted that you have enjoyed your recent stay and especially your opinion about the staff!

We can not wait welcoming you back to any of our hotels in Poland :)

All the best,
Szczepan, Operations Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
1 באפריל 2019-חוות דעת נכתבה ב

מלון מעולה במיקום מרכזי - מול הקניון, 10 דקות הליכה לרינק.
נקי, ארוחת בוקר טובה ועשירה, הצוות אדיב מאוד ושירותי.
החדר קצת צפוף, אבל מסתדרים.
בחדר יש טאבלט ששולט על התאורה, המיזוג, אפשר גם לצלצל חינם דרכו לכל מקום בעולם.
המקלחת שקופה והינה בתוך החדר, לנו לא הפריע.
חבל שאין אפשרות לפתוח חלון בחדר.
בלובי יש מכונה עם משקאות חמים - חינם לאורחי המלון.

עצה לגבי חדרים: החדרים בצד העורפי שקטים.
תאריך השהייה: מרץ 2019
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • תמורה
    • חדרים
    • שירות
תודה, 4Dorit
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Szczepan_Puro, Kierownik בנכס ‪PURO Kraków Stare Miasto‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 11 באפריל 2019
תרגום של Google

Dear 4Dorit,

Such a good start of the day reading your nice review!
I am sure that your feedback and recommendation will be very heplful for other travellers.

Hopefully we may welcome you back on many more occasions :)

All the best,
Szczepan, Operations Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
27 בנובמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב

מלון מעולה! ממוקם מול תחנת הרכבת והקניון. שירות מקצועי, אדיב ונדיב. שתייה חמה חופשי לאורך השהיה. המלצות חמות מפקידי הקבלה. השירות מעל הכל. ארוחת בוקר מצוינת. חדר מפנק ונגיש בכל צורה. הלובי מכניס אותך לאווירה צעירה וזורמת. אופניים ללא עלות מוצעים לטובת הלקוחות

תאריך השהייה: נובמבר 2018
  • סוג טיול: נסיעה עם חברים
    • מקום
    • שירות
תודה, Shlomit D
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
GM_Puro_Krakow, Dyrektor generalny בנכס ‪PURO Kraków Stare Miasto‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 29 בנובמבר 2018
תרגום של Google

Dear Shlomit D,
Thank you for your visit and the great opinion ;)
We appreciate your time and good will to share the feedback with others.

We are looking forward to your next visit !

All the best !

Monika Murawska
PURO Krakow Old Town

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
19 באוקטובר 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

שהינו במלון שני לילות, המלון, הצוות, המיקום וארוחת הבוקר מקבלים מאיתנו ציון 10.
מאוד מאוד נהננו, ממליצים בחום על המלון המקסים הזה.
העיר העתיקה נמצאת במרחק הליכה קצר מהמלון, הקניון הגדול נמצא במרחק של חציית כביש.
הכל 10.

תאריך השהייה: אוקטובר 2018
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, YShoshy
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
GM_Puro_Krakow, Dyrektor generalny בנכס ‪PURO Kraków Stare Miasto‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 19 באוקטובר 2018
תרגום של Google

Dear YShoshy
thank you for your stay in our best hotel Puro Kraków Old Town ;)
We feel very appreciated reading such a good comments, thank you and pelase visit us again !


All the best,

Monika Murawska
PURO Kraków Old Town

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות