המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (2,055)
סנן חוות דעת
2,056 תוצאות
ציון המטיילים
1,311
619
80
23
23
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
1,311
619
80
23
23
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 2,056 חוות דעת
4 במאי 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון מצויין עם שירות מצויין ומיקום מושלם. המלון נמצא 5 דקות הליכה מהכיכר המרכזית וממש סמוך לקניון galeria. חדרים מאוד נקיים ומתוחזקים שירות מעולה ואיכפתי. היתה לנו בעיה עם המזגן בחדר, קורה, ומיד הציעו לנו חדר חדר חליפי ואפילו משודרג. מלון מומלץ בחום

תאריך השהייה: מאי 2018
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Dror T
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Joanna_Domanska, Manager בנכס ‪Vienna House Andel's Cracow‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 10 במאי 2018
תרגום של Google

Dear Dror,

Let us to thank you for staying at Vienna House Andel’s Cracow and for taking your time to share your experience and comments for our hotel. Of course, your comments will be shared with our entire team. We would be delighted to welcome you again to Vienna House Andel’s Cracow.
With best regards,
Joanna Domańska
Operations Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
28 בנובמבר 2017-חוות דעת נכתבה ב

מלון ברמה גבוהה מאד. חדרים נקיים, מעוצבים בטיב טעם, שרות מצוין ואדיב, מיקום מעולה צמוד לקניון גדול ומרחק הליכה של חמש דקות מהעיר העתיקה. ארוחת בוקר מצויינת, אינטרנט חופשי בחדרים וברחבי המלון. מומלץ מומלץ בחום.

עצה לגבי חדרים: נוף לכיכר המזרחית למלון, בכניסה לקניון. בתקופה הזו הכיכר מלאה דוכנים לקריסמס.
תאריך השהייה: נובמבר 2017
  • סוג טיול: נסיעה עם חברים
    • תמורה
    • איכות השינה
    • שירות
תודה, aviramp2016
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Joanna_Domanska, Operations Manager בנכס ‪Vienna House Andel's Cracow‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 29 בנובמבר 2017
תרגום של Google

Dear Aviram,

Thank you so much for taking your time and writing such a great review. We are more than happy that you are satisfied with our services, room’s comfort, location and especially our breakfast.
I would like to thank you for all your praises. It would be a great pleasure to host you again in andel's by Vienna House Cracow.
With kind regards,
Joanna Domańska
Operations Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
30 בספטמבר 2017-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון מצוין! אחד המלונות היותר טובים שהייתי. מבחינת מיקום - קרוב להכל!! דקה הליכה מקניון ענק, מתחנת הרכבת המרכזית ו5 דק הליכה לכיכר השוק (מרכז העיר העתיקה). מבחינת המלון עצמו - חדרים נקיים וגדולים, ארוחת בוקר מצוינת, יחס נעים ואדיב. מומלץ!

תאריך השהייה: ספטמבר 2017
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, 816oria
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
תגובת ההנהלה:התגובה נרשמה: 1 באוקטובר 2017
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write a review following your recent stay with us.
I am delighted to read your feedback and thank you for your wonderful comments, especially your recommendation.
Looking forward to your return.
Best regards,
Joanna Domańska
Operations Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
3 במאי 2017-חוות דעת נכתבה ב

צוות קבלה אדיב ביותר, חדרים גדולים, נקיים ומרווחים, ארוחת בוקר טובה מאד ועשירה, מיקום מעולה, קרוב מאד לעיר העתיקה לקניון ולתחנת הרכבת.
יום אחד יצאנו מקרקוב לאושויץ-בירקנאו ולמכרות המלח בוילצ'קה. שכרנו "לימוזינה" ונהג במלון וקיבלנו שירות מצויין. הנהג דובר אנגלית, הדריך אותנו תוך כדי הנסיעה, עזר לנו ברכישת כרטיסי הכניסה וחיכה לנו בסבלנות בכל אתר ואתר. מומלץ ביותר!

עצה לגבי חדרים: חדרים בגב המלון, הפונים לרחבה, קומה גבוהה
תאריך השהייה: אפריל 2017
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • מקום
    • איכות השינה
    • שירות
תודה, Edna S
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Joanna D, Operations Manager בנכס ‪Vienna House Andel's Cracow‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 במאי 2017
תרגום של Google

Dear Edna,

We would like to thank you for your beautiful review on TripAdvisor regarding your recent visit at andel's by Vienna House Cracow and for giving us such a nice rating. It is a real pleasure to read you fully enjoyed your stay with us and you liked our spacious rooms and location as well as tasty breakfast. Especially thank you for your kind words about our friendly staff.
Hope, that we will welcome you in our hotel again.

Best regards,
Joanna Domańska
Operations Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
24 באוקטובר 2016-חוות דעת נכתבה ב

מלון טוב מאוד במרכז העיר, קרוב במיוחד למרכז הקניות הגדול של קרקוב.
המלון חדיש ונקי, החדרים קצת קטנים (כ-22 מ"ר), ארוחת בוקר טעימה מאוד, שרות טוב ואדיב, נגישות למרכז העיר, תחנת מוניות בכניסה למלון.
לסיכום - מלון מומלץ במרכז העיר

עצה לגבי חדרים: חדר שאינו פונה לרחוב
תאריך השהייה: אוקטובר 2016
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • תמורה
    • חדרים
    • שירות
תודה, Emanuel W
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Tomasz P, General Manager בנכס ‪Vienna House Andel's Cracow‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 26 באוקטובר 2016
תרגום של Google

Dear Emanuel,

We would like to thank you for your review on TripAdvisor regarding your recent visit at the andel's by Vienna House Cracow and for giving us a nice rating.
But it is a real pleasure to read that you fully enjoyed your stay with us and that you liked our room as well as tasty breakfast. Especially thank you for your kind words about our friendly staff.
Hope, that we will see you in our hotel very soon again.
Best regards,
Tomasz Piórkowski
Regional Director Kraków & Katowice

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות