המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“מסעדת סטייקים משובחת”
חוות דעת על ‪Whiskey in the Jar‬

‪Whiskey in the Jar‬
‪Get food delivered‬
מדורג מס' 3 מתוך 1,046 מסעדות בפוזנן
תעודת מצוינות
טווח מחירים: ‏3 $ - ‏26 $
סוגי אוכל: אמריקאי
פרטים נוספים אודות המסעדה
פרטי מסעדה
טוב עבור: פגישות עסקים
אפשרויות לארוחות: שעות הלילה המאוחרות, הזמנות
חוות דעת נכתבה 23 בדצמבר 2019 באמצעות התקן נייד

מסעדה עם הופה חיה. הזמנו מקום ליום שישי באתר המסעדה עם בחירת מקומות וזמן ישיבה. האוכל וואו מצויין. תמורה מלאה ובמחיר זול. אוירה טובה ושירות מעולה.נהננו מאד.

תאריך הביקור: נובמבר 2019
תודה, AdiM760
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Michał B, Kierownik ds. PR בנכס ‪Whiskey in the Jar‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 25 בדצמבר 2019
תרגום של Google

Thanks!!! We're happy you decided to come by and hope that you'll visit us again Cheers!

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
כתוב חוות דעתחוות דעת (2,455)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

2 - 6 מתוך 2,461 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 8 באוגוסט 2019 באמצעות התקן נייד

מסעדת בשר ממולצת עם מקומות ישיבה בחוץ ובפנים.
בשעות השיא בימים יפים קשה למצוא מקום ישיבה בחוץ.
השרות קצת איטי ולוקח זמן עד שהמלצרים ניגשים לקחת הזמנה וגם אחר כך לוקח די הרבה זמן עד שהמנות יוצאות.

תאריך הביקור: אוגוסט 2019
תודה, NirW23
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Michał B, Kierownik ds. PR בנכס ‪Whiskey in the Jar‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 באוגוסט 2019
תרגום של Google

Hi! Thank you for the review, we do tend to be busy, especially during summer months but still doing our best
Come visit us again whenever you'r around! Cheers!

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 8 ביולי 2019 באמצעות התקן נייד

השתייה, האוכל, האווירה
הסטייקים הכי טובים בעולם, ביקום, בגלקסיה
Zosia הייתה מדהימה
ממוקם בכיכר העיר, במיקום מצויין. בחלק מהימים יש הופעות חיות בפנים. בקיצור, כיף וחוויה

תאריך הביקור: יולי 2019
תודה, Travel820970
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Michał B, Kierownik ds. PR בנכס ‪Whiskey in the Jar‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 9 ביולי 2019
תרגום של Google

Thanks for the recommendation! Nice to hear, that our staff made so much impression on you. We're glad you enjoyed your visit so much. Alawys a pleasure to read such a review, we would be delighted to have you back. Anytime.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 17 ביוני 2019 באמצעות התקן נייד

אוכל טעים מאוד בעיקר בשרים. הזמנו המבורגר כפול וצלעות והכל היה טעים מאוד.צריך לדעת שבימי ראשון ושני בשבוע לא מתקיימים מופעים

תאריך הביקור: יוני 2019
תודה, Tamar D
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Michał B, Kierownik ds. PR בנכס ‪Whiskey in the Jar‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 17 ביוני 2019
תרגום של Google

Thanks for the recommendation! We're glad you've enjoyed visit in our restaurant. Hope to see you again!

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 10 ביוני 2019

מסעדה מצויינת הנמצאת בכיכר המרכזית של העיר. המשקאות מיוחדים מאוד ואוכל מעולה. את השירות קיבלנו ממלצרית חמודה Zosia

תאריך הביקור: יוני 2019
תודה, Explorer319913
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Michał B, Kierownik ds. PR בנכס ‪Whiskey in the Jar‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 11 ביוני 2019
תרגום של Google

Thank you for your honest opinion. We are glad, that you are appreciated so to our restaurant! Hope to see you soon!

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.

מטיילים שצפו ב‪Whiskey in the Jar‬ צפו גם ב-

פוזנן, מחוז פולין רבתי
פוזנן, מחוז פולין רבתי
 
פוזנן, מחוז פולין רבתי
פוזנן, מחוז פולין רבתי
 

ביקרת ב‪Whiskey in the Jar‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך