המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
בודפשט
פרסם
דואר נכנס
חיפוש

“פיצה מדהימה, שירות מצויין!”

‪Jamie Oliver's Pizzeria Gozsdu‬
הזמן באופן מקוון
Netpincer
מדורג מס' 539 מתוך 4,079 מסעדות בבודפשט
טווח מחירים: ‏6 $ - ‏10 $
שכונה: ‪רובע מס' 7/הרובע היהודי‬
פרטי מסעדה
שכונה: ‪רובע מס' 7/הרובע היהודי‬
חוות דעת נכתבה לפני 4 שבועות באמצעות התקן נייד

פיצה מדהימה, שירות מצויין ומחירים נוחים מאוד.
ניסינו מספר פיצות וכולן היו מצויינות.
חוויה מעולה, ממליץ בחום!

תאריך הביקור: אוקטובר 2019
תודה, oriak2016
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
zsidaigroup, Manager בנכס ‪Jamie Oliver's Pizzeria Gozsdu‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: לפני 4 שבועות
תרגום של Google

Dear oriak2016,

Thank you for the great feedback. We would love to have you back for another excellent experience.

Best regards,

Jamie's Pizzeria

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
כתוב חוות דעתחוות דעת (633)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

3 - 7 מתוך 633 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 6 בספטמבר 2019 באמצעות התקן נייד

הפיצות היו טובות כמו באיטליה שירות מהיר ,מומלץ בחום ,מחיר מצחיק לשף כזה 26₪לפיצה מרגריטה בינונית .המלצר שלנו היה דומיניק אדיב ונחמד.

תאריך הביקור: ספטמבר 2019
תודה, hen222
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
zsidaigroup, Manager בנכס ‪Jamie Oliver's Pizzeria Gozsdu‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 9 בספטמבר 2019
תרגום של Google

Thank you so much for taking the time to write a review! We are very proud of our products and staff!

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 3 באוגוסט 2019 באמצעות התקן נייד

בזכות המוניטין של השף, ציפינו לטוב ולא דאגנו, אבל מה שחיכה לנו היתה פשוט בדיחה עלובה ! הזמנו פיצות מלזנה עם חצילים, מוצרלה ושאר הבטחות, קיבלנו בצק קשה וחסר טעם, כמעט ללא תוספות ואת כל זה ניסו להסתיר עם ערמה מוזרה של עלי רוקט. הזמנו גם כוס יין, קיבלנו כוס גדולה, אך כמעט ריקה. נראה שהמסעדה של אוליבר המציאו מידת הגשה חדשה. בושה להם ורחמים על הקליינטים שנופלים למלכודת התיירים העלובה הזאת ! לברוח משם בריצה !!!

תאריך הביקור: אוגוסט 2019
1  תודה, Nava B
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
zsidaigroup, Manager בנכס ‪Jamie Oliver's Pizzeria Gozsdu‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 7 באוגוסט 2019
תרגום של Google

Dear Nava B,

Thank you for your review. I am sorry your experience at Jamie's Pizzeria Gozsdu was not to your expectations. I would like to assure you that your remarks are taken seriously and have been shared with the team.

Best regards,

Jamie's Pizzeria Management Team

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 24 באפריל 2019 באמצעות התקן נייד

מקום נחמד עם אוירה כיפית, פיצות טעימות ממש. הפסטה קצת פחות - לקחנו פנה מוקרם ברוטב שמנת פטריות. סלט רוקט עם פרמזן יחסית גדול וטעים! מומלץ בחום!! נמצא באיזור שוקק חיים

תאריך הביקור: אפריל 2019
תודה, spsp0093
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
zsidaigroup, Manager בנכס ‪Jamie Oliver's Pizzeria Gozsdu‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 25 באפריל 2019
תרגום של Google

Dear spsp0093,

Thank you so much for your kind review.
I am delighted to learn that you had a wonderful time with us. I am very happy to see you enjoyed our restaurant.
We look forward to seeing you again.

Best regards,
Andrea
Resstaurant Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 15 באפריל 2019 באמצעות התקן נייד

המסעדה במיקום מרכזי ביותר, אוירה נחמדה מאוד.
הפיצות גדולות וטעימות, מנת סלט שוק פשוטה ומעולה.
השירות מעט איטי, אבל סביר, לא מעבר.

תאריך הביקור: אפריל 2019
תודה, jhanamir
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
zsidaigroup, Manager בנכס ‪Jamie Oliver's Pizzeria Gozsdu‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 15 באפריל 2019
תרגום של Google

Dear jhanamir

Thank you so much for your kind review.
I am delighted to learn that you had a wonderful time with us. I am very happy to see you enjoyed our restaurant.
We look forward to seeing you again.

Best regards,
Jamies Pizzeria Management

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.

מטיילים שצפו ב‪Jamie Oliver's Pizzeria Gozsdu‬ צפו גם ב-

בודפשט, מרכז הונגריה
בודפשט, מרכז הונגריה
 
בודפשט, מרכז הונגריה
בודפשט, מרכז הונגריה
 

ביקרת ב‪Jamie Oliver's Pizzeria Gozsdu‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך