המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (5,082)
סנן חוות דעת
5,082 תוצאות
ציון המטיילים
2,806
1,785
372
78
41
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
2,806
1,785
372
78
41
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 5,082 חוות דעת
9 ביוני 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון continental hotel budapest ממוקם במרעז העיר בבודפשט.
במלון סוגי חדרים שונים, הניקיון מצויין! שירות החדרים זמין לאורך כל שעות היממה.
במלון קיים בריכה בקומה העליונה של המלון) בריכה פנימית ובריכה חיצונית, שירותי ספא, סאונה רטובה, סאונה יבשה, וג'קוזי.
התארחנו במלון 6 אנשים, שלושה חדרים, שלושה זוגות.
הצוות שבמלון צעיר ואדיב מאוד, קיבל את פנינו בחיוך ובשמחה כשהגענו בלילה מהשדה תעופה.
לובי המלון בסגנון מאוד ייחודי ויפה כמו מוזיאון.
יש מקומות ישיבה בלובי של המלון וגם בחוץ לאלו שמעשנים. במלון קיים בר למשקאות הפתוח 24 שעות ביממה. קיים שירות חדרים להזמנת אוכל בהתאם.

בסך-הכל חוויה טובה ושווה את המחיר נהנינו מאוד כמו-כן נמליץ לחברים בעתיד לפקוד את המקום☺

תאריך השהייה: יוני 2018
סוג טיול: נסיעה עם חברים
3  תודה, N6764FL_
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Zoltan_Geher, General Manager בנכס Continental Hotel Zara Budapest, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 20 ביוני 2018
תרגום של Google

Dear אלירן ט,

Thank you so much for choosing to stay at Continental Hotel Budapest as well as taking your valuable time to share your thoughts and experience with us.

First of all, I am delighted that you loved our location and you were pleased with your room as well as with the room service. Also, it is great that you highlighted our rooftop pool, and spa area, I hope you had a really relaxing time there. Moreover, I would like to thank you for mentioning our courteous staff and it is great that our lobby area has left such a great impression in you. Lastly, it makes me really happy that you had a good experience and I highly appreciate your recommendation too.
It would be our pleasure to have you back as our guest again in the very near future.

Warm regards,

Zoltán Géher
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
14 בינואר 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מיקום המלון מצויין למקפידי כשרות
סופר כשר במרחק 5 דק הליכה ובהמשך בית הכנסת הגדול באירופה ומסעדות כשרות ברובע היהודי
צוות אדיב מאוד ונחמד
החדר קצת קטן אך זה לא ממש משמעותי
ספא בקומה העליונה של המלון עם בריכה ג'קוזי וסאונה

תאריך השהייה: ינואר 2018
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, elad0802
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Zoltan_Geher, General Manager בנכס Continental Hotel Zara Budapest, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 19 בינואר 2018
תרגום של Google

Dear elad0802,

I would like to say thank you for considering taking a few minutes to write a short review of your stay at Continental Hotel Budapest.

First of all, I am thrilled that you found our location excellent and you could easily find kosher bakeries and restaurants in our neighborhood. Also, I would like to thank you for mentioning our very courteous and nice staff, they really deserve the recognition. In addition, I sincerely hope that you had a relaxing time at our lovely spa area. However, I am deeply sorry that the room you stayed in could not surpass your expectations in every aspect. We have 4 different room types providing different level of amenities and range of facilities.

Once again, thank you for your positive feedback and I very much look forward to welcoming you back soon.

Warm regards,
Zoltán Géher
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
6 באפריל 2017-חוות דעת נכתבה ב

המלון נמצא במיקום מצויין, קרוב לאזור הבילויים ולבית הכנסת. קרוב לקווי תחבורה ציבורית.

החדר לא גדול אבל מספק בהחלט.

ארוחת הבוקר מצויינת והשירות מעולה.

במלון גם בריכה חיצונית ובריכה מקורה, ג/קוזי וסאונה. השימוש בהם היה כלול במחיר החדר.

תאריך השהייה: מרץ 2017
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • מקום
    • איכות השינה
    • שירות
2  תודה, Roy P
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Geher_Zoltan, General Manager בנכס Continental Hotel Zara Budapest, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 11 באפריל 2017
תרגום של Google

Dear Roy P,

I would like to say thank you for considering taking a few minutes to share this honest review with us here, on TripAdvisor. Your feedback is both valued and highly appreciated.

It is good to hear that you enjoyed the central location of the hotel and that you appreciated the close proximity to entertainment are, tourist attractions and public transport lines as well. Also, I am delighted to learn that the hearty breakfast you took was to your taste as well. It is great to read that you appreciated our spa, I hope that you had a really relaxing time there.

I genuinely hope that all in all you had a great time here and will choose us again in the future.

Sincerely,

Zoltán Géher
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
25 בפברואר 2017-חוות דעת נכתבה ב

מיקום מעולה (בודה) , ליד בית הכנסת הגדול באירופה, באיזור הגטו, הרבה תחבורה ציבורים באיזור. השירות מצויין, חדר לא גדול אבל מעוצב בטעם טוב והכי חשוב נקי. המלון מספק בריכה מחוממת, ג'אקוזי וסאונה! הצוות קיבל אותנו בידיים פתוחות, סבלני, הסביר באופן מפורט איך להתנייד בעיר. מלון יפהפה ברמה גבוהה מאוד.

תאריך השהייה: פברואר 2017
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
תודה, nurit c
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Zoltan_Geher, General Manager בנכס Continental Hotel Zara Budapest, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 27 בפברואר 2017
תרגום של Google

Dear nurit c,

Thank you so very much for providing us with this outstanding review of your most recent stay at Continental Hotel Budapest.

It seems to me that the location was an absolute highlight as both the city center and many transportation options were within walking distance. The Jewish Quarter is definitely one of the brightest gems in the city. Besides the location, it is truly the service in which we pride ourselves. I am more than glad you found our staff friendly and very attentive.
What is more, it delights me to read that you found your room tastefully decorated and clean and that you enjoyed our lovely spa area too.

Once again, thank you for the kind words, hope to see and host you soon in the near future.

Warm regards,

Zoltán Géher
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
25 בפברואר 2017-חוות דעת נכתבה ב

מלון מצוין, שירות מהצוות היה אדיב ביותר, מהקבלה ועד לחדרניות, שירות חדרים מסעדה..פשוט הכל נעשה בחיוך ובמהירות. חדר מהמם, מעוצב ונקי מיטה נוחה בטירוף. פשוט מלון מהמם מכל הבחינות. ממוקם באמצע הרובע היהודי ,קרוב להכל במונית וגם בתחבורה ציבורית.

תאריך השהייה: ינואר 2017
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • תמורה
    • חדרים
    • שירות
תודה, LiatM65
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Zoltan_Geher, General Manager בנכס Continental Hotel Zara Budapest, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 27 בפברואר 2017
תרגום של Google

Dear Liat M,

Let me first express my heartfelt gratitude for choosing to stay at Continental Hotel Budapest and for taking your valuable time to share your lovely feedback with us.
I am more than glad to learn that everything was top-notch during your stay. It pleases me greatly that the provided customer service lived up to your expectations, thanks to our amazing staff who always do everything to make our guests feel completely comfortable. I am also delighted to know that you found your room gorgeous, nicely decorated, clean and comfortable. Furthermore, it is good to see that you enjoyed the hotel’s wonderful location too.

Thank you again for the brilliant review and I look forward to welcoming you back soon.

Kind regards,

Zoltán Géher
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות