המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
פתוח היום: 9:00 - 20:00
שמור
ציטוטים בולטים מחוות דעת
ואווווו

‪חוויה מטורפת עם המדריכים הכי תותחים ומקצוענים שפגשתי (monkey,ken,k) לקחו אותנו למסלול מדהים ומרתק...‬ קרא עוד

6 בינואר 2020-חוות דעת נכתבה ב
Roma G
באמצעות התקן נייד
סנפלינג מפלים

‪Na , kay and david היו המדריכים שלנו בטיול ומההתחלה נתנו את מירב תשומת הלב וההשקעה שנבין הכל והראו...‬ קרא עוד

10 בדצמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב
dvir71
קראאת כל 2,246 הביקורות
  
חוות דעת (2,246)
סנן חוות דעת
2,246 תוצאות
ציון המטיילים
2,210
33
3
0
0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
2,210
33
3
0
0
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
2 - 7 מתוך 2,246 חוות דעת
10 בדצמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

Na , kay and david היו המדריכים שלנו בטיול ומההתחלה נתנו את מירב תשומת הלב וההשקעה שנבין הכל והראו מקצועיות והבנה.דאגו לפרטים הקטנים ופינקו בפירות בסיום! כמובן שהכל לווה בחיוכים , בדיחות והרבה צחוקים!
מומלץ בחום לבוא ולהינות איתם!
גם מי שמפחד ואין לו נסיון יצליח והם יעזרו ויתנו את כל העזרה שצריך!

תאריך החוויה: דצמבר 2019
תודה, dvir71
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
highlandsportravel, Quản lý bộ phận lễ tân בנכס ‪Highland Sport Travel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 בדצמבר 2019
תרגום של Google

Dear dvir71,

Thank you for spending time to write the review for Highland Sport Travel.
We are very happy to know that you enjoyed every activities in canyoning tour with us. Your happiness is our purpose that why we always try our best to improve the services.
Best Regards,
Highland Sport Travel Team

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
10 בדצמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

אני וחבר היינו בדאלאת והלכנו לעשות סנפלינג מפלים עם Na David וKay חשבנו לוותר על הנסיעה מהויאן לדאלאת ולקחת טיסה לסייגון אבל אני שמח שלא ויתרנו על זה, המסלול עצמו מטורף ויפה והצוות אחלה חברה ומקצוענים מאוד בלי לחץ נותנים אווירה מאוד רגועה .
בקיצור ממליץ מאוד לא לוותר וללכת עם Na המדריך והצוות שלו למרות המפלים הגדולים

תאריך החוויה: דצמבר 2019
תודה, barelv2019
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
highlandsportravel, Người quản lý בנכס ‪Highland Sport Travel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 בדצמבר 2019
תרגום של Google

Dear barelv2019 ,

Thank you so much for your kind words above. Our guide team is very joyful to see your fabulous review and it will definitely encourage them to do their best on every trip. Hope you'll enjoy the rest of your trip in Vietnam.
Best regards,
Highland Sport Travel Team

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
5 בדצמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

מדריכים מלאי אנרגיות, עושים הרבה שמח, יום, מלא פעילויות,דואגים להכל, לציוד, אוכל, אוספים מהמלון ובחזרה, והם מאוד אחראים ובטיחותים

תאריך החוויה: דצמבר 2019
תודה, U1384SZ_
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
highlandsportravel, Chủ sở hữu בנכס ‪Highland Sport Travel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 7 בדצמבר 2019
תרגום של Google

Dear U1384SZ_,

Thank you for spending time to write the review for Highland Sport Travel.
We are very happy to know that you enjoyed every activities in canyoning tour with us. Your happiness is our purpose that why we always try our best to improve the services.
Best Regards,
Highland Sport Travel Team

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
1 בדצמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

היינו היום 7 חבר'ה עם שלושה מדריכים מקסימים:נה, מאנקי, ודום. המדריכים היו מקצועיים מאוד, מצחיקים, נתנו הסבר מפורט לפני כל אטרקציה ותמיד היו בהקשה ובאכפתיות לכל אחד באופן אישי.

ממליצה מאוד מאוד!

תאריך החוויה: דצמבר 2019
תודה, Michalber
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
highlandsportravel, Quản lý bộ phận lễ tân בנכס ‪Highland Sport Travel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 3 בדצמבר 2019
תרגום של Google

Dear Michalber,

Thank you so much for your kind words above. Our guide team is very joyful to see your fabulous review and it will definitely encourage them to do their best on every trip. Hope you'll enjoy the rest of your trip in Vietnam.
Best regards,
Highland Sport Travel Team

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
26 בנובמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

בן זוגי ואני התלבטנו בין החברה הזו לחברה השנייה שהרבה מהישראלים הולכים אליה והתחברר שזו הייתה בחירה מצוינת. היה פשוט מדהים!!! צוות כל כך מקצועי ומשרה ביטחון (נה, דום ומונקי האלופים). עמידה בזמנים, ארוחת צהריים מגניבה(הכנת סנדוויצ'ים ומלא פירות כדי שאפשר יהיה להמשיך לטפס אחרי הצהריים). פחדתי מאוד באופן כללי מהסנפלינג ואני מאוד שמחה שלא וויתרתי כל החוויה הזו רק בגלל הפחד. לא רק לאמיצים.

תאריך החוויה: נובמבר 2019
תודה, Sibenjehuda
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
highlandsportravel, Người quản lý בנכס ‪Highland Sport Travel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 28 בנובמבר 2019
תרגום של Google

Dear Sibenjehuda,

Thank you for spending time to write the review for Highland Sport Travel.
We are very happy to know that you enjoyed every activities in canyoning tour with us. Your happiness is our purpose that why we always try our best to improve the services.
Best Regards,
Highland Sport Travel Team

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות