המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“מישראל באהבה”

‪Met Vietnamese Restaurant & Vegan‬
מדורג מס' 155 מתוך 5,148 מסעדות בהאנוי
טווח מחירים: ‏6 ₪ - ‏21 ₪
פרטי מסעדה
חוות דעת נכתבה 2 באוגוסט 2023 באמצעות התקן נייד

וואו. האוכל היה לא פחות ממדהים. ליאו היה מדהים!
האנשים מדהימים - אני מטייל לבד ופשוט כולם ביחד באו סביבי ועזרו לי לתכנן את הטיול פה בויאטנם רק כי זרקתי שאלונת על כמה ימים להיות בהאנוי. הכל נפלא - השירות והאוכל. שוב, לא להוריד מהאוכל - היה מדהים מדהים מדהים.

תאריך הביקור: אוגוסט 2023
תודה, Kfir N
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (2,412)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

3 - 7 מתוך 2,412 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 17 ביולי 2023

האוכל היה טעים מאוד וליאו המלצר סיפק שירות אדיב,
נהננו מאוד ממנת דג בגריל אותו גלדלנו בהדרכת המלצר בתוך דף אורז עם ירקות מקומיים ובאופן מסורתי

תודה, Journey47290155843
חוות דעת נכתבה 12 ביולי 2023

המסעדה הכי טובה שיש!! טיפל בנו המנהל ליאו, האוכל היה ממש טעים, גם צמחוני וגם אפשרויות ללא גלוטן, האוכל איכותי והשירות נפלא!! האוכל מגיע מהר כל כך! אחרי דקה
מומלץ מאוד!!!

תודה, iyar s
חוות דעת נכתבה 5 ביולי 2023

הגעתי למסעדה גוועת ברעב 10 דקות אחרי שהיא הייתה סגורה, ביקשתי מהם אם יש סיכוי שאני אכנס להזמנה אחרונה, המנהל המקסים Leo נתן לי את האפשרות הזאת אחרי שממש ביקשתי, הודתי לו כל כך, אחר כך הוא אמר לי שיש את המנה הכי מומלצת במסעדה “grill fish” אחרי דקה שהזמנתי היא כבר הגיעה, הוא הסביר לי עם חיוך ענק איך לאכול אותה, המנה הייתה מטורפת, טעימה בקטע אחר, אחת הטעימות שאכלתי בויאטנם אחרי 3 שבועות שאני כאן. הודתי לו כל כך על הכל והוא ענה ״כשאת שמחה אני שמח״ באמת עשה לי ערב קסום. אני חוזרת לאכול כאן בוודאות!!! תודה על הזכות🙏♥️

תודה, Getaway65374820363
חוות דעת נכתבה 8 ביוני 2023

אוכל מעולה במחיר מתאים לטעם ולחוויה אנשים מאוד מאוד נעימים ושירות ברמב גבוהה
לפעמים עמוס וכשבאיםלבד יש אפשרות לשבת במרפסת ואז קצת חם אבל שווה את זה כי באמת טעים
ממליץ בחום להגיע
המלצר שלי היה David

תאריך הביקור: ינואר 2023
תודה, איתן ו

מטיילים שצפו ב‪Met Vietnamese Restaurant & Vegan‬ צפו גם ב-

ביקרת ב‪Met Vietnamese Restaurant & Vegan‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך