המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
פתוח היום: 0:00 - 23:59
שמור
ציטוטים בולטים מחוות דעת
Hanoi tour food

‪עשיתי עכשיו (ינואר 2020) סיור אוכל עם פיניקס והיה מצויין! האוכל מאוד מגוון וטעים והיא בודקת מראש אם...‬ קרא עוד

30 בינואר 2020-חוות דעת נכתבה ב
yahela2020
באמצעות התקן נייד
סיור אוכל בהאנוי

‪זוג בני 30, חובבי אוכל אסייאתי. הגענו לפיניקס דרך המלצה בפייסבוק ולא התחרטנו לרגע. הבחורה...‬ קרא עוד

12 בינואר 2020-חוות דעת נכתבה ב
didi5290
באמצעות התקן נייד
קראאת כל 40 הביקורות
  
חוות דעת (40)
סנן חוות דעת
40 תוצאות
ציון המטיילים
40
0
0
0
0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
40
0
0
0
0
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
2 - 7 מתוך 40 חוות דעת
12 בינואר 2020-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

זוג בני 30, חובבי אוכל אסייאתי. הגענו לפיניקס דרך המלצה בפייסבוק ולא התחרטנו לרגע. הבחורה מקסימה,נעימה ומסבירת פנים. הסיור כלל 7 מנות מגוונות.
ממליצה בחום!

תאריך החוויה: ינואר 2020
תודה, didi5290
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
L_Phuong79, Manager בנכס ‪Vietnam trip 24h‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 בינואר 2020
תרגום של Google

Dear didi5290,

We are really grateful when you wrote a great review.

Phoenix was happy when you had an amazing tour with her and loved authentic Vietnamese food. Thank you for your compliments, we will try to keep going to supply the best experience in Hanoi for you and your friends.

Thank you so much again!
Regards
Vietnam trip 24h team

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
12 בינואר 2020-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

עשינו סיור אוכל עם פיניקס המצוינת, הרבה מאוד ידע, חייכנית, נחמדה ופשוט נגישה ומוכנה לספר על הכול.
אוכל מיוחד וטעים ביותר. 7 מנות , הסלט פאפיה מדהים.
בלעדיה לא הייתי נכנס לחצי מהמקומות האלה.

תאריך החוויה: ינואר 2020
תודה, eliramt
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
L_Phuong79, Manager בנכס ‪Vietnam trip 24h‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 בינואר 2020
תרגום של Google

Dear Eliramt,
Thank you so much for your support on TripAdvisor!

It is great to hear that you had a amazing tour with our excellent guide Phoenix. It was one of the most memorable tour with her. We are so glad that you loved the food and enjoyed our tour as well.

Our team will be glad to welcome you and your friends again in Hanoi next time.

Yours faithfully
Vietnam trip 24h team

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
11 בינואר 2020-חוות דעת נכתבה ב

מדריכה מקסימה בשם איבי, לקחה אותנו למקומות שבחיים לא היינו נכנסים! אותנטי וכמובן נתנה מענה לצמחוניים שבנינו! כדאי מאוד

תאריך החוויה: ינואר 2020
תודה, Gadargaman
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
L_Phuong79, Manager בנכס ‪Vietnam trip 24h‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 בינואר 2020
תרגום של Google

Dear Gadargaman,
Thank you so much for spending your precious time to rate for Hanoi food tour with Ivy.
We are glad that you loved this tour with her. She will be very happy to read your good reviews and it will be great motivation for her and our company.

Hope to see you again in Hanoi.
Best regards
Vietnam trip 24h team

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
11 בינואר 2020-חוות דעת נכתבה ב

סיור אוכל מדהים! חוויה מטורפת! מותאם גם לצמחונים, אוכל מיוחד מקומות שלא הייתי נכנסת ללא הסיור
מדריכה מקסימה בשם איבי

תאריך החוויה: ינואר 2020
תודה, Yuvalbachar
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
L_Phuong79, Manager בנכס ‪Vietnam trip 24h‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 בינואר 2020
תרגום של Google

Dear Yuvalbachar,

Thank you so much for sharing amazing experience with our tour guide Avi.

We're glad that you had great tour to try Vietnamese food. I'll share your review to Avi and i'm sure that she will be happy to read it.

Thank you again and hope to see you and your friends in Hanoi next visit.

Sincerely
Vietnam trip 24h team

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
17 בינואר 2020-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

תאריך החוויה: ינואר 2020
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
L_Phuong79, Manager בנכס ‪Vietnam trip 24h‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 18 בינואר 2020
תרגום של Google

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות