הגעתי למלון ביחד עם בן זוגי, שהיינו במלון באמצע שבוע, באנו בתקופה מאד עמוסה וצפינו לעומס של אנשים (המלון היה בתפוסה מלאה ממה שידוע לי). בקבלה נתנו שירות טוב וענייני. תחילה קיבלנו חדר עם יציאה לבריכה, אנחנו לא רצינו חדר כזה כי זה חדר מאד רועש ואני אישית מאד בררן בנושא הזה (חולה על שקט). בקבלה במהירות החליפו לנו לחדר מבודד יחסית, לא פונה כלל לבריכה שזה היה בדיוק מה שרציתי. בחדר היה רטיבות בתקרה ועוד כל מיני דברים קטנים, לא מפריע כלל לשימוש פשוט סתם ככה תופס את העין. האכול במלון רמה גבוה מאד, לפני זה יצא לנו להיות במלון הרודס ואני חייב להגיד שהחדר אוכל במלון הזה נתן פייט טוב לחדר אוכל במלון הרודס (שנחשב ששי לו מבין חדרי האוכל הטובים במלונות אילת), אוכל מגוון מאד, עשוי טוב, שילובים מאד נחמדים. הבר במלון מאד נחמד, אלכוהול זול אבל זה מלון הכל כלול, לא מפתיע בכלל. הבריכה יחסית קטנה אבל עושה את העבודה שלה ויש מיטות שיזוף וגם קוביות כאלו עם כסאות ומיטות, יש גם בבריכה בר פיצות וארטיקים מאד נחמד. שלושה דברים הציקו לנו במלון, דבר ראשון זה חלק מהאורחים, במלון היו הרבה משפחות וכמובן שהרבה משפחות עם ילדים. פה הסיוט מתחיל בין אם זה סתם ילדים שדופקים בדלתות של החדרים, התזמורת של הבכי בחדרי אוכל, ילדים עם קורקינט בחדר אוכל שמשחקים תופסת בחדר אוכל (ויש עוד כל מיני דברים יש לי רשימה מפה עד ההודעה החדשה), גם להורים של הילדים האלו לא חסר מקרה אחד אני אציין שמאד קומם אותי, בבר של המלון קבוצה של הורים החליטה להביא בוקסה ולהשמיע מוזיקה בפול ווליום וגם אחרי שבא המאבטח וביקש מהם יפה הםה המשיכו לשים שירים! לא האמנתי לזה, זה ממש הורס את החופשה, בנוסף בזמן הזה הילדים של אותם הורים רצים ורוקדים בבר, זה פשוט הזוי ואני מדגיש זה רק חלק מהדברים שקרו, זה כל כך הרבה מקרים וזה מאד הורס, באתי לנפוש, לנקות את הראש וזה לא להיות בתוהו ווהו. דבר שני שהציק לנו, מחסור חמור בעובדים, עקב המצב הנוכחי בין אם זה הפיק של אוגוסט או הקורונה לא היה מספיק עובדים במלון, בבר לפעמים היה צריך לחכות הרבה זמן כדי לבקש משקה. בחדר אוכל לפעמים היו התווצריות של תורים כי מי שמגיש את האוכל הוא גם מכין אותו וניקוי החדרים לפעמים נעשה ממש מאוחר כי היה אולי איזה 2 עובדים בקומה (באיזה 14:30 נכנסו במיוחד כדי להביא לנו את המגבות כי הם לא עמדו בקצב, אחרי שניקו את החדר אבל לא היה מדבות פשוט). דבר שלישי קשור לחדר, אנחנו לא מעשנים כלל וקרה פעמים שפתאום בחדר התחיל להיות ריח כבד של סיגריות מהמזגן, כאלו מישהו עישן ליד המדחס או משהו, ברמה כזאת שכל החדר הסריח ואם לא היינו מכבים את המזגן הריח היה נדבק לכל דבר אפשרי.
בכללי, אשמח לשבח מאד את העובדים שעמדו בעומס שלהם כמו שצריך והיו נחמדים מאד :)
לסיכום, מלון מאד נחמד, אחלה אוכל, חדרים יש טיפה מה לשפר אבל לא הכי קריטי, הבעיה העיקרית שלו זה חלק מהאורחים והחוסר בעובדים.