המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פתוח היום: 8:00 - 18:00
ציטוטים בולטים מחוות דעת
אחלה שרות ואחלה מדריכים

‪נהננו מאד! מקום מקצועי עם צוות עדין וקשוב! נחזור שוב. אני אישית חששתי מעט אבל המדריך הרגיע אותי...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני 2 שבועות
Dreamer62200862460
מצויין ביותר

‪מצויין. מכל הבחינות כולל קבלת פנים חמה מאוד ויחס צוות מיוחד ובעיקר מדריך מאוד מקצועי שנותן תחושת...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני 2 שבועות

מעדכן רשימה...
130 - 135 מתוך 490 חוות דעת
15 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

באתי לעשות קורס של כוכב ראשון ושני
באתי ללא ידע בעולם הצלילה ועם חששות.
המדריך שלי היה דורון,
הכניס אותי לעולם של הצלילה בדרך הכי טובה שיש,
היה סבלני, נעים ודיבר בגובה העיניים
הרגיש שהיה לו באמת אכפת שנבין,
הסביר כמה פעמים שצריך.
עשה צחוקים, היה רציני שצריך.
מועדון מהמם, אנשים חמים וטובים, מרגיש כמו בבית.
ממליצה מאוד היה לי חוויה נהדרת❤️.
אלה

תודה, Dreamer16285839358
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
9 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

הבן שלי עשה צלילה ראשונה עם המדריך קוסטה, הוא היה קשוב ונעים. הייתה חוויה מעולה. נחזור בשמחה בשנה הבאה

תודה, Esty_gilron
8 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

מדריכים מדהימים אדיבים, פעם 6 שאנחנו צוללים איתם מרוצים 🥰 ממליצה בחום . ליאוניד איליה לב, כולם מדריכים בסבלנות רבה … הינו קבוצה רועשת ולגמרי זרמו איתנו

תודה, Tourist688185
5 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

צוות מקצועי ומדריכים מנוסים ומקצועיים.
הגענו לצלילת היכרות והיה מושלם!!!
הדרכה מקצועית במועדון ואז ירידה לחוף להמשך עם המדריכים והלבשת הציוד

תודה, Rovertul10
30 ביוני 2023-חוות דעת נכתבה ב

מיקום נהדר ללמוד צלילה! צוות מקצועי ביותר, אווירה כמו בבית, גמישות ורצון לסייע לכולם.
ממליץ מאוד לכל מי שמעוניין לגלות מה זה צלילה בצלילת הכרות או מתכנן עשות כוכב או שתיים.
תודה רבה לצוות ובמיוחד לנדב המדריך ולשאול הצולל.

תאריך החוויה: יוני 2023
תודה, Maps51605283796