המסעדה ממוקמת במתחם קטן המרכז מספר מסעדות טובות בקרבת מקום למלונות נפטון רימונים וליאונרדו פלזה.
המקום מתאפיין בעיצוב חמים ואינטימי, מעט אפלולי, מבלי להיות חשוך מדי.
מוסיקת רקע נעימה מאפשרת שיחה ומוסיפה לאינטימיות.
הגעתי בעיתוי מושלם מבחינתי (לא בעונה, ובשעת אחר הצהריים מאוחרת) כך שהייתי הלקוח היחיד במסעדה וזכיתי למלוא תשומת להלב.
התקבלתי בחביבות ע"י מלצרית בשם אביה. בחורה חיננית, שירותית וידידותית מאד, חייכנית, קשובה, מקצועית בעלת פתיחות ומסבירת פנים. כן, גם בעלת יופי מיוחד, צעיר תמים ומרענן. לעניות דעתי היא מהווה 50 אחוז מערך נכסי המסעדה.
שף רוברטו הוא הממונה על הצד הקולינארי.
פתחתי בפלאפל מפרחי כרובית. מנה מצוינת. שימור טעם הכרובית טיגון קל בלי הצפה בשמן , קראנצי. בליווי טחינה עדינה מאד וסלסה לא פיקנטית.
יין לבן אביבים 2013 גליל: מצוין, מעט חומצי, טעם עמוק שמסוגל ללוות את כל מגוון המנות הראשונות, ומתאים גם לדגים וגם לבשרים.
הגשה בצילחות אסתטי, בלי להיות מפוצצת.
למנה עיקרית הזמנתי סטייק פריים ריב עגל חלב פרימיום, במידת עשייה מדיום בליווי ירקות על הגריל. המנה התפספסה.
יצא קשה, לא במידת העשייה הנכונה, נראה כמו 250 גרם למרות שהוזמן 300. קשה לחיתוך. גם סכין עם ידית עץ נאה אך ללא שיניים לא מתאימה לחתוך סטייקים יעיל.
בקשתי להחזיר את המנה.
ברגע שהבעתי אכזבה, הציעו להחליף ללא היסוס, אולם הוחלף במנה יקרה מעט יותר.
הוחלף בסטייק אנגוס 350 גרם, מצוין, עסיסי, במידת עשייה נכונה, שהגיע עם תוספת של ממרח שום כתוש, צ'ימיצ'ורי וריבת בצל בעלי טעמים מעולים שמתאפיינים בעדינות שלא מוצאים בארץ ככלל, מאחר שכולם כאן מורגלים בטעמים עזים ופיקנטיים.
הסטייק הוגש בליווי יין אדום -מרלו גמלא 2014- בינוני וחומצי עם צבע עמוק אך גוף לא תואם. הלבן היה יותר טוב.
לקינוח קבלתי אספרסו כפול, ללא חלב מטעמי כשרות.על חשבון הבית.
רמת הניקיון הייתה טובה הן במסעדה והן בשירותים, אבל זה סביר שלא בעונה הבוערת.
חשבון 235 ש"ח לא כולל טיפ - יחס מחיר לתמורה בינוני. ארוחה טובה אך מחיר קצת יקר מדי.
אפשר להרכיב ארוחה זולה יותר אם מתמקדים בעיקריות בתפריט הפסטות למשל.
הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.