הגענו למסעדה ב 22:30, יום שישי בערב. המסעדה כבר מתרוקנת לאט לאט ואנחנו רק בראשונות נהנים מכל רגע. הזמנו את המוסיון וליקקנו את האצבעות. הפרובלטה הייתה פחות מעניינת. לעיקריות הזמנו את הקובה ביף ואנטריקוט אנגוס ואם יש דבר שהגריל מן מבין זה מידות עשייה!!!
אני חייבת לציין שמוראד המלצר המקצועי ביותר שנתקלנו בו מזה מלא זמן. שירותי, נעים וההמלצות שלו היו מדוייקות. לסיכום... בהחלט נחזור.
הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.