המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מקום קטן מקום מעלף נותן הרגשה שכלום אף פעם לא חסר ומעבר היה ביקור נהדר הרבה אנשים אוהבים לתת להעניק ולהתיחס כל רגע כל דקה עברה בהנאה מקסימה שוב המון תודות לכל הצוות הנהדר שיהיה שם לשמוע ולהקשיב לתת ולהעניק תמשיכו כך
תאריך השהייה: יולי 2023
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
מלון נקי ומסודר החדרים נקיים במצב חדש שרות מצוין ארוחת בוקר טובה מאוד אני ואשתי אהבנו מאוד לא צפוף כמו בכל בתי המלון שהיינו שקט במיוחד. מומלץ בחום גם לזוגות וגם למשפחה ,המיקום בקרבת העיר ואפשר לטייל ללא רכב.
תאריך השהייה: יולי 2023
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
שאל את Passenger26446545552 לגבי מלון קומפורט אילת
תודה, Passenger26446545552
השהיה במלון הייתה מהנה החדר היה נח ונקי הבריכה מהנה מאוד ולצידה ניתן לרכוש משקאות וקינוחים במחירים סבירים ארוחת הבוקר מציעה מגוון רחב של מאכלים טעימים השתמשנו גם בשירותי הספא - ג׳קוזי, סאונה ועיסוי - מאוד מומלץ השירות במלון - קבלה, נקיון, בריכה, חדר אוכל וספא טוב ומקצועי
תאריך השהייה: יוני 2023
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את Resort264813 לגבי מלון קומפורט אילת
תודה, Resort264813
חבל על הזמן היה לי … זה לא הפעם הראשונה שאני במלון הזה שרות מצוין וגם תצוות מהממים .. אני ממליץ מאווד לכל אחד עם משפחה לשהות במלון הזה כי מלון נקי וגם שקט חבל על הזמן יש חניה צמודה לבית המלון וגם ממש מתחת למלון יש סופר לקניות פתוח יום ולילה והבריגה נקיה חבל על הזמן
תאריך השהייה: יוני 2023
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
שאל את Roving67632944731 לגבי מלון קומפורט אילת
תודה, Roving67632944731
רוצה לציין לטובה את המלון. לא שמעתי עליו לפני כן והופתעתי מאוד לטובה. המלון ביתי, נקי, שירות מצויין, ארוחת בוקר בסיסית אך טעימה, המלון ממוקם במרכז בסמוך לסופרמרקט ומקומות זמינים לאכול. תמורה מצויינת למחיר אין ספק שאחזור לשם שוב בעתיד.
תאריך השהייה: מאי 2023
סוג טיול: נסיעה לבד
שאל את Guide06795532262 לגבי מלון קומפורט אילת
תודה, Guide06795532262
איך שנכנסנו למלון אפשר היה להרגיש את הניקיון באוויר רמת שירות שלא מביישת מלונות חמישה כוכבים. יחס אדיב של הקבלה ועובדי המשק ממש נהנינו. ביטלו לנו חופשה במלון אחר ובעל המלון פשוט הציל אותנו ואפילו נתן הנחה נוספת על מחיר המחירון באמת מומלץ
תאריך השהייה: מאי 2023
סוג טיול: נסיעה בזוג