מסעדה מעולה, מעוצבת להפליא, שירות מצויין ...רותם המלצרית מהממת ...ומעל לכל האוכל ...אם אתם באילת אתם חייבים ללכת
הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.
467 - 471 מתוך 1,052 חוות דעת
ארוחת ערב מצוינת ומגוונת, המנות הראשונות מזכירות מאוד את הטעמים בתאילנד.
והשירות של רותם היה מדהים ואדיב.
רותם המלצרית מדהימה בשירות המלצת המנות הייתה מעל המצופה מאוד נהנינו מהשירות המדהים והמנות הטעימות תודה
היינו כמה חברות בארוחה לכבוד יום הולדת של אחת הבנות, במסעדה כזו עוד לא היינו! מקום שמביא בצורה מהממת את המטבח התאילנדי לישראל, אוכל צבעוני ומלא טעמים, הכל היה מדוייק! לא היינו מגיעות לזה בלי ההכוונה של רותם המלצרית המושלמת! דאגה להסביר על הכל ואפילו פינקה אותנו בקינוח לכבוד היום הולדת! תודה לרותם המהממת💖 נחזור דוב בוודאות!
רותם המלצרית הייתה מושלמת, הגענו פעם ראשונה לאכול אוכל תאילנדי והיא עזרה בהכל הסבירה את כל המנות הייתה חייכנית ושירותית!
בזכותה נחזור שובב