אווירה נחמדה, שירות אדיב ומהיר, זמן המתנה למנות קצר, אוכל טרי וטעים,מומלץ להזמין מקום מראש כדי לשבר סביב שולחן .
אשמח לבקר עוד.
הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.
אשמח לבקר עוד.
7 - 11 מתוך 1,055 חוות דעת
מסעדה מומלצת. שרות טוב. אוכל אסייתי ברמה גבוהה. מומלץ להזמין מקום במיוחד ימי חמישי ושישי. קבלנו את המלצת המלצרים ונהננו.
מקום מספר אחד באוכל אסייתי. הכל טרי ובאיכות גבוהה מאד.
מעל הכל, השירות של אמיר יוצא מגדר הרגיל. הוא נותן לך להרגיש בנוח והופך את חווית הארוחה למעולה!! ממליצה בחום
מסעדה עם אוכל בינוני ומחירים גבוהים. מעניין ש99 אחוז מחוות הדעת הם ממשתמשים עם שם כמו fiscovry45678 ומשבחים איזו מלצרית בשם עדי או איזה ברמן. נראה שהבעלים עובד שעות נוספות באתר טריפ אדוויזור.
דיס המלצה למסעדה תאיסטורי אילת
ארוחת ערב משפחתית, מנות סושי קרות! לא בטמפרטורת החדר, נשמרו בקירור, לא מרגיש טרי.
מתבגרים ברנניים שבקשו מנת נודלס פשוטה ועוף, ללא ירקות. הגיעו מנות בגודל מנות ילדים!!! וחוייבו 76 שח למנה.
חטא יוהרה של מנהלת המסעדה שלא הואילה לתת הסבר סביר ו/או פיצוי.
לשם בהחלט לא נחזור, לא ממליצה.