סיכום חופשה במלון דן פנורמה אילת
זוג עם שני ילדים (גילאי 3 ו-5).
מודה שלפני הנסיעה היו לי הרבה חששות.
קראתי ביקורות והיו לא מעט תלונות על חדרים מלוכלכים וישנים ואוכל לא טעים.
אבל מהר מאוד הבנתי שזה לא נכון.
כשהגענו, קיבל אותנו דניאל המקסים מהקבלה. הסברתי לו שלבן שלי יש אסטמה ואלרגיה לאבק ושאני חוששת מהשטיח בחדר. הוא ישר הרגיע אותי ואמר שידאג שיישאבו כל יום וכך היה. בנוסף, התקשר אחרי יומיים לשאול איך הילד מרגיש והאם אנחנו צריכים משהו.
קיבלנו חדר מקסים בקומה 6, ממש לא מיושן ונקי מאוד!
אבל מהר מאוד התברר לנו שהמזגן לא מקרר כפי שאנחנו היינו רוצים בתור אנשים שממש סובלים מחום.
אחרי ש3 פעמים הגיעו אנשי תחזוקה לנסות לסדר אותו, ירדתי לקבלה כדי להבין מה האופציות הקיימות עבורנו.
בקבלה קיבלה אותי רג'י המנהלת המדהימה! היא אמרה שחבל שחיכיתי עד עכשיו ושבאמת אין סיבה שנסבול ולקחה אותי איתה לראות שני חדרים נוספים כדי שאוכל לבחור לאן אנחנו רוצים לעבור. בחרנו בחדר מקסים בקומה 5 שהיה קצת פחות חדיש מהחדר הקודם אבל בהחלט נקי ונעים והכי חשוב- המזגן שם היה מעולה שזה מה שרצינו.
תוך כמה דקות כבר הכינו לנו את החדר החדש, ארזנו את כל הציוד וחיכה לנו בחור נחמד עם עגלה כדי שנוכל להעביר את הציוד שלנו בצורה נוחה.
בערך שעה אחרי שעברנו חדר, רג'י התקשרה לבדוק שהכל בסדר וגם שלחה לנו צלחת פירות מפנקת וחטיפים לילדים.
מודה שזה היה מצב לא נעים וקצת מעייף להעביר את כל הציוד, אבל חייבת להגיד שבשירות כזה עוד לא נתקלתי- כל בקשה שלנו, נענתה תוך דקות ספורות.
גם כשעברנו לחדר חדש, ביקשתי שיבואו לשאוב אותו שוב ליתר ביטחון בגלל האלרגיה של בני ותוך שתי דקות הגיעה חדרנית מקסימה (בשעה 9 בלילה).
באופן כללי, המלון לא היה עמוס, הבריכות היו נקיות, האוכל היה מגוון מאוד וברמה.
האוכל לילדים היה ממש בסדר, כן היינו שמחים אם היה מגוון יותר רחב 😊
היו פעילויות לילדים בכל יום, יצירות במועדון ילדים, הצגות והפעלה של מעייני המקסימה שהרקידה את הילדים ועשתה להם הפעלה מדהימה!
באמת לא הרגשנו צורך לצאת מהמלון- היה שם הכל!
אז תודה לצוות המקסים של מלון דן פנורמה על שירות יוצא דופן וחופשה מהנה, טעימה וחוויתית.
משפחת שפיגל
מלון דן פנורמה אילת