המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“לא התחברתי פלצני מדי ופעם שנייה שלי שם ”
חוות דעת על ‪Pastory‬

אפשרויות לארוחות: שעות הלילה המאוחרות, הזמנות
פרטי מסעדה
אפשרויות לארוחות: שעות הלילה המאוחרות, הזמנות
חוות דעת נכתבה 16 באוגוסט 2023

לא מומלץ לבוא עם משפחה גדולה כי מנת ילדים לא נותנים פחות מגיל 12 ! בקיצור תבואו רק כזוג או שלישייה ורעבים מאוד כי אחרת לא משנים פה מנות צריכים לאהוב אוכל שהוא איטלקי לא כשר שתדעו מחירים גבוהים לא יורדים מה60ֶשקלים למנה אלא אם מזמינים רק פוקצה של הבית והזלט שראיתם 58 שקל כי החליפו צלחת ! המלצרים מדהימים כמובן שירות נחמד לא יותר מי זה

• תמורה
    • אווירה
    • שירות
    • אוכל
תודה, Compass10263840519
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
nimrod shaked, Owner בנכס ‪Pastory‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 17 באוגוסט 2023

שלום גם לך
. ראשית, תודה שחלקת עם כולם את חוות הדעת המלומדת.
כמה דברים לחידוד: המנה שצילמת (סלט קפרזה) עולה 54 ש"ח ולא 58 כפי שרשמת.
הייתי שמח מאד לדעת איך אתה מגדיר מסעדה יקרה? ישבתם שבעה אנשים לארוחת ערב שכללה מנות עיקריות, סלט, בירה
ושילמתם בסיום הארוחה 539 ש"ח( ממוצע 77 ש"ח לסועד)- מחיר של מנת שוארמה ושתיה
בכמה דברים צדקת:
לא נותנים מנות ילדים מתחת לגיל 12
המלצרים מדהימים. אבל באותה שורה כתבת גם שהשרות נחמד ולא יותר מזה. סביר להניח שמי ששרת אותך זה המלצרים המדהימים.
אנחנו מסעדה לא כשרה שמיועדת למי שאוהב אוכל איטלקי משובח ולא כשר

מאחל לך כל טוב

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת (8,697)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

707 - 711 מתוך 8,697 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 15 באוגוסט 2023

הארוחה הייתה מעולה והשירות מצויין מהמלצר שלנו בן, בהחלט נגיע שוב בפעם הבאה שנהייה באילת. ממליצים בחום

תודה, mazal88
חוות דעת נכתבה 15 באוגוסט 2023

היינו כל המשפחה 11 איש
האוכל היה טעים מצוין.
קיבלנו שירות מצוין מרון. מנות גדולות וטעימות,אווירה נעימה ושירות מקצועי.

תודה, Jacob H
חוות דעת נכתבה 13 באוגוסט 2023

הגענו עם הילדים לחגוג את יום ההולדת של בעלי. האוכל היה טעים, ברמה גבוהה והגיע מאוד מהר לשולחן.
השירות של המלצר אביאל היה נפלא וכל ההמלצות שלו קלעו בול לטעמנו.
מומלץ מאוד!

• תמורה
    • אווירה
    • שירות
    • אוכל
תודה, avitalaa
חוות דעת נכתבה 13 באוגוסט 2023

הארוחה הייתה מעולה, אביאל המלצר הראה בקיאות, וידע להמליץ לנו ולקלוע בול לטעם האישי של כל סועד, נתן לנו אווירה טובה לארוחה!

תודה, Sunshine08486951971

מטיילים שצפו ב‪Pastory‬ צפו גם ב-

אילת, אזור הדרום

ביקרת ב‪Pastory‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך