המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פנה למקום האירוח לבירור זמינות.
יש מלונות דומים זמינים.
הצג הכול
Ran214
תל-אביב, ישראל

חוויה נהדרת תודה רבה

5.0 מתוך 5 בועותחוות דעת נכתבה 1 באוג׳ 2023
קיבלנו את החדר מוקדם יותר וזה עזר לנו מאוד. היינו בחדר 330 חדר מתוחזק ברמה גבוהה הכל עבד כמו שצריך. האוכל מהרום סרוויס היה טעים מאוד וכמובן גם בחדר האוכל. בבריכה היה מאוד מהנה יש מלא מקום וגם מתקני מים נוחים נאוד. הניקיון היה מצויין. השירות היה מיוחד. כל הצוות מחייך ושמח לעזור. אין רמקולים או הפרעות מנוחה של אורחים בעיקר בזכות המאבטחים והמצילים. היינו בסופ"ש עמוס בחודש יולי ולמרות זאת הייתה לנו חוויה נהדרת ובאמת כל הכבוד. מבחינת חניה באמת אין מספיק חניות למלון עצמו אך יש מספיק מקום מסביב וזה בהחלט שווה את השהייה. בהחלט נחזור ותודה רבה.

The hotel allways clean and the maintinence of our room was excellent. The food is very vaired and tasty. We got the room sooner in the chek-in and the staff nice and helpful. Have only a few place for parking but you can find a lot beside the hotel
Great choice
סוג הטיול: נוסע כזוג
5.0 מתוך 5 בועותתמורה
5.0 מתוך 5 בועותמקום
5.0 מתוך 5 בועותשירות
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Dorin Malka, Marketing בנכס ישרוטל המלך שלמה - אילת, הגיב לחוות דעת זו
התגובה נרשמה: 2 באוג׳ 2023
Ran214 היקר,
כייף גדול לקרוא את תגובתך באשר לחופשתך האחרונה במלון המלך שלמה!
תגובות כשלך מחזקות את ידנו ואנו שמחים לדעת כי מאמצינו נושאי פרי.
נשמח לשוב ולארח אותך גם בחופשותיך הבאות באילת.
דורין
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
מלונות בסביבה
סנן
מעדכן רשימה...
31 - 36 מתוך 2,431 חוות דעת
18 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

אז ככה. הבריכות והחדרים נהדרים וכיפיים. אין חניה למקום אלא רק בכסף ומרחק הליכה או בחינם רחוק(באייס מול)וכל האזור נלחמים על חנייה. זוג שהיה איתנו,(אני מספר בקיצור) לאחר כמה סיבובים עם התינוק שהם לא מצאו חנייה, הם החנו את הרכב לבקש פיתרון מהקבלה, אך השומרת בכניסה לא נתנה להם להכנס כי הרכב עומד בחוץ, בקשות להתחשב בתינוק נענו בצורה מזלזלת ואגרסיבית. לאחר התקרית הזאת רפאל הקבט פשוט נקם בהם ובנו כל הסופש ביטל לנו הטבות שקיבלנו מראש ואמר במפורש שזה למען המאבטחת. הפצרנו בו שנפתור את הדברים בטוב אך הוא נהנה לפגוע בנו. יום אחרי הוא ביטל את האופציה שנאכל ביחד באותה שעה בארוחת שישי. כשאמא של ארוסתי עלתה בועידה ורצתה לדבר אל ליבו הוא פשוט אמר מה את מעלה את אמא לך וניתן לה בפנים. רק אחרי שארוסתי בכתה לו פתאום הוא עשה טובה לקראת הערב בדיוק שכבר חיםשנו קייטרינג מבחוץ והסכים לנו להכנס באותה שעה לארוחת שישי. אורחים סביבנו לא הפסיקו להגיד לנו שגם הם מקבלים יחס מזלזל. עונש לשומרי שבת: מקבלים רק מפתח פשוט כסוף אחד קטן, אין אפשרות ל2, והוא מגיע עם איום שמי שמאבד משלם לא פחות מ250 שקל! כשזוג מאחורנו שמע את זה האישה אמרה: למה 250? אצלנו בהרצליה אין מחירים כאלה. היא שאלה את זה בטון מכבד אך ענתה לו הפקידה בחיוך שמנסה לעצבן אותם בכוונה: אז פעם באה תשארו בהרצלייה. עוד אורחת שהחרימו לה את הרמקול בשעה מוקדמת ובאזור מבודד בטענה ש:החוק פה אם אני שומע מוסיקה הרמקול שלך מוחרם.
בחדר אוכל בבוקר עמדתי בתור 10 דקות לחביתה, ואז עוד 8 דקות לקפה קר, אחר כך גיליתי שבשביל קפה חם יש עוד תור של 10 דקות.
הגעתי עם בת זוגתי לפני חתונה לא עברנו על שום נהלים לא עשינו רעש אבל נתקלנו ביחס מזלזל ואטום לאורך כל הסוף שבוע והשתדלות לגרום לנו להרגיש לא נעים. מי שמחפש להתארח בכיף שלא ילך למלון הזה. כמובן אציין שגם הכרנו אנשי צוות נחמדים ומתוקים אבל בגדול רפאל לא נתן לנו פתח להשאיר את הטעם המר מאחורינו והשתדל כמיטב יכולתו שלא נהנה מהמשך החופשה

סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Journey19962539929
Dorin Malka, Marketing בנכס ישרוטל המלך שלמה - אילת, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 19 ביולי 2023

Journey19962539929 היקר,

הצטערתי לקרוא, כי חופשתך האחרונה במלוננו לא תאמה את ציפיותיך.
אנו עושים מאמצים רבים, על מנת להנעים את זמנם של אורחינו ולהעניק להם שירות אדיב ומקצועי, על כן הצטערתי לקרוא את הערותיך, באשר ליחס והשירות אותו קיבלת מצוות עובדי המלון.
מסירותנו לרווחתם של אורחינו היא עבורנו ערך עליון, אותו חרטנו על דגלנו מאז ומתמיד, ומשמעותו בעינינו היא הענקת שירות אדיב ומקצועי, מתוך רצון להעניק לאורחינו את חופשת החלומות שלהם.
הערותיך, אינן תואמות את מידת הכנסת האורחים הנהוגה במלונותינו ואני מתנצלת על כל התנהגות פוגעת.
כלל הערותיך נלקחו לתשומת ליבנו והועברו לידיעתם והמשך בחינתם של הנוגעים בדבר.
אנו מקווים כי חרף האמור תינתן לנו ההזדמנות לשוב ולארח אותך בעתיד תוך שאנו נעשה על שביכולתנו על מנת שחופשתך תהיה מהנה.

16 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

המתקן עצמו מעולה, החדרים יפים הבריכות מעולות
הרבה מאוד פעילות לילדים ומתחם ילדים מפנק
עד כאן הכל טוב ויפה, השירות הוא השירות הגרוע ביותר שנתקלתי בו בחיי, יחס משפיל ומחריד מצד המנהל רפאל שבחר להתייחס אלינו כאילו אנחנו עבריינים דיבר בצורה מזעזעת ועשה לנו דווקא לאורך כל השהות במלון, ביטל לנו הטבות שקיבלנו לפניו וטען שהמנהלים האחרים לא רוצים לדבר איתנו
בקיצור חווית שירות הכי גרועה שחווינו בחיים ולעולם לא נחזור אוו נמליץ על המלון

תודה, Explore39735250790
Dorin Malka, Marketing בנכס ישרוטל המלך שלמה - אילת, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 17 ביולי 2023

Explore39735250790,

14 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

אנחנו נמצאים במלון כרגע וזה המלון הכי גרוע שהייתי בחיי חווינו חווית שירות מזעזע מנהל משמרת בשם רפאל שמדבר בצורה מזלזלת ומתנהג אלינו בצורה מחרידה! לא להתקרב , אני אישית בחיים לא אתקרב לא למלון ולא לרשת שמעסיקה כאלה עובדים ונותנת שירות כזה לאנשים ששילמו לא מעט כסף!

תודה, אליה ג
Dorin Malka, Marketing בנכס ישרוטל המלך שלמה - אילת, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 16 ביולי 2023

eliacY6658IQ היקרה,

הצטערתי לקרוא, כי חופשתך האחרונה במלוננו לא תאמה את ציפיותיך.
כלל הערותיך נלקחו לתשומת ליבנו והועברו לידיעתם והמשך בחינתם של הנוגעים בדבר.
הערותיך, אינן תואמות את מידת הכנסת האורחים הנהוגה במלונותינו.

12 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

פעם אחרונה שנבקר במלון הזה. תמונה שווה אלף מילים, יחס מחפיר מטעם ההנהלה. מעשנים במלון בכל מקום במלון אפילו בחדר אוכל. לא מומלץ בכלל.

הפיצוי שלא הסכמנו לקבל היה ארוחת צהריים חלבית במלון.

היחס של מנהלת השיווק אתי היה מחפיר, מזלזל והדרך שהיא דיברה על אורחי המלון ממש מחריד. "אתם יודעים כמה פעמים אמרו לי שיכתבו ביקורות לא טובות, לא מפחיד אותי". ואכן כאשר מסתכלים על התגובות פה רואים שזה לא אכפת להם.

בבוקר ראינו את כתם דם במיטה ונחרדנו. לא החליפו סדינים, והטענה הייתה שזה כנראה אנחנו.

כאשר הראנו את גופינו ללא שום שריטה התשובה הייתה אוקי נפצה אותכם בארוחת צהריים חלבית.

ויתרנו על הפיצוי ונוותר על המלון הזה.

עצה לגבי חדרים: Don't go to this hotel.
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
תודה, Connector50270108482
Dorin Malka, Marketing בנכס ישרוטל המלך שלמה - אילת, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 ביולי 2023

Connector50270108482 היקרים,

הצטערתי לקרוא את הערותיכם, העוסקות באי שביעות רצונך מניקיון המצעים בחדר האירוח בו שהיתם.
יובהר כי הערות מסוג אלו, אינן אופייניות ואינן תואמות את הסטנדרטים אותם אנו מקפידים לשמר במלונותינו ואני מתנצלת על כל אי נוחות שחשת עקב כך.
כלל הערותיכם, כפי שהעליתם בפנייתכם, לרבות הערותיכם בנוגע לתחזוקת חדר האירוח נלקחו לתשומת ליבנו והועברו לידיעתם והמשך בחינתם של הגורמים הרלוונטיים במלון, במטרה למנוע הישנות מקרים דומים בעתיד.

23 ביוני 2023-חוות דעת נכתבה ב

לילדים
תהליך קבלת החדר גם היה מהיר יחסית

תאריך השהייה: יוני 2023
תודה, Meander25133691817
Dorin Malka, Marketing בנכס ישרוטל המלך שלמה - אילת, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 25 ביוני 2023

Meander25133691817 היקרים,

שמחתי לקרוא, כי כל המשפחה נהנית במהלך חופשתכם האחרונה במלון המלך שלמה!
במלון המלך שלמה ישנה ממלכה ענקית, חדשה, מרווחת ומלאה במשחקים לילדים בכל הגילאים.
300 מ"ר (ממוזגים) של הרפתקאות ופינות הפעלה לילדים, פינות משחקים ויצירה, סדנאות, סרטים, מחשבים ועוד.
צוות מדריכים מנוסה שעבר הכשרה קפדנית, מלווה את הבילוי של הילדים בממלכה, בזמן שההורים נופשים!
משחקי מולטימדיה , הילדים הגדולים ובני הנוער המתארחים במלון, מוזמנים ליהנות מחדר מולטידמיה עדכני, הכולל עמדות משחקים:
אקס בוקס, פלייסטשיין, VRועוד. חלל חדשני, מאובזר ומהנה.
מה עוד מחכה לכם בממלכה?
סימולטור רכיבה על אופניים – להתחרות ברכיבה מול המחשב, או אחד עם השני. סימולטור טיסה במסוק – לחוות את השמיים כמו טייסים,מתחם אומנות ויצירה הכולל מקרן וסורק מיוחד: הציור הופך לדמות מונפשת,קיר מוסיקלי עם אוזניות ואפשרות נגינה על כלים
מתקן רב מרחב עם 2 קומות הכולל מגלשה, בריכת כדורים, ומשחק קיר סביבו מסלול כביש לנהיגה לפעוטות, מתחם מחשבי מגע, סופר מרקט לילדים,עיר קטנה עם מסלולי מכוניות, מתקן חול קינטי, מעבדה למדען הצעיר,קיר פאזל ענק,מתקן באולינג, מתקן כדורסל,ארון תחפושות, פינת איפור, אביזרים וקיר סלפי לצילום עצמי.מתחם ג'ימבורי לקטנטנים שהופך לאמפיתאטרון ובמת הופעות.
אין ספק כי תגובות כשלכם מחזקות את ידנו ונותנות לנו את התחושה כי מאמצינו אכן נושאים פרי.
אנו נשמח לראותכם גם בעתיד.

הצג חוות דעת נוספות