המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
לא ישנו לילה שלם!! בגלל אורחים בחדר ממול שלא הפסיקו לריב ולאיים אחד על השני!! חייגנו לקבלה 7 פעמים, קב״ט המלון עלה 3-4 פעמים עד שלבסוף הזמינו משטרה אחרי 4 שעות של ריב ואיומים לרצח באמצע הלילה!! לילה לבן פשוט סיוט!! שלא לדבר על הילדים ששמעו הכל והיו מפוחדים בחדר!! לא נתקלתי בדבר כזה בחיים שלי!! הייתי מצה לזיכוי מלא של החופשה הזאת!! לא נתקרב למלון הזה יותר בחיים!!
שירות
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Dorin Malka, Marketing בנכס מלון ישרוטל ריביירה קלאב אילת, הגיב לחוות דעת זו
התגובה נרשמה: 1 במאי 2023
297batshevab היקרה,
הצטערתי לקרוא, באשר להתנהגותם של אורחים אחרים, אשר שהו במלוננו במהלך שהותך. אבקש להסביר, כי חרף מאמצינו על שמירת הסדר והאווירה הנעימה ברחבי המלון, אין באפשרותנו לצפות התנהגות כזו או אחרת אצל אורחינו וכי בעת בה מובא לידיעתנו אירוע חריג מצד אורחינו, נציגי הביטחון עושים כל שלאל ידם, על מנת לטפל בנושא זה- כפי שהיה במקרה הנדון. לצערי, לא תמיד אורחינו נשמעים להוראות צוות הביטחון ובמקרים שכאלה אנו אף מזמינים את משטרת ישראל, כמו שקרה בזמן שהייתך. אנו מקווים כי חרף האמור תינתן לנו ההזדמנות לשוב ולארח אותך בעתיד תוך שאנו נעשה על שביכולתנו על מנת שחופשתך תהיה מהנה. בברכה, דורין
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
מלון מצוין !!!! רמת נקיון המלון שרות חדרים יחס מיקום פשוט מושלםםםם נכון שאין חדר אוכל אבל יש אפשרות לאכול במלך שלמה ממש מעבר לכביש הוא בחדר יש מטבח כמו בבית עם כול הציוד וחדש ונקי אני בן בית שם שנים ממש ממליץ על המלון
תאריך השהייה: פברואר 2023
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את yogevl5 לגבי מלון ישרוטל ריביירה קלאב אילת
תודה, yogevl5
Dorin Malka, Marketing בנכס מלון ישרוטל ריביירה קלאב אילת, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 16 באפריל 2023
yogevl5 היקר,
שמחתי לקרוא את תגובתך באשר לחופשתך האחרונה במלון ריביירה מקבוצת מלונות הקולקשן של רשת ישרוטל נשמח לשוב ולארח אותך גם בחופשותיך הבאות באילת. בברכה, דורין
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
מלון נקי חדרים נעימים מטבח מאובזר יחס מעולה של צוות המלון. בריכה גדולה וכיפית מיקום מעולה קרוב להכל במלון יש סופר קטן שיש בו כל מה שצריכים לחופשה משפחתית היינו במופע wow
תמיד כיף להתארח בישרוטל.
שאל את Escape08458522716 לגבי מלון ישרוטל ריביירה קלאב אילת
תודה, Escape08458522716
Dorin Malka, Marketing בנכס מלון ישרוטל ריביירה קלאב אילת, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 13 באפריל 2023
Escape08458522716 שלום,
שמחנו לקרוא, כי כלל שירותי המלון לרבות הבריכה המקסימה במלון ריביירה מקבוצת מלונות הקולקשן של רשת ישרוטל עמדו לשביעות רצונך! שבחיך יועברו בשמחה לידיעתם של הנוגעים בדבר ואנו כבר מצפים לך בחופשתך הבאה. בברכה, דורין
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
מלון נקי ומשופץ, שירות מושלם, טיפול בכל בקשה ברמה הגבוהה ביותר. בריכה נקייה עם הרבה פינות ישיבה. פינת משחקי מחשב לילדים. היתה גם הופעה לכל המשפחה באולם הקולנוע של המלון. בכל בוקר היה מגיע עיתון ישראל היום לקבלה
שאל את GrandTour34600747566 לגבי מלון ישרוטל ריביירה קלאב אילת
תודה, GrandTour34600747566
GrandTour34600747566 שלום,
כייף לקרוא, כי חופשתך במלון ישרוטל ריביירה מקבוצת מלונות הקולקשן של רשת ישרוטל תאמה את ציפיותיך נשמח לשוב ולארח אותך גם בחופשותיך הבאות באילת. בברכה, דורין
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
מלון המציע שירותים בסיסיים, אך מצויינים. נקי, נעים ושירותי. קרוב לכל המקומות המהנים באילת. חדרים נקיים, גדולים, עם מטבח ובו כל מה שצריך. מירב המנהלת מסבירת פנים וחביבה. זו לא הפעם הראשונה שלנו שם ואנו מקווים להיות עוד פעמים רבות.
שאל את שירי כ לגבי מלון ישרוטל ריביירה קלאב אילת
תודה, שירי כ
T9856WE_ היקרים,
שמחתי לקרוא, כי נהניתם במהלך חופשתכם האחרונה במלון ריביירה מקבוצת מלונות הקולקשן של רשת ישרוטל! אין ספק כי תגובות כשלכם מחזקות את ידנו ונותנות לנו את התחושה כי מאמצינו אכן נושאים פרי. אנו נשמח לראותכם גם בעתיד. בברכה, דורין
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
היה כיף מלון מדהים ואיכותי בריכה גדולה ונקייה צמחייה מטופחת ונוחות החדר וגודלו חדר הילדים נהדר וצוות הבידור נפלא המציל וצוות הבריכה היו אדיבים ומסבירי פנים וכך גם צוות הניקיון של המלון הסופר במלון נהדר
שאל את Escape50967986811 לגבי מלון ישרוטל ריביירה קלאב אילת
תודה, Escape50967986811
Escape50967986811 היקרים,
שמחתי לקרוא, כי חופשתך האחרונה במלון ריביירה מקבוצת מלונות הקולקשן של רשת ישרוטל עמדה לשביעות רצונך וכי שירותי המלון תאמו את ציפיותיך. מסירותנו לרווחתם של אורחינו היא עבורנו ערך עליון, אותו חרטנו על דגלנו מאז ומתמיד ומשמעותו בעינינו היא הענקת שירות אדיב ומקצועי, מתוך רצון להעניק לאורחינו את חופשת חלומותיהם. מילותיך החמות יועברו לידיעתם של מנהלת המלון וצוותה נשמח לראותך גם בחופשותיך הבאות. בברכה, דורין