המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלון מדהים! חדרים נקיים ונעימים שירות אדיב ונעים תמיד עם חיוך. האוכל בחדר אוכל מגוון מאוד וטעים. תודה מיוחדת לשירלי המנהלת שתהפוך עולומות רק שהאורחים יהיו מרוצים ושקד המדהימה שאהבה לתת שירות מכל הלב! אין ספק שנחזור שוב נהננו מכל רגע!
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
שירות
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Shirly Ben Avi, General Manager בנכס מלון הרודס בוטיק, הגיב לחוות דעת זו
התגובה נרשמה: 26 ביולי 2023
תודה לך על המילים החמות ועל הפרגון לצוות ולמלון.
שביעות הרצון וחווית האירוח חשובים לנו מאוד.
שמחנו מאוד לארח אתכם ונשמח לראותכם שוב בין אורחינו במהרה.
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
היה לנו מאוד כיף במלון אירוח כיד המלך צוות מדהים שדאג לחוייה מושלמת מנהלת המלון שירלי הייתה מאוד נחמדה ודאגה לכל פרט ופרט וגרמה לנו להרגיש בחופשה חלומית ללא ספק נחזור שוב תודה לצוות הרודס על חגיגת יום הולדת מושלמת
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את yossi s לגבי מלון הרודס בוטיק
תודה, yossi s
Shirly Ben Avi, General Manager בנכס מלון הרודס בוטיק, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 24 ביולי 2023
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
כבר שנים שאנחנו נופשים במלונות הרודס אילת ומרוצים עד מעל הגג, הצוות סופר שירותי, החדרים מפנקים, המלון מתוחזק ברמה הגבוהה ביותר שאפשר לבקש. מבחינת ארוחות - ארוחת בוקר עשירה במיוחד וכך גם ארוחת הערב, אווירה נעימה ויוקרתית. בנוסף לכל הטוב הזה אני רוצה לציין את שירלי מנהלת המלון שפשוט הופכת את חווית האירוח למשפחתית, חמה ואוהבת, עונה על כל הדרישות ותמיד עם חיוך רחב על הפנים.
עצה לגבי חדרים: כבר שנים שאנחנו נופשים במלונות הרודס אילת ומרוצים עד מעל הגג, הצוות סופר שירותי, החדרים מפנקים, המלון מתוחזק ברמה הגבוהה ביותר שאפשר לבקש.
שאל את Doron S לגבי מלון הרודס בוטיק
תודה, Doron S
Shirly Ben Avi, General Manager בנכס מלון הרודס בוטיק, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 ביולי 2023
בברכה,
שירלי בן אבי
מנהלת הרודס בוטיק
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
מלון מדהים, שירות נדיר מכלל בעלי התפקידים במלון, אוכל טוב ובשפע. חדר אוכל קטן יותר מהחדר אוכל בהרודס פאלאס- כיף!!! שקט והכל בשפע ובטוב טעם... מושלם למשפחות וגם לזוגות. מנהלת מלון אחת ויחידה, אחת לדור- שירלי היקרה!! תודה על הכל. כמובן שנחזור❤
שאל את N3074YA_ לגבי מלון הרודס בוטיק
תודה, N3074YA_
בברכה,
שירלי בן אבי
מנהלת הרודס בוטיק
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
בית מלון אחד היפים והאיכותיים בארץ. אוכל טעים מאוד גם בבוקר וגם בערב וכן גם המזון המהיר בצהריים בבריכה. שירות אדיב ונעים מצד כל עובדי המלון, מאבטחים, קבלה, שירותי ניקיון, עובדי חדר האוכל. היתה לנו חופשה חווייתית ולא רצינו לצאת מהמלון ומהבריכה היפה עם המזרקות. פתאל מעניקים חווייה ענקית לילדים עם הצגות ופעילויות מקסימות ומהנות. אנחנו נהנו כולנו ונבוא לשם בקיץ הבא שוב בשמחה.
עצה לגבי חדרים: חדר בקומה גבוהה מהנה עוד יותר🤩
שאל את לירז ו לגבי מלון הרודס בוטיק
תודה, לירז ו
Shirly Ben Avi, General Manager בנכס מלון הרודס בוטיק, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 20 ביולי 2023
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
מלון מעולה ענה על כל ציפיותינו, נתחיל בשירלי המדהימה שעזרה לנו מאוד, טיפלה בכל בעיה שצצה וענתה על כל שאלה באדיבות, בחיוך ובנועם. מתקני המלון מעולים, ארוחות מגוונות ובשפע, רמת ניקיון מהגבוהות שראינו. בוודאי שנחזור שוב
תאריך השהייה: אוקטובר 2022
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את Hadarlevi1 לגבי מלון הרודס בוטיק
תודה, Hadarlevi1
Shirly Ben Avi, General Manager בנכס מלון הרודס בוטיק, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 19 ביולי 2023