המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
שנה שעברה היינו בהרודס פאלאס השנה אנחנו בהרודס בוטיק , הגענו למלון ופעם ראשונה שפשוט כייף להיכנס למלון באילת, מטופח מאד , הצוות צוחק וכייף לדבר איתם שזה עוד לא קרה לי באף מלון באילת, המנהלת שירלי היתה נעימה ושירותית ברמה גבוהה מאד , קיבלנו את החדר בלי לחכות ובלי תור למרות שאנחנו בשיא העונה, אין צעקות בלובי הבריכה שקטה 22ר30 והחדר נקי ונראה ממש טוב, איזה הבדל להתחיל ככה חופשה , תודה רבה לכל הצוות נחזור שוב !
סוג הטיול: נוסע כזוג
שירות
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Shirly Ben Avi, General Manager בנכס מלון הרודס בוטיק, הגיב לחוות דעת זו
התגובה נרשמה: 3 באוג׳ 2023
אורחים יקרים,
תודה רבה על הדירוג הגבוה ועל מילותייך החמות והפרגון.
שמחים לארח אתכם ונשמח לראותכם שוב בין אורחינו במהרה
בברכה,
שירלי בן אבי
מנהלת הרודס בוטיק
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
הגעתי למלון בפעם הראשונה ונדהמתי מהשירות המהמם שקיבלתי והרמת הניקיון מדהימה!! וואו והחדר אין מילים עוצר נשימה! וכמובן איך אפשר שלא להחמיא לשירלי המנהלת המדהימה והמקסימה שקיבלה אותנו באהבה גדולה. אין ספק שאנחנו נחזור למלון שוב.
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את Maps62069531074 לגבי מלון הרודס בוטיק
תודה, Maps62069531074
Shirly Ben Avi, General Manager בנכס מלון הרודס בוטיק, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 3 באוגוסט 2023
אורחים יקרים,
תודה רבה על הדירוג הגבוה ועל מילותייך החמות והפרגון.
שמחים לארח אתכם ונשמח לראותכם שוב בין אורחינו במהרה
בברכה,
שירלי בן אבי
מנהלת הרודס בוטיק
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
שירלי כמו תמיד ..אירחה אותי למופת דאגה לכל צרכי,מא עד ת עובדים בקבלה ובחדר אוכל מסברי פנים שירות ברמה גבוהה אוכל מגוון בבוקר ובצהרים תמיד שבעים מכל כיוון.! רואים שיש אנושיות ,,ישר זמינים לאורח באמת ברמה גבוהה
סוג טיול: נסיעה לבד
שאל את Travel19085042880 לגבי מלון הרודס בוטיק
תודה, Travel19085042880
Shirly Ben Avi, General Manager בנכס מלון הרודס בוטיק, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 1 באוגוסט 2023
תודה על הדירוג המפרגן,אורחים יקרים,
שמחנו לארח אתכם,
בברכה
שירלי בן אבי מנהלת הרודס בוטיק
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
מלון מעולה עם שירות 10 פלוס. יחס נדיר ומקצועי בחיוך, שמחה, אכפתיות ורצון לעזור. שירלי מנהלת המלון סייעה לי אישית מאוד וראויה לכל התשבוחות והתודות ❤️ מהווה מודל והשראה לאורחים/לעובדים 👑 יישר כוח ✨️ מיטל
סוג טיול: נסיעה לבד
שאל את Dreamer40448055748 לגבי מלון הרודס בוטיק
תודה, Dreamer40448055748
Shirly Ben Avi, General Manager בנכס מלון הרודס בוטיק, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 27 ביולי 2023
תודה לך על המילים החמות ועל הפרגון לצוות ולמלון.
שביעות הרצון וחווית האירוח חשובים לנו מאוד.
שמחנו מאוד לארח אתכם ונשמח לראותכם שוב בין אורחינו במהרה.
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
מלון מדהים! חדרים נקיים ונעימים שירות אדיב ונעים תמיד עם חיוך. האוכל בחדר אוכל מגוון מאוד וטעים. תודה מיוחדת לשירלי המנהלת שתהפוך עולומות רק שהאורחים יהיו מרוצים ושקד המדהימה שאהבה לתת שירות מכל הלב! אין ספק שנחזור שוב נהננו מכל רגע!
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
שאל את Sherpa52602820074 לגבי מלון הרודס בוטיק
תודה, Sherpa52602820074
Shirly Ben Avi, General Manager בנכס מלון הרודס בוטיק, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 26 ביולי 2023
תודה לך על המילים החמות ועל הפרגון לצוות ולמלון.
שביעות הרצון וחווית האירוח חשובים לנו מאוד.
שמחנו מאוד לארח אתכם ונשמח לראותכם שוב בין אורחינו במהרה.
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
היה לנו מאוד כיף במלון אירוח כיד המלך צוות מדהים שדאג לחוייה מושלמת מנהלת המלון שירלי הייתה מאוד נחמדה ודאגה לכל פרט ופרט וגרמה לנו להרגיש בחופשה חלומית ללא ספק נחזור שוב תודה לצוות הרודס על חגיגת יום הולדת מושלמת
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את yossi s לגבי מלון הרודס בוטיק
תודה, yossi s
Shirly Ben Avi, General Manager בנכס מלון הרודס בוטיק, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 24 ביולי 2023
שביעות הרצון וחוויית האירוח חשובים לנו מאוד.
אנו שמחים שהצלחנו לעמוד בציפיותיכם לנופש מושלם.
שמחנו לארח אתכם ואנו נשמח לראותכם שוב בין אורחינו.