המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פנה למקום האירוח לבירור זמינות.
יש מלונות דומים זמינים.
הצג הכול
Dreamer32371961533

מלון זוועה

חוות דעת על יו קורל ביץ' קלאב
1.0 מתוך 5 בועותחוות דעת נכתבה 5 באוג׳ 2023
מלון שלא שופץ שנים כל החדרים עם שטיחים מקיר לקיר מסריחים ויותר גרוע הילדים ישנים על מזרון בריצפה ואני מדבר על חדר דה לקס הבריכה ישנה מאוד לפני 20 שנה פשוט מזעזע חבל על הכסף כי שילמתי לא מעט והתאכזבתי מאוד
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
‪tal rubin‬, שירות לאורחים/קבלה בנכס יו קורל ביץ' קלאב, הגיב לחוות דעת זו
התגובה נרשמה: 10 ביולי 2024
אורח יקר,
תודה שהקדשת מזמנך על מנת לענות על משוב זה.
אנו מתנצלים שלא הצלחנו לייצר עבורך חווית אירוח העומדת בציפיותיך.
הערות אורחינו נלקחות לתשומת לבנו ומאפשרות לנו ללמוד ולהשתפר באופן תמידי עבור אורחינו העתידיים ועל כן אנו מודים לכם.
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
מלונות בסביבה
4.4 ק"מ מיו קורל ביץ' קלאב
  • Booking.com
4.6 ק"מ מיו קורל ביץ' קלאב
בריכה
פנה למקום האירוח לבירור זמינות.
5.5 ק"מ מיו קורל ביץ' קלאב
סנן
מעדכן רשימה...
35 - 40 מתוך 2,659 חוות דעת
27 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

כרגע עזבנו את המלון ואין ספק שנחזור אליו שוב!!!
כל צוות המלון קיבל אותנו בסבר פנים יפות ללא יוצא מן הכלל, צוות בידור מושלם ומושקע ברמה הכי גבוהה שיש!!
אוכל מצוין, ניקיון מצוין, לא חסר כלום חשבו על כל פרט ופרט אין מה להגיד אחד המלונות הכי טובים שהתארחנו בו!
עידו, נועם ותהילה מצוות הבידור התאהבנו בהם!
ושירלי מנהלת יח"ץ מדהימה אין אנשים כמוה!!

• סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
תודה, Trip35550482172
25 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

הגענו משפחה. ראשית פגשנו את קיריל מהקבלה שעשה מאמץ לרצות אותנו בחדר בקומת הקרקע (לבקשתנו) ואכן עזר, אך החדר (מיטה זוגית+דלת מקשרת לספה נפתחת) ממש לא היה מה שהזמנו (2 חדרים רגילים - מיטות רגילות לילדים עם דלת מקשרת) ושחזרנו לקבלה טענו שכבר אזלו החדרים גם מה שהזמנו.
החדר אמנם בקומת קרקע אך זוועה ממש: ספה מחולקת ל2 מלבנים לא נוחים בכלל עבור הילדים, מקלחת אחת שירותים אחד, בלי מרפסת, נוף לאתר בניה ומכולות פסולת של המלון.
ושהתפשרנו על כל אלו אחרי שהתייאשנו מצאנו את עצמנו עם נזילה בשירותים וריחות של ביוב שפשוט כבר התייאשנו כי כבר היה יום שלישי לטיול ולסחבת של צוות השירות מול צוות הקבלה שאף אחד באמת לא הרים את העניין לטיפול כי אנחנו לא אנשים שצועקים ועושים רעש...אז גלגלו אותנו...עד שהגיעה שירלי מנהלת היח"צ ונתנה איכשהוא איזה יחס למקרה, אך בכל אופן הכל נשאר אותו דבר.
מעבר להרגשה הלא נעימה הזו שליוותה אותנו כל הטיול ונשארנו אופטימיים, אני יכול להגיד שהמלון פצצה! זה פעם שניה שלנו ויש בו הכל, אוכל מעולה, הכל כלול ברמה מפנקת מאוד, פעילויות לילדים במצע רחב מאוד כולל קייטנה ופעילויות לובי והופעות ערב, שחיה לילית, הפעלות של צוות בידור נהדרות! מסיבת קצף, הפלגה בהכל כלול, מסעדת חוף, חוף ים פרטי כולל ציוד, פשוט נהננו מאוד מכל השאר.
אבל, ויש אבל גדול, השירות הפעם אכזב אותנו מאוד ברמה שאפילו ספק אם נחזור בגלל זה

תודה, avirammc
‪tal rubin‬, שירות לאורחים/קבלה בנכס יו קורל ביץ' קלאב, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 10 ביולי 2024

אורח יקר,
תודה שהקדשת מזמנך על מנת לענות על משוב זה.
אנו מתנצלים שלא הצלחנו לייצר עבורך חווית אירוח העומדת בציפיותיך.

29 ביוני 2023-חוות דעת נכתבה ב

היינו בחופשה של 4 לילות עם ילדים קטנים.
הצוות היה שירותי ואדיב, האוכל היה טעים ובשפע והצוות בידור פשוט וואוו...
צוות הבידור גרם לילדנו להיות מאושרים ולנו עוד יותר.
רוצה לשבח את דן המהמם שקיבל אותנו עם חיוך רחב. הבן שלי ישר התחבר אליו (חשוב לומר שהבן שלי ילד ביישן ודן גרם לו לביטחון ולהרגשה הכי טובה ולבבית).
רוצה לשבח את נוי המדהימה. הבנות שלי היו מאוהבות בה ולא רצו לעזוב אותה. נתנה להם חום ואהבה וכייף גדול.
רוצה לשבח את סיון המנהלת המהממת שתמיד היה חשוב לה שכולנו מרוצים ונתנה לנו הרגשה מצויינת.
גם גל ונטלי המהממות שעשו כייף לילדים והיו כמובן עוד מהצוות שהיו מקסימים.
ההופעות היו ברמה מאוד גבוהה. לא פספסנו אף הופעה.
לסיכום, היה לנו ולילדנו העונג להכיר ולהנות מחוויה בלתי נשכחת.
זו היתה הפעם הראשונה שלנו במלון זה ואין ספק שעוד נחזור :)

תודה, Coastal07481589002
Shirley Baruch, Guest Services / Front Office בנכס יו קורל ביץ' קלאב, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 ביולי 2023

תודה רבה שפינית מזמנך למשב את המלון.
כייף לקרוא את המחמאות והפרגון.
חוויית האירוח ושביעות הרצון מאוד חשובים לנו.
שמחנו לארח אתכם ונשמח לראותכם שוב בין אורחינו במהרה.

23 ביוני 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

לסיכום: וואוו !!!!!!!
ועכשיו פירוט: מדובר על חופשה שהיא חוויה לכל המשפחה, האוכל מדהים, מגוון, עשיר וכל ערב הפתעה חדשה.
החדרים עברו שיפוץ ועכשיו הם מעולים והאירוח נוח וטוב יותר.
הצוות בידור זה ביקורת בפני עצמה- ההופעות בערב ברמה שלא נופלת מהמופעים היקרים בעולם, הכל מושקע עד לפרטים הקטנים ביותר, לא יצאנו מהמלון אף ערב בשביל לא לפספס את המופעים. בנוסף צוות הילדים דאג לקייטנה, הילדים לא רצו לעזוב ובכו שנפרדו מהצוות שהיה להם כמו אחים ואחיות.
אפילו בחדר האוכל ישבו עם האורחים וגרמו לנו להרגיש משפחה גדולה.
בקיצר אפשר לכתוב עוד מלא, אבל נקצר ונסכם במשפט אחד שאומר הכל.
אנחנו שנה חמישית ברצף מגיעים ובהחלט נשמח להגיע עוד פעם

עצה לגבי חדרים: תשאירו את הארנק בחדר, לא צריך להביא כלום
1  תודה, shalomm903

תודה רבה שפינית מזמנך למשב את המלון.
כייף לקרוא את המחמאות והפרגון.
חוויית האירוח ושביעות הרצון מאוד חשובים לנו.
שמחנו לארח אתכם ונשמח לראותכם שוב בין אורחינו במהרה.

22 ביוני 2023-חוות דעת נכתבה ב

אכזבה!!!!!!
אני כבר 4 שנים נופשת במלון הזה ותמיד היו לי רק דברים טובים להגיד עליו
לצערי השנה מאוכזבת מאוד!
היום מסיימים נופש במלון ובאסה לי ממש שחופשה שכל כך חיכינו לה הייתה מאכזבת!
לפני שאתם 5 כוכבים אולטרה אתם חייבים למסור חדרים ראויים לשהות של אורחים!
קיבלנו חדר עם דלת מקשרת בקומה -1 ברמת ניקיון של אכסנייה!
עובש במקלחות ובכיורים, קומקום מטונף, ידניות של ארונות בצבע שחור, כשתליתי בגדי ים על החלון שיתייבשו גילתי שהחלון מטונף וכמה שניגבתי עם מגבוני חיטוי לא עזר מרוב הכמות סירחון! ולקינוח כשביקשנו לול לתינוק שלנו קיבלנו לול כאילו אספו אותו מהפח אשפה! כולו קרוע מקושקש ומסריח! נאלצנו כל החופשה לישון עם תינוק בין שנינו ולהתעורר כל שניה מהפחד שלא יפול!
לא יכולנו לשים אותו על הריצפה מרוב שהיא הייתה מלוכלכת ומגעילה.
מנהל לא חזר אליי כל השבוע שהתארחנו, פקידת קבלה גלגלה עיניים שביקשתי שוב שיחזרו אליי והיח"צ חייגה פעם אחת שהיינו בבריכה ביקשתי שתחזור אליי ולא חזרה.
אכזבה!!!!! ספק גדול אם אחזור למלון הזה שוב
ניקיון זה א-ב של מקום שמכבד אותו ואת האורחים שלו ובטח שממתג את עצמו 5 כוכבים אולטרה!

• סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • תמורה
תודה, Tour42533422253

שלום וברכה,
צר לי לקרוא את תחושותייך ואני מצרה על כך שלא הצלחנו לעמוד בציפיותייך.
אנו מקבלים את המשוב כדרך למנף את תודעת השירות, לשפר ולהשתפר.
אנו מגויסים לארח באהבה בכדי להעניק חוויית אירוח נעימה, מהנה ומפנקת.

הצג חוות דעת נוספות