המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“שיפודיה ברמה טובה”

שיפודי ציפורה - אילת
מדורג מס' 64 מתוך 226 מסעדות באילת
סוגי אוכל: ישראלי
פרטי מסעדה
חוות דעת נכתבה 8 בדצמבר 2018

מבחר סלטים בטוב טעם, שיפודים ברמה, אווירה טובה, תור כדי להיכנס אליה אם לא מזמינים שולחן מראש. כל הסופרלטיבים לציין שמדובר על מסעדה טובה. שווה ביקור נוסף!

תאריך הביקור: דצמבר 2018
    • תמורה
    • שירות
    • אוכל
2  תודה, TzviGR
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (122)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

46 - 50 מתוך 122 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 6 בדצמבר 2018

חוויה גרוע ביותר!! שירות ממש גרוע, היינו צריכים להתווכך עם המלצרית שתחליף לנו מנה שרופה. ולאחר שהתלוננו שלא הגיע לנו המנות הצדדיות ומנה עיקרית אחת, הגיע המנהל ואמר לנו שכבר יגיעו המנות. כשביקשנו לחמם את האוכל הקר שהגיע לא כל האוכל חזר והמנהל טען שאנחנו לא שמנו את האוכל לחימום. ועוד המנהל פשוט התעצבן והרים את הקול עלינו ואמר לנו שפעם הבאה נלך למקום אחר.
לא מומלץ בכלל, הנהלה נוראית ויחס נוראי ללקוחות.

תאריך הביקור: דצמבר 2018
    • תמורה
    • שירות
    • אוכל
1  תודה, Go670566
חוות דעת נכתבה 19 בנובמבר 2018 באמצעות התקן נייד

מסעדה כשרה, חניה בשפע, אזור שקט בין המלונות, סוגרת את הפער של חצי פנסיון לאורחי המלונות. מסעדה נקיה ומרווחת עם קונספט של אוכל מהיר בעיקר בשר וסלטים. יחד עם זאת, שירות טעון שיפור, חפיף משהו. הבטיחו מילוי תדיר של צלוחיות הסלטים- קרה פעם אחת בלבד.מנת קרפציו- בינונית. חתוך עבה מידי. חומוס סביר. לא בטוח שהוא בייתי או תעשייתי. סלטים סתמיים, לא מעוררי תיאבון במיוחד. פרגית בשיפוד טובה ועסיסית. קבב.. רק סביר. בסה"כ חוויה בינונית -עמדה פה אחד של שלושה אנשים. יקרה מאד בלי סיבה מוצדקת.
אם אין ברירה אז בסדר. אם כי יש הרבה ברירות אחרות באילת.

תאריך הביקור: נובמבר 2018
תודה, Sherpa716306
חוות דעת נכתבה 15 בנובמבר 2018 באמצעות התקן נייד

פתחו לנו שולחן כיד המלך. מבחר מנות ראשונות טעימות מאד. פיתות חמות וסלטים טריים. אכלתי מדליוני פילה שהיו מעולים והחברים לקחו חלוואת ואינטרקוט שהיו בהחלט מצוינים. שווה.

תאריך הביקור: נובמבר 2018
1  תודה, ReportsS
חוות דעת נכתבה 21 באוקטובר 2018 באמצעות התקן נייד

אכלנו באמצ"ש בציפורה. הזמנו 2 עסקיות ומנות ילדים.
סלטים מעולים. בשר טעים וקוסקוס אליפות. נהננו מאוד.

תאריך הביקור: אוקטובר 2018
2  תודה, Getaway710106

מטיילים שצפו בשיפודי ציפורה - אילת צפו גם ב-

אילת, אזור הדרום
אילת, אזור הדרום

ביקרת בשיפודי ציפורה - אילת? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך