המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
ציטוטים בולטים מחוות דעת
המראה התת ימי הכי קסום בחווית צלילה ראשונה מנצחת :)

‪זכינו לחווית צלילה ראשונה מדהימה עם לאבריק שהעניק לנו רגעים וזכרונות נפלאים בזכות המקצועיות...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני שבוע
Sherpa09802198768
מעולה! 10/10

‪מקום מעולה - מקצועי ויחס אישי . ירדתי לאילת עם חבר לצלול והוא עשה רענון ובינתיים למדתי איתו והבנתי...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני שבוע

סנן
מעדכן רשימה...
28 - 33 מתוך 872 חוות דעת
29 באוקטובר 2021-חוות דעת נכתבה ב

פשוט לא מאמינה שעשיתי את זה והכי חשוב - נהניתי כ"כ!!! דיי פחדתי מעומק ומחוסר שליטה. המדריך היה סופר מקצועי, קיבלתי הדרכה מעולה ולמרות זאת כבר במיים פעמיים חשבתי לוותר. ואני ככ מודה ללברנטי, הוא לא ויתר עלי, הוא נתן לי תחושת בטחון מלאה ופשוט זרמתי...ואז גיליתי עולם מדהים בתוך המיים העמוקים. עדיין לא מאמינה שכל זה קרה לי ורק בזכות המדריך שלא ויתר עלי. זה היה מדהים! ויודעים מה מצחיק? אני רוצה את זה שוב! אז גם אם לכם יש תחושת אי וודאות או פחד, תבואו לכאן ולא יתנו לכם לוותר על החלום)

תודה, olgac770
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
26 באוקטובר 2021-חוות דעת נכתבה ב

מקום מצויין חוויה בלתי נשכחת במיוחד בזכות לבריק ואוקסנה המדהימים! מומלץ בחום! בנוסף לקחת את אופציית התמונות ברמה גבוהה!!

תודה, 354shakedb
1 באוקטובר 2021-חוות דעת נכתבה ב

!!!! מדריכים מושלמים ומקום מושלם
יחס ממש אישי עדין ומקצועי הפכו את הכל לחווה אחרת. אירגנו הכל בלות ❤️❤️❤️

תודה, erank2021
22 בספטמבר 2021-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מדריך מקצועי בצורה יוצאת דופן שלקח אותנו לצלילת היכרות. בשניה שראה שאפשר לשחרר - נתן לצלול לבד ודאג שיהיה מעניין כמה שיותר

תאריך החוויה: ספטמבר 2021
תודה, Rysst